Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 03, 2010 21:18 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Mała1 pisze:ja tylko chciałam tak sie wciąć..ze Pompon w kalesonach to byłby widok.. :lol:

:roll:
:mrgreen:
noooo... :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro mar 03, 2010 21:25 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

babajaga pisze:I w szlafmycy :ryk:

A wiecie...widziałam ostatnio w sklepach takie koszulinki do spania dla facetów - ze szlafmycką :mrgreen: Chyba swojemu kupię :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw mar 04, 2010 12:30 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Kurde ja dzisiaj pół dnia latałam po sklepach celem nabycia odpowiedniej do szpitala koszuli nocnej i nic nie kupiłam :evil: Wszystko albo takie przeźroczyste, że sensacyję wzbudzę, albo takie krótkie, że z dzyndzlem na wierzchu chodzić trzeba 8O Katastrofa! Ja mam tylko piżamy, a koszule które posiadam to raczej się do szpitala nie nadają - bo ja sie z tym panem ginekologiem nie będe bawić w lekarza, tylko wręcz przeciwnie :oops: No i co teraz?

A żeby było weselej strasznemu dziecku się buty zimowe rozleciały i pociska teraz w adidaskach - dzisiaj tez wszystkie sklepy obuwnicze zaliczone - zimowych butów już niet! :evil: Będzie Zuza musiała w tych adidaskach do wiosny dociągnąć, bo nie ma absolutnie nic. W desperacji byłam skłonna kupić takie wypasione, po przecenie 250 zł, ale i tak jej rozmiaru nie mieli 8O Mam nadzieję że zima już odpuści... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 04, 2010 12:34 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Pomoponmamo - kup męską piżamę w dużym rozmiarze i używaj tylko góry albo XXL męskiego t-shirta, ja tak zrobiłam w analogicznej sytuacji 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw mar 04, 2010 12:40 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

AYO pisze:Pomoponmamo - kup męską piżamę w dużym rozmiarze i używaj tylko góry albo XXL męskiego t-shirta, ja tak zrobiłam w analogicznej sytuacji 8)

Eeee to będę miała mini :? Ja nie mogę mini, będę się w tym źle czuła. Kupię coś na allegro w ciągu tygodnia przecież przyślą
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw mar 04, 2010 12:57 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Buty i koszulki sprawdź w T-K-Max'ie :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt mar 05, 2010 8:35 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

babajaga pisze:Buty i koszulki sprawdź w T-K-Max'ie :wink:

A co to? 8O
Koszulkę juz sobie nabyłam na Allegro :D A z butami nadal problem :? Śnieg, dzisiaj nawet lekki mrozik, a moje dziecko w adidaskach... :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt mar 05, 2010 11:43 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

W M1 na przeciwległym końcu niż Praktiker, to jest chyba angielski sklep z końcówkami serii różnych znanych i nieznanych firm. Jest ogromny. Ciuchy i buty dzieciowe są na samiutkim końcu.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pt mar 05, 2010 12:00 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Dzięki Babajago zajrzę sobie :D Choć mój tato mówi, żeby się już nie wygłupiać z butami, bo do przyszłego roku wyrośnie, a adidasy ma na grubej podeszwie i jak jej ciepłą skarpetę extra dołożę, to te parę dni przebieduje. No nie wiem :roll: jak by były niedrogie, to bym może jednak kupiła :roll:

Dzisiaj wieczorem ma przyjechać Pimpek - wiecie co? Cieszę się że go zobaczę :oops: Choć jak znam życie będę się cieszyć przez pięć minut i mi przejdzie, po pierwszym skoku na mój brzuch :?
Frędzel i Pompon też chyba wiosnę poczuli, bo szaleją po domu niesamowicie 8O Nawet Frędzlowi się zapomniało w jakim jest wieku i poluje na wszystkich albo gra w hokej papierkiem z dużym poświęceniem :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt mar 05, 2010 19:03 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No i Pimpek już u mnie. Urósł - jest taki duży jak Pompon, tylko grubszy 8O Od razu zaczęła się wojna kocia dzikie wrzaski i łapoczyny :? Mam przechlapane :(
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt mar 05, 2010 19:17 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No to powodzenia Pomponmamo. Moje rozpuszczone wici wciąż bez echa :(
Obrazek

babajaga

Post » Pt mar 05, 2010 19:18 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Pomponmamo-zrób dobre foty jutro w dzien, dobra fota to połowa sukcesu
Będe bardzo go reklamować

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt mar 05, 2010 19:55 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Mogę ci porobić foty jak chcesz. Ja albo TŻ, jak wolisz :wink:
Obrazek

babajaga

Post » Pt mar 05, 2010 20:00 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Kcem 8O Tżeta wolę! :oops: Z tobą kawę będę piła, a on będzie focił ok? Co powiecie na niedzielę? Bo w sobotę Zuza ma urodziny i gości, a niedzielę jej nie będzie i będzie spokój. :D Może być?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt mar 05, 2010 20:04 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No dobra, to w niedzielę, jeszcze zobaczymy o której ale tak, żeby było jeszcze jasno.
Obrazek

babajaga

[poprzednia][następna]