Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 05, 2010 20:28 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Pchełka - dziecko Murzynki, równie płochliwe jak mamusia, dziecko ma w tej chwili ok 8 lat.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Pt mar 05, 2010 20:35 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tunisia pisze:.............................
Fagulinkę można nadal ogłaszać ponieważ poza permanentnym zapaleniem spojówek jest zdrowa tj. nie ma białaczki :ryk: .............................

Oj, to dobrze :) :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt mar 05, 2010 20:42 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Marcysia - podobna do siostry Pchełki jak dwie krople wody, choć jest większym wypłoszem od Pchełki
[IMG=http://img412.imageshack.us/img412/9461/marcysia.jpg][/IMG]

Obrazek

Beatka - czarne toto z uciętą tylną łapką , daje się łaskawie pogłaskać, ostatnio dzielnie asystowała mi przy myciu naczyń , zdaje się najmłodsza, choć nie młoda z całek ósemki
dobrych zdjęć brak
Obrazek

ufff a Izabelka pojechała do domu, który chciał się zaopiekować najbiedniejszym kotem w całym schronisku - no więc pojechała :)

Tunisia

Post » Pt mar 05, 2010 20:52 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

mahob pisze:Weszłam właśnie na stronę dwukropek.pl - gdzie dodaję ogłoszenia i ze zdziwieniem zobaczyłam, że serwis ten będzie zamknięty 8O . Nie będzie już można dodawać ogłoszeń.
Oni tam sugerują w zastępstwie stronę kupsprzedaj.pl - mogę tam przenieść ogłoszenia.
Na kupsprzedaj też wystawiam ogłoszenia różnym zwierzakom i jakiś tam odzew z tej strony jest, więc może nie jest jakaś zła.

Tak więc zamiast dwukropek.pl będe teraz wystawiać na kupsprzedaj.pl.
Poza tym adopcje.org tak jak do tej pory.

:roll:

dziękuję
a mi się tak blokują adopcje.org.pl i nie wiem dlaczego

Tunisia

Post » Pt mar 05, 2010 20:58 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

ojojojoj ale nowości. Już wstawiam
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pt mar 05, 2010 20:58 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tunisia pisze:dziękuję
a mi się tak blokują adopcje.org.pl i nie wiem dlaczego

A to dziwne...ale różnie to bywa z tymi stronami. Ja mam ogromne problemy z wystawianiem ogłoszeń na Gumtree - ciągle mi blokują te ogłoszenia. W końcu zaczęłam dociekać dlaczego, bo wiem, że inni nie mają takich problemów.
Okazało się, że moje IP jest rozpoznawane na Gumtree jako komputer zza granicy Polski - a oni mają w regulaminie, że nie wolno wystawiać ogłoszeń zza granicy. No i od czasu do czasu muszę pisać do nich, żeby mi odblokowali konto... :roll: Wariatkowo...

Edit:

Tunisiu - w ogłoszeniach tych ostatnich kotków od chorej pani kontakt na Ciebie podawać, jak rozumiem?

mahob

Post » Pt mar 05, 2010 21:11 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tunisia pisze:.........
ufff a Izabelka pojechała do domu, który chciał się zaopiekować najbiedniejszym kotem w całym schronisku - no więc pojechała :)

Oj, tu się jeszcze doczytałam czegoś fajnego :D :ok:

mahob

Post » Pt mar 05, 2010 21:23 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

z gumtree jest chyba tak że usuwają ogłoszenia do siebie podobne i że nie można ich dublować i wstawiać ciągle od nowa tylko trzeba zapłacić za podrzucenie w górę , tak przynajmniej mi kiedyś napisano

Tunisia

Post » Pt mar 05, 2010 21:39 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tunisia pisze:z gumtree jest chyba tak że usuwają ogłoszenia do siebie podobne i że nie można ich dublować i wstawiać ciągle od nowa tylko trzeba zapłacić za podrzucenie w górę , tak przynajmniej mi kiedyś napisano

Tak, to też - ale ja mam jeszcze inny problem...dlatego unikam wystawiania na gumtree bo sobie tam nie radzę po prostu z tym ciągłym blokowaniem.

mahob

Post » Pt mar 05, 2010 22:02 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Wszystkie kociaki uaktualnione w zbiorczych a bialaczkowe kocurki mają wreszcie allegro:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=947754850

Z rudym czekam do niedzieli. Muszę mieć pewność że to nie jest Irish.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Sob mar 06, 2010 1:06 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

mahob pisze:
Tunisia pisze:z gumtree jest chyba tak że usuwają ogłoszenia do siebie podobne i że nie można ich dublować i wstawiać ciągle od nowa tylko trzeba zapłacić za podrzucenie w górę , tak przynajmniej mi kiedyś napisano

Tak, to też - ale ja mam jeszcze inny problem...dlatego unikam wystawiania na gumtree bo sobie tam nie radzę po prostu z tym ciągłym blokowaniem.

Eee, co Wy opowiadacie, dla mnie gumtree jest najwdzięczniejszym portalem, nie dość, że szeroko odwiedzany, to jeszcze przychodzą powiadomienia o spadku z pierwszej strony więc można reagować ... ogłoszeń nie podbijam, tylko kasuję i wrzucam ponownie to samo - nie ma żadnego problemu.
Jutro zaktualizuję moje ogłoszenia, bo dzisiaj już nie dam rady.
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie mar 07, 2010 21:22 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Diamonda z Rozalką w tle

Obrazek

iiiiii Lucilda, dzikuska z białaczką - na kolanach swojej nowej opiekunki :1luvu:

Obrazek

Tunisia

Post » Nie mar 07, 2010 21:25 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tunisia pisze:Diamonda z Rozalką w tle

Obrazek

iiiiii Lucilda, dzikuska z białaczką - na kolanach swojej nowej opiekunki :1luvu:

Obrazek

No i się łezka zakręciła. Piękna kota dostała swoją szansę, chyba trochę dzieki mojej Tośce ale to już długo by opowiadać :1luvu:

Dziękuję Tunisiu za sprawdzenie. Odetchnęłam z ulga. Wystawię Marynarzowi jutro rude allegro.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Nie mar 07, 2010 23:28 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

panikota pisze:
mahob pisze:

Eee, co Wy opowiadacie, dla mnie gumtree jest najwdzięczniejszym portalem, .........[/size]

No widzisz - jak to opowiadam komuś, to nikt nie chce mi wierzyć...a ja na serio nie mogę po prostu wysawiać tam ogłoszeń :roll:

mahob

Post » Pon mar 08, 2010 0:01 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

A Lusi została wypatrzona właśnie na gumtree :)

Tunisia

[poprzednia][następna]