Bertusiu żegnaj[']Zula-ODESZŁA['] jest FREDZIA))

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2010 20:04 Re: nowotwór łapy?RÓŻNE ZDJĄTKA

bardzo dziekuję-to dla mnie pokrzepiające wieści-na razie Berta zdrowa i wesoła
Serniczek

Post » Wto mar 02, 2010 23:08 Re: nowotwór łapy?RÓŻNE ZDJĄTKA

Berta zdrowiutka. Śmiga na 3 łapach jak torpeda.Teraz robimy badania-czas kiedy mogło od razu odrosnąć minął-zbadamy krew zobaczymy. Może to juz nie wróci??? Berta pozdrawia Obrazek
Serniczek

Post » Śro mar 03, 2010 9:59 Re: nowotwór łapy?RÓŻNE ZDJĄTKA

Duuuuuuuuuużo zdrówka :)

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Sob mar 06, 2010 14:55 Re: nowotwór łapy?RÓŻNE ZDJĄTKA

Kochani!!!!!BERTA MA DOBRE WYNIKI BADAŃ-nowotwór sie nie rozsiał-jest ZDROWA!!!!!!!
Dziekuję Wszystkim za wsparcie,pomoc i ciepłe mysli............ :1luvu:
Bardzo Wszystkim Ciociom dziekuję-jestem zdrowa. Berta
Ostatnio edytowano Sob mar 06, 2010 14:58 przez Serniczek, łącznie edytowano 1 raz
Serniczek

Post » Sob mar 06, 2010 14:58 Re: nowotwór łapy?BERTA ZDROWA-badania sa ok!!!!!!!!!!

:dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Sob mar 06, 2010 14:58 Re: nowotwór łapy?BERTA ZDROWA-badania sa ok!!!!!!!!!!

dla mnie to cud............
Serniczek

Post » Sob mar 06, 2010 15:01 Re: nowotwór łapy?BERTA ZDROWA-badania sa ok!!!!!!!!!!

dzień po operacji juz widac było ,że to inny pies-wszystkie parametry w normie watroba, nerki płuca,krew ok.............zupełnie jaby urodziła sie drugi raz-tylko łapiny nie ma ale jej to nie przeszkadza. Dziś zrobie fotke ozdrowieńca-świezutką. Małpa przytyła 2,5 kg...konia z kopytami by zjadła :D
Serniczek

Post » Sob mar 06, 2010 15:23 Re: nowotwór łapy?BERTA ZDROWA-badania sa ok!!!!!!!!!!

Ciesze się, że jest dobrze :D

Moja Gamcia nie miała tyle szczęścia.
Dość szybko po amputacvji pojawiły się przerzuty i trzeba było pomóc jej przejść za TM...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob mar 06, 2010 15:29 Re: nowotwór łapy?BERTA ZDROWA-badania sa ok!!!!!!!!!!

CoToMa pisze:Ciesze się, że jest dobrze :D

Moja Gamcia nie miała tyle szczęścia.
Dość szybko po amputacvji pojawiły się przerzuty i trzeba było pomóc jej przejść za TM...

bardzo mi przykro :cry:
Nie ukrywam,że stosuje u Berty -za wiedza i zgoda lekarza wet-terapię grzybem reishi.Na pewno ma to na nią dobry wpływ zwłaszcza na mozliwość przerzutu. Berta dostaje grzybka już od pół roku....chociaz dzis się cieszę wiem,ze to może wrócic w każdej chwili.
Fibrosarcoma niby odrasta w miejscu ucięcia ale jest to złośliwe.....i kto wie co tam w środku jeszcze może się zrobić. Ja licze na to,że Berta miała bardzo nieustabilizowana i pewnie nigdy nie leczoną niedoczynnośc tarczycy-teraz przy wyrównaniu lekami organizm powrócił do równowagi.
Serniczek

Post » Sob mar 06, 2010 16:38 Re: nowotwór łapy?BERTA ZDROWA-badania sa ok!!!!!!!!!!

:P
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Śro kwi 21, 2010 8:38 Re: nowotwór łapy?BERTA ZDROWA-badania sa ok!!!!!!!!!!

Bertosia ma się dobrze....zamieszcze wkrótce aktualne foto.....troszeczkę mało je.....badania znów trzeba robić.....ale bryka.....i koty za nogi szczypie..... :D
Serniczek

Post » Śro kwi 21, 2010 8:45 Re: nowotwór łapy?BERTA ZDROWA-badania sa ok!!!!!!!!!!

:)
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Śro kwi 21, 2010 9:05 Re: nowotwór łapy?BERTA ZDROWA-badania sa ok!!!!!!!!!!

:ok:
Mój piesek - serduszko u moich stóp [*]

harpia

Od: Sob lis 15, 2003 23:43

Post » Śro kwi 21, 2010 11:09 Re: nowotwór łapy?BERTA ZDROWA-badania sa ok!!!!!!!!!!

:ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Sob kwi 24, 2010 8:55 Re: nowotwór łapy?BERTA ZDROWA-badania sa ok!!!!!!!!!!

kolejne badania.....powiększony jeden węzeł chłonny....chyba wznowa :cry:
nie chcę....... :cry: :cry: :cry: :cry: mnej je i smutna ta moja psinka.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: moja Bertosia :cry: :cry: :cry: :cry:
Serniczek

[poprzednia][następna]