goodfriend pisze:kalair pisze:CIOCIE! A czy o mnie ktoś jeszcze pamięta? Bo mnie tu jeszcze nie było dzisiaj!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ależ noseczek do wycałowania
Kocham właśnie go całować!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
goodfriend pisze:kalair pisze:CIOCIE! A czy o mnie ktoś jeszcze pamięta? Bo mnie tu jeszcze nie było dzisiaj!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:goodfriend pisze:A jak Kretki zareagowały na radosną wiadomość??
Jakby to powiedzieć..śpią.![]()
kociczka39 pisze:goodfriend pisze:kalair pisze:CIOCIE! A czy o mnie ktoś jeszcze pamięta? Bo mnie tu jeszcze nie było dzisiaj!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A te oczy![]()
![]()
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Ale Ty do wypłaty tylko![]()
![]()
No, Ty chyba też?![]()
Śmialam się już z TŻ-em, że coś zarobię, ale nie będę miała kiedy wydawać.
Ja właśnie nie mam kiedy wydawać, więc te sklepy klnę bez przerwy
goodfriend pisze:kalair pisze:goodfriend pisze:A jak Kretki zareagowały na radosną wiadomość??
Jakby to powiedzieć..śpią.![]()
Tak myślałam![]()
![]()
![]()
kalair pisze:
A czasem tak bywa, że człowiek nie ma odwagi z czegoś zrezygnować, a potem wychodzi mu to na korzyść. JJ żałuje, że tyle lat męczył się w goopiej firmie, a już dawno mógl uciec..Teraz dopiero ma normalną pracę. Lepiej późno, niż wcale, pewnie!
goodfriend pisze:Na pewno sięcieszą... Przez sen![]()
![]()
kociczka39 pisze:kalair pisze:
A czasem tak bywa, że człowiek nie ma odwagi z czegoś zrezygnować, a potem wychodzi mu to na korzyść. JJ żałuje, że tyle lat męczył się w goopiej firmie, a już dawno mógl uciec..Teraz dopiero ma normalną pracę. Lepiej późno, niż wcale, pewnie!
A to też.Ja tam jeszcze byłam póki nie byłam czegos pewna,bo tak odejść,a później zostać bez niczego,to tak niefajnie.Ale teraz nawet jakbym nie miała pracy to tam już bym na pewno nie wróciła,o nie
kociczka39 pisze:goodfriend pisze:Na pewno sięcieszą... Przez sen![]()
![]()
Buhaha,chata wolna,oj będzie bal![]()
![]()
goodfriend pisze: Kretki to kiedy imprezka???
zeFiRki gotowi na bal
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, luty-1, Paula05, Silverblue i 59 gości