Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 05, 2010 19:30 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

Sawanko, mi też było bardzo, bardzo miło :) I jeszcze raz dziękuję za miejsce dla kocurka i to tak ekspresowo :1luvu:

Troszkę przekłamań było, bo całkiem biały to on nie jest, no i z persa też ma niewiele :twisted: acz niewątpliwie puchatek z niego ;) Niestety, nie miałam szans na jakiekolwiek zdjęcie, a Pani, która go znalazła, na rasach kotów się specjalnie nie znała...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt mar 05, 2010 20:06 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

fotkę,aż jestem ciekawa tego szczęsciarza. :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt mar 05, 2010 20:25 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

No dobra macie :mrgreen:

Obrazek

Z ciekawym Michasiem po kąpieli :D

Obrazek

i Florka bawi się ogonem Puszka (robocze imie nadane przez dzieciaczki :D

Obrazek
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Pt mar 05, 2010 21:55 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

fajny..... :D a co do smrodu-to miałam ci ja kotka na cmentarzu i go karmiłam-zachorował zwinełam do domu. Jezdziłam z nim na kroplówki nowa Yariską i w drode powrotnej kocio ulał i z kontenerka na zakręcie poleciało na siedzenie.Kot przed kastracją więc tego........
Ja, żeby mąz mnie nie zabił bo samochód nówka wylałam na to butelkę Chanel nr5.
No i.........smród powalał podwójnie. Nie pomogło pranie karcherem,wietrzenie ,nic.Kaplica.
po czasie -jechało tylko w czasie deszczu. Wtedy autko małzonek sprzedał- a ja do dziś całuje z wdziecznosci mojego Szarika(kota) bo tej Yariski nie znosiłam- i nazywałam ja drynda.
Ostatnio edytowano Pt mar 05, 2010 22:04 przez Serniczek, łącznie edytowano 1 raz
Serniczek

Post » Pt mar 05, 2010 22:03 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

Cudny... I chyba wyjątkowo grzeczny, przynajmniej takie zrobił wrażenie ;)

W moim aucie raz raczył się posiusiać niekastrowany kocurek (był przewożony w torbie, z której pociekło na siedzenie...) - zapach zszedł po dwukrotnym praniu, ostatecznie wykończyła go woda z octem.
Ostatnio edytowano Pt mar 05, 2010 22:15 przez Liwia_, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt mar 05, 2010 22:06 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

ja tym Chanelem chyba pogorszyłam sprawę-wyszedł koktail Mołotowa, przy wsiadaniu jakby piąchą w łeb człowiek dostał........nie dało sie wywabić
Serniczek

Post » Sob mar 06, 2010 8:19 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

kolejne sioo :evil: i qpaa w kuwecie :ok: , kocio wyjątkowo grzeczny , pakał w nocy za domkiem :(
wudać , że w pełni domowy , i młodziutki , ząbki białe , uszka czyste ,w stosunku do innych kotów 0 agresji (moje baby chodzą syczą a on uszy po sobie , cudowny dla dzieci i dla Dużych, zostało mi usunąć parę niewielkich kołtuników na brzuszku i po kastracji będzie do adopcji , przy ściągnięciu szwów go zaszczepimy
domki mogą się ustawiać w kolejce ,
jeśli po kastracji przestanie tak pięknie wonią dawać (na szczęscie nie znaczy - tylko w kuwecie jedzie :twisted: ) to do mojego wyjazdu 28 mamy czas na znalezienie domu , potem jadę na tydzień i trzeba by było ewentualnie go przenieść jeśli domek się nie znajdzie - ale wiem , że znajdzie bo kicio jest CUUUUUDDOOOOO :1luvu:

Liwia może mu zmienić tytuł, że w typie norwega szuka DS a wydamy dopiero po kastracji i szczepieniu :?:
no i co na foty dziewczyny z Opola miały tam jakiś chętny domek :roll:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Sob mar 06, 2010 11:34 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

Tu jeszcze pare fotek na zachęte :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Sob mar 06, 2010 11:39 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

i jeszcze coś ...

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Sob mar 06, 2010 13:45 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

no przepiękny :love:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Sob mar 06, 2010 13:55 Re: Śląsk, DT dla długowłosego BARDZO PILNIE potrzebny!!

sawanka1 pisze:i jeszcze coś ...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Piękny :1luvu:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Sob mar 06, 2010 14:12 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Ale dlaczego p. Sawanka zrobiła kotu makijaż tylko jednego oka :roll: , to jest brak profesjonalizmu u każdego stylisty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasmina

Post » Sob mar 06, 2010 14:39 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Piękny koteczek, na pewno szybko znajdzie domek :D
Jasmina pisze:Ale dlaczego p. Sawanka zrobiła kotu makijaż tylko jednego oka :roll: , to jest brak profesjonalizmu u każdego stylisty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak to dlaczego- nowa moda wprost z wybiegów :ryk: ... Prada i D&G taki zaprezentowali :P A zresztą ładnemu kotu we wszystkim i ze wszystkim ładnie- nawet make-up nie potrzebny

Sasanka.

Od: Pon sty 25, 2010 12:47

Post » Sob mar 06, 2010 15:09 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Sawanka pierze sie kota pierze ino nie wykręco.....ale Ty masz ręke do kotów za co się weżmiesz -pięknieje w oczach..... :D
Serniczek

Post » Sob mar 06, 2010 19:02 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Serniczek pisze:Sawanka pierze sie kota pierze ino nie wykręco.....ale Ty masz ręke do kotów za co się weżmiesz -pięknieje w oczach..... :D

no fakt , piekny ci on a jaki charakterek boski , wycinaliśmy kołtunki a on nic 8O
pazurki ma przyciete uszka czyste widać , że właściciel o niego dbał - szkoda , że tak skończył , na ulicy, pewnie przez ten smród

Jasmina ze mnie to żadna stylistka :oops: jutro zaraz domaluje drugie oczko :lol:
Obrazek Obrazek

sawanka1

[poprzednia][następna]