SchronWro WĄTEK ZAKOŃCZONY

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 05, 2010 17:50 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

smutno....
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt mar 05, 2010 17:55 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

molly88 pisze:Tuptuś \*/

:( :( :( :(
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt mar 05, 2010 18:00 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna przy ul. Wańkowicza , w najbliższe dni, czy któraś mogłaby pojechać? bardzo proszę, ja w weekend pracuję , a bardzo nam zależy - pomoc dla naszej forumowej koleżanki Justa &Zwierzaki

dwa kotki od Justy mogą przyjechac do Wrocławia, nowy domek sam po nie pojedzie, trzeba tylko i aż sprawdzić ten domek, moze ktos może poświęcić czas jutro?
Spróbuję namówić rodziców do pomocy - auto mają, to nie tak strasznie daleko autem, MPK problem - bo nie ma połączeń ale KTO mógłby pojechać na te wizytę?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt mar 05, 2010 18:02 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

dagmara-olga pisze:
jessi74 pisze:dziewczyny, potrzebna pomoc - wizyta przedadopcyjna przy ul. Wańkowicza , w najbliższe dni, czy któraś mogłaby pojechać? bardzo proszę, ja w weekend pracuję , a bardzo nam zależy - pomoc dla naszej forumowej koleżanki Justa &Zwierzaki

dwa kotki od Justy mogą przyjechac do Wrocławia, nowy domek sam po nie pojedzie, trzeba tylko i aż sprawdzić ten domek, moze ktos może poświęcić czas jutro?
Spróbuję namówić rodziców do pomocy - auto mają, to nie tak strasznie daleko autem, MPK problem - bo nie ma połączeń ale KTO mógłby pojechać na te wizytę?

wiem, ze wszyscy zaganiani i ciągle brakuje czasu, ale zróbcie to wyjatkowo - prosimy - to szansa na dom dla dwóch kotków

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt mar 05, 2010 19:36 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

dzięki za wyczerpującą odpowiedź ! rozwiałyście moje wszelkie wątpliwości. ja w takim razie jestem zdecydowana, żeby stowrzyć płaczkowi DT. tylko teraz powiedzcie mi jak to wygląda. ja mam jechać po niego do schronu, czy jak to się wszystko odbywa? a słuchajcie a czy wiadomo dlaczego on tam trafił? dlaczego jego poprzedni domek go oddał ? :(
Obrazek

ilkaa

Od: Wto sty 26, 2010 23:01

Post » Pt mar 05, 2010 19:53 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

ilkaa pisze:dzięki za wyczerpującą odpowiedź ! rozwiałyście moje wszelkie wątpliwości. ja w takim razie jestem zdecydowana, żeby stowrzyć płaczkowi DT. tylko teraz powiedzcie mi jak to wygląda. ja mam jechać po niego do schronu, czy jak to się wszystko odbywa? a słuchajcie a czy wiadomo dlaczego on tam trafił? dlaczego jego poprzedni domek go oddał ? :(

Będę jutro w schronie, więc najpierw sprawdzę czy jeszcze tam jest. On był naprawdę ślicznym kotkiem i bardzo możliwe że został adoptowany.... tydzień to długo a ładne i miziaste kotki mają więszą szansę na adopcję.

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt mar 05, 2010 20:14 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

jessi74 pisze:
dagmara-olga pisze:

wiem, ze wszyscy zaganiani i ciągle brakuje czasu, ale zróbcie to wyjatkowo - prosimy - to szansa na dom dla dwóch kotków

mogę poprosić rodziców o podwiezienie z krzyków - ślężna - tylko kto może pojechac jako kontrolujący?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt mar 05, 2010 21:05 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

Agness78 pisze:Będę jutro w schronie, więc najpierw sprawdzę czy jeszcze tam jest. On był naprawdę ślicznym kotkiem i bardzo możliwe że został adoptowany.... tydzień to długo a ładne i miziaste kotki mają więszą szansę na adopcję.

super. w takim razie czekam na jakieś info jutro ;)
Obrazek

ilkaa

Od: Wto sty 26, 2010 23:01

Post » Pt mar 05, 2010 21:32 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

No więc padło na mnie, mieszkam dwie ulice od Wańkowicza. Jutro sie będę umawiać :)
BTW moja Anulka jest od Justa&Zwierzaki :)
Porównywarka cen karmy dla kotów i psów https://felicana.pl/

feryenne

Od: Nie sty 25, 2009 13:01

Post » Pt mar 05, 2010 21:45 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

feryenne pisze:

No więc padło na mnie, mieszkam dwie ulice od Wańkowicza. Jutro sie będę umawiać :)

No to super :1luvu: Domek dostał ankietę adopcyjną do wypełnienia od Justa&Zwierzaki? Jeśli nie mogę przesłać moją ankietę zrobioną na potrzeby adopcji, tylko wyślij mi maila na PW :wink:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt mar 05, 2010 22:09 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

feryenne pisze:

super , ja całe popołudnie poszukiwałam telefonu do Ciebie :oops: nie wiem jak to się stało, ale znikł mi :x

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt mar 05, 2010 22:20 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

Takie pytanie moje, nieśmiałe :oops:

Byłam na Grunwaldzkiej (Budynek SWPS, obok lasów państwowych) sprawdzić co tam u naszego szkolnego kota. Kot nie bał się mnie, ale było zimno więc nie chciał wyjść z budki. Swoją drogą obstalowali mu zajebistą budkę która stoi w starym biórku i jest osłonięta paletami. Umyłam miseczkę, sypnęłam kitiketa, resztę karmy zostawiłam u pań sprzątaczek (pracownicy naszej szkoły karmią tego kota- raz ochrona coś sypnie do miski, raz któryś z wykladowców). To jest chyba kocurro. Podobno przychodzi tam jeszcze jakiś kot, taki bury. Chciałabym ciachnąć sierściuchy, ale nie mogę przetrzymać u siebie po zabiegu.

Czy istnieje opcja sterylki i przechowania na czas rekonwalescencji w którejś z lecznic/ w schronisku?

Gdzie zrobią to tanio i dobrze?

Czy jakiś DT we wrocku nie skusiłby się na krówkowego dachowca?

Czy po zabiegu lepiej zawiezc kota pod szkołę, gdzie dotychczas dobrze sobie radził czy zostawić w schronie?

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Pt mar 05, 2010 22:31 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

Kasiu, ta czarno-biała to jest kocica, już wysterylizowana ;) Ma swój domek gdzieś w okolicy uczelni i jest kotką wychodzącą. Koce do budy ja jej przywiozłam, a portierzy i sprzątaczki regularnie ją dokarmiają :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt mar 05, 2010 22:36 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

Dziękuję za oświecenie. Kurde, to forum jest niesamowite. Piszę o pierwszym z brzegu dachowcu i dostaję tak dokładne informacje 8O

a wie ktoś co z tym szarym kotem?
Ostatnio edytowano Pt mar 05, 2010 22:38 przez Kasia od Behemotha, łącznie edytowano 1 raz

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Pt mar 05, 2010 22:37 Re: SchronWro fot. 34 Wrocławiaki proszą o domy!

Nie tylko portierzy z resztą, studenci i inni pracownicy SWPS też ;)

viewtopic.php?f=1&t=106598 To o niej ;)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

[poprzednia][następna]