Trudno, nie będzie Freyki, to biorę tą.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miniboni17 pisze:Człowieka cały dzień nie było ,a tu proszę ,ile nowych foteczek Zorki
Fotka z kitą w pełnej krasie jest suuuper
tillibulek pisze:
to ja chyba jestem kot![]()
zreszta... juz od dluzszego czasu podejrzewalam, ze mam w sobie duzo genow kota....![]()
mamy wspolne zainteresowania:
- spanie
- wylegiwanie sie na kanapie vel. słodkie lenistwo
- ciepełko
- humorki
- inne koty
- tez nie lubie zapachu cytrusowego Lenora
no i co, tillibulek nie kot? jedzenie tez lubie
tillibulek pisze:pokaże Wam, Dziewczyny, kociczkę, o ktorej pisalam w roznych watkach... zawsze z rozrzewnieniem....
...Dymna, ktora byla niesamowicie miłą i grzeczną koteczką - caly wieczor lezala nam na kolanach - raz u mnie, raz u TŻ, jak TŻ-a zmoglo, to wtulila sie w niego na kanapie, a jak szlismy spac i przelozylam ją na fotel, to spala tam do rana... w nocy wstalam, bo tam w domu nie ma kuwety, wiec martwilam sie, ze kici bedzie sie chcialo siusiu.... wypuscilam ją na dwor, pobiegla szybciutko, myslalam, ze uciekla, ale na wszelki wypadek poszlam sprawdzic, czy jej nie ma na ganku, a ona byla, czekala.... co najlepsze - innych domownikow olewala, wrecz bala sie, a nam okazywala swoje wzgledy... tak jakby nas sobie wybrala... a my pokochalismy ją od pierwszego wejrzenia - nigdy jej nie zapomne, caly weekend byla naszą kicią, taką wymarzoną.... nakolankową![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
miniboni17 pisze:śliczna też ta kicia dymna,mordkę ma trochę podobną do kotów orientalnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 225 gości