Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tunisia pisze:.............................
Fagulinkę można nadal ogłaszać ponieważ poza permanentnym zapaleniem spojówek jest zdrowa tj. nie ma białaczki.............................
mahob pisze:Weszłam właśnie na stronę dwukropek.pl - gdzie dodaję ogłoszenia i ze zdziwieniem zobaczyłam, że serwis ten będzie zamknięty. Nie będzie już można dodawać ogłoszeń.
Oni tam sugerują w zastępstwie stronę kupsprzedaj.pl - mogę tam przenieść ogłoszenia.
Na kupsprzedaj też wystawiam ogłoszenia różnym zwierzakom i jakiś tam odzew z tej strony jest, więc może nie jest jakaś zła.
Tak więc zamiast dwukropek.pl będe teraz wystawiać na kupsprzedaj.pl.
Poza tym adopcje.org tak jak do tej pory.
Tunisia pisze:dziękuję
a mi się tak blokują adopcje.org.pl i nie wiem dlaczego
Tunisia pisze:.........
ufff a Izabelka pojechała do domu, który chciał się zaopiekować najbiedniejszym kotem w całym schronisku - no więc pojechała
Tunisia pisze:z gumtree jest chyba tak że usuwają ogłoszenia do siebie podobne i że nie można ich dublować i wstawiać ciągle od nowa tylko trzeba zapłacić za podrzucenie w górę , tak przynajmniej mi kiedyś napisano
mahob pisze:Tunisia pisze:z gumtree jest chyba tak że usuwają ogłoszenia do siebie podobne i że nie można ich dublować i wstawiać ciągle od nowa tylko trzeba zapłacić za podrzucenie w górę , tak przynajmniej mi kiedyś napisano
Tak, to też - ale ja mam jeszcze inny problem...dlatego unikam wystawiania na gumtree bo sobie tam nie radzę po prostu z tym ciągłym blokowaniem.
panikota pisze:mahob pisze:Tunisia pisze:z gumtree jest chyba tak że usuwają ogłoszenia do siebie podobne i że nie można ich dublować i wstawiać ciągle od nowa tylko trzeba zapłacić za podrzucenie w górę , tak przynajmniej mi kiedyś napisano
Tak, to też - ale ja mam jeszcze inny problem...dlatego unikam wystawiania na gumtree bo sobie tam nie radzę po prostu z tym ciągłym blokowaniem.
Eee, co Wy opowiadacie, dla mnie gumtree jest najwdzięczniejszym portalem, .........[/size]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości