Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Tweety pisze:jako, że mniej więcej już wiemy na czym stoimy z różnymi rzeczami, Kocimska po kilkakrotnym wirkonowaniu, spotkajmy się w ten piątek, bo nie ma sensu tu omawiać pewnych rzeczy a jest ich sporo i to cholernie ważnych
ponownie otwieram listę, bo mogła się pozmieniać
1. Lutra
2-3. Leone
4. Miszelina
5. Noemik
6. Karaluch
.
.
.
Tweety
to wszyscy?
miszelina pisze:Wróciłam z Kocimskiej - smród w pierwszym pomieszczeniu jak fix![]()
Kazik-śmierdziel rozwalił kuwetę, zapaprał jedzenie i zrobił ogólnie bałagan. Gdyby nie Cammi, nie byłabym w stanie u niego posprzątać, bo rzucał się na mnie z pazurami.
Lisek sika na posłanko, kuweta była pusta. Dałam mu budkę, może to da mu do myślenia![]()
W cat-rommie porządek, chociaz Milu raportowała, że były kupy przy drzwiach i9 jakas biegunkowa w kuwecie. Przy mnie nie było nic.
kosma_shiva pisze:
czy wyście mi Kaśkę ukradli ??![]()
to Morris? mam nadzieje,ze się umył
niezniszczalna pisze:Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak najlepiej pędzlować kocią paszczę? Robię to patyczkami do czyszczenia uszu, trochę palcem. Czy to wystarczy aby lek dobrze zadziałał?
miszelina pisze:niezniszczalna pisze:Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak najlepiej pędzlować kocią paszczę? Robię to patyczkami do czyszczenia uszu, trochę palcem. Czy to wystarczy aby lek dobrze zadziałał?
Przekopiowałam post z zamknietego wątku (a właściwie nie zamkniętego)
Może ktoś pomoże w sprawie Ryśki, ja się nie znam.
Etiopia pisze:Tweety Mufasa i Mikro Nala najprawdopodobniej zaraziły się od Nali Wieliczanki.
Zaostrzony szmer w oskrzelach czerwone gardło powiększone węzły chłonne. Nali wyszła trzecia powieka. Mufek w lepszej formie. Nie mają gorączki. dostały antybiotyk i przeciwwymiotny.
Mam obserwować psice czy nie ma objawów - dr powiedział że może się zarazić. I mam uważać żebym się nie zaraziła od kotów.
Doktor konkretny.
Wiślacki kot serdecznie dziękujeże, pojechałeś taki kawał w nocy.
Na Sanockiej był zlot AFN.
Na spotkanie nie przyjdę - nie chce Kocimiakom sprzedać wirusa.
Tweety pisze:Etiopia pisze:Tweety Mufasa i Mikro Nala najprawdopodobniej zaraziły się od Nali Wieliczanki.
Zaostrzony szmer w oskrzelach czerwone gardło powiększone węzły chłonne. Nali wyszła trzecia powieka. Mufek w lepszej formie. Nie mają gorączki. dostały antybiotyk i przeciwwymiotny.
Mam obserwować psice czy nie ma objawów - dr powiedział że może się zarazić. I mam uważać żebym się nie zaraziła od kotów.
Doktor konkretny.
Wiślacki kot serdecznie dziękujeże, pojechałeś taki kawał w nocy.
Na Sanockiej był zlot AFN.
Na spotkanie nie przyjdę - nie chce Kocimiakom sprzedać wirusa.
jak zwykle gdy jest Roman to część afnowskiego babińca pakuje całe stado zwierzaków aż po dach i jedzie po poradęJa się dzisiaj nie załapałam niestety chociaż Etiopia specjalnie podtruła dwa koty i usiłowała mnie wyciągnąć na nocną wizytę ale wislackikot stanął nam na drodze misternego planu. Co nie, mężu mój drogi?
Karola, maluchy w niedzielę, bo jeszcze w sobotę ma ktoś przyjść w sprawie jednego kociaka
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 132 gości