Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna przy ul. Wańkowicza , w najbliższe dni, czy któraś mogłaby pojechać? bardzo proszę, ja w weekend pracuję , a bardzo nam zależy - pomoc dla naszej forumowej koleżanki Justa &Zwierzaki
dagmara-olga pisze:jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna przy ul. Wańkowicza , w najbliższe dni, czy któraś mogłaby pojechać? bardzo proszę, ja w weekend pracuję , a bardzo nam zależy - pomoc dla naszej forumowej koleżanki Justa &Zwierzaki
dwa kotki od Justy mogą przyjechac do Wrocławia, nowy domek sam po nie pojedzie, trzeba tylko i aż sprawdzić ten domek, moze ktos może poświęcić czas jutro?
Spróbuję namówić rodziców do pomocy - auto mają, to nie tak strasznie daleko autem, MPK problem - bo nie ma połączeń ale KTO mógłby pojechać na te wizytę?
ilkaa pisze:dzięki za wyczerpującą odpowiedź ! rozwiałyście moje wszelkie wątpliwości. ja w takim razie jestem zdecydowana, żeby stowrzyć płaczkowi DT. tylko teraz powiedzcie mi jak to wygląda. ja mam jechać po niego do schronu, czy jak to się wszystko odbywa? a słuchajcie a czy wiadomo dlaczego on tam trafił? dlaczego jego poprzedni domek go oddał ?
jessi74 pisze:dagmara-olga pisze:jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna przy ul. Wańkowicza , w najbliższe dni, czy któraś mogłaby pojechać? bardzo proszę, ja w weekend pracuję , a bardzo nam zależy - pomoc dla naszej forumowej koleżanki Justa &Zwierzaki
dwa kotki od Justy mogą przyjechac do Wrocławia, nowy domek sam po nie pojedzie, trzeba tylko i aż sprawdzić ten domek, moze ktos może poświęcić czas jutro?
Spróbuję namówić rodziców do pomocy - auto mają, to nie tak strasznie daleko autem, MPK problem - bo nie ma połączeń ale KTO mógłby pojechać na te wizytę?
wiem, ze wszyscy zaganiani i ciągle brakuje czasu, ale zróbcie to wyjatkowo - prosimy - to szansa na dom dla dwóch kotków
Agness78 pisze:Będę jutro w schronie, więc najpierw sprawdzę czy jeszcze tam jest. On był naprawdę ślicznym kotkiem i bardzo możliwe że został adoptowany.... tydzień to długo a ładne i miziaste kotki mają więszą szansę na adopcję.
jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna przy ul. Wańkowicza , w najbliższe dni, czy któraś mogłaby pojechać? bardzo proszę, ja w weekend pracuję , a bardzo nam zależy - pomoc dla naszej forumowej koleżanki Justa &Zwierzaki
feryenne pisze:jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna przy ul. Wańkowicza , w najbliższe dni, czy któraś mogłaby pojechać? bardzo proszę, ja w weekend pracuję , a bardzo nam zależy - pomoc dla naszej forumowej koleżanki Justa &Zwierzaki
No więc padło na mnie, mieszkam dwie ulice od Wańkowicza. Jutro sie będę umawiać
BTW moja Anulka jest od Justa&Zwierzaki
feryenne pisze:jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna przy ul. Wańkowicza , w najbliższe dni, czy któraś mogłaby pojechać? bardzo proszę, ja w weekend pracuję , a bardzo nam zależy - pomoc dla naszej forumowej koleżanki Justa &Zwierzaki
No więc padło na mnie, mieszkam dwie ulice od Wańkowicza. Jutro sie będę umawiać
BTW moja Anulka jest od Justa&Zwierzaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 703 gości