Wtedy tam na Paluchu wcale Wam się nie dziwię,że się nie zdecydowaliście.........
Ja potem w gabinecie trafiłam na bardzo miłą wetkę,tylko z tymi badaniami i formalnościami to zeszło się chyba ze 4 godziny
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Ehhh.. DT to coś fantastycznego! Chwała im za to co robią!
tillibulek pisze:
tak, ja podziwiam i bardzo cenie kazdy DT - trzeba miec duzo odwagi i wielkie serducho
miniboni17 pisze:Wątku narazie żadnego nie zakładałam,nie umiem do tej pory dawać fotek na miau![]()
Wtedy tam na Paluchu wcale Wam się nie dziwię,że się nie zdecydowaliście.........
Ja potem w gabinecie trafiłam na bardzo miłą wetkę,tylko z tymi badaniami i formalnościami to zeszło się chyba ze 4 godziny
kinga w. pisze:tillibulek pisze:
tak, ja podziwiam i bardzo cenie kazdy DT - trzeba miec duzo odwagi i wielkie serducho
Wiesz... Zdrowe tymczasy to czysta radość - odkarmiasz, doprowadzasz do ładu i porządku i idą w świat do swoich domków i wiesz że będą miały fajne życie. Gorzej jak masz tymczasy problemowe, chorujące - pojawia się stres, walka... Koszmar, jeśli tę walkę przegrywasz. Dlatego obiecałam sobie że już nigdy więcej tymczasów.
OKI pisze:Wow, ale lekcja![]()
tillibulek pisze:OKI pisze:Wow, ale lekcja![]()
tak, tak, przepraszam bardzo za OT
rysunki male mi wyszly, nie umiem sie poslugiwac tym Paintem w nowym windowsie
OKI pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Wow, ale lekcja![]()
tak, tak, przepraszam bardzo za OT
rysunki male mi wyszly, nie umiem sie poslugiwac tym Paintem w nowym windowsie
U siebie to chyba można OTować do woli![]()
Ja się w ogóle paintem nie umiem posługiwać
tillibulek pisze:OKI szybka jestes![]()
![]()
![]()
zmienilam ten post, bo kazda fotka innej wielkosci, a Ty juz mnie zacytowalas![]()
![]()
![]()
ja lubie photoshopa odpalac, nie wyobrazam sobie bez niego zycia
OKI pisze:tillibulek pisze:OKI szybka jestes![]()
![]()
![]()
zmienilam ten post, bo kazda fotka innej wielkosci, a Ty juz mnie zacytowalas![]()
![]()
![]()
ja lubie photoshopa odpalac, nie wyobrazam sobie bez niego zycia
Mi już przeszło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 107 gości