Mocne

Pozdrawiam Serdecznie >^^<
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Motodrama pisze:Prawdę mówiąc to w drugą stronę idzie mi znacznie lepiej - tzn. zwykle zdaję egzaminna opiekuna. Kotka musi być w ciepłym, przyjaznym dla siebie otoczeniu, koniecznie z zabezpieczonymi oknami, musi dostawać spirulinę/ scanomune, nie wolno jej jeść suchej karmy. Nie wiem naprawdę, jak to sprawdzić przez telefon. Eneda, może przy okazji swojej szeroko zakrojonej działalności adopcyjnej będziesz mogła odwiedzić ten dom. Jeśli jest zakochany w Trufli, to poczeka.
P. S. Jeszcze jej nie zaszczepiłam.
Motodrama pisze:P. S. Jeszcze jej nie zaszczepiłam.
lesna pisze:(...)tak myślę, ze w tej chwili, gdy organizm walczy (niejednoznaczny test) należy przynajmniej odłożyć szczepienie .. tak na logikę biorąc![]()
Motodrama pisze: Na logikę skoro walczy to i te osłabione wirusy w szczepionce zwalczy. Doktor zaleciła, żeby zaszczepić Truflę po antybiotykoterapii, jak dojdzie do siebie ale tego nie zrobiłam, bo bardzo długo dochodziła do formy i do właściwej wagi.
jhet pisze:Widze Motodramo, ze chyba jednak wcale nie chcesz oddać Trufelki... No dobrze, w takim razie gratuluje dokoceniaI proponuje zamknąć wątek, bo koteczka ma już widać DS
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości