K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 03, 2010 14:39 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

noemik pisze:Aga, czy Pani je tam przechowa, w tym mieszkaniu? Do czasu znalezienia domów?
Zaszczepi je? Albo coś?

nie może, bo ma psa, któremu małe koty "przeszkadzają"
maluchy w piwnicy są teraz ale zaczynają się rozłazić

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro mar 03, 2010 15:13 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Tweety pisze:nic tylko komuś wynająć mieszkanie :twisted: lokatorzy wyprowadzili się i zostawili po sobie dwie kocice i kocurka. A że za wersalką coś buszowało to po jej odsunięciu okazało się, że spogląda na człowieka 5 par kocich oczek, kocie oczka mają ok 2 m-ce :) jakby ktoś miał chętnych na maluchy to 3 są białe w czarne łatki a dwa odwrotnie.

ech.. i przez takie coś właściciele nie wynajmują mieszkań ludziom ze zwierzętami. to strasznie niesprawiedliwe, bo trafią się właśnie tacy, a potem jak ktoś normalny chce wynająć, to ze zwierzakami nie ma mowy :(

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Śro mar 03, 2010 15:34 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Tweety pisze:
lutra pisze:Kociaki już bezpieczne. Ale bądźmy czujni, zaczęło się...

na szczęście udało się pozyskać nową wolontariuszkę (jeszcze nie wiem co mój mąż ma zrobić z jej mężem ale obiecał jej "wziąć go na siebie" 8O ). Renata nie pracuje i może zająć się maluchami ale żeby zabrać je od niej po odkarmieniu, aby nie blokować miejsca dla kolejnych do odkarmiania ręcznego.
W świetle ostatnich zdarzeń spotkanie super pilne i obecność obowiązkowa!

A czy spotkanie mogłoby być w sobotę ?? czy nikomu nie pasuje?
Po odkarmieniu kociaki mogłyby iść do mnie, do klatki...

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Śro mar 03, 2010 16:01 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Bardzo proszę o pomoc przy Kaziku. To sprawa priorytetowa bo nie wiemy na czym stoimy i czy grozi nam PP.

Za test zwracam pieniądze. Ja niestety bardzo źle się poczułam i od godziny nie jest lepiej. Ledwo żyję, prosze niech się ktoś zgłosi.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro mar 03, 2010 16:02 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Mnie nawet nie ma w Krakowie, jeśli nikt się nie zgłosi będę dostępna koło 22, ale to pewnie za późno :(

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Śro mar 03, 2010 16:10 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Dzisiaj nie jestem w stanie pomóc :(
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro mar 03, 2010 16:17 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Leone pisze:
Tweety pisze:nic tylko komuś wynająć mieszkanie :twisted: lokatorzy wyprowadzili się i zostawili po sobie dwie kocice i kocurka. A że za wersalką coś buszowało to po jej odsunięciu okazało się, że spogląda na człowieka 5 par kocich oczek, kocie oczka mają ok 2 m-ce :) jakby ktoś miał chętnych na maluchy to 3 są białe w czarne łatki a dwa odwrotnie.

ech.. i przez takie coś właściciele nie wynajmują mieszkań ludziom ze zwierzętami. to strasznie niesprawiedliwe, bo trafią się właśnie tacy, a potem jak ktoś normalny chce wynająć, to ze zwierzakami nie ma mowy :(

ja mam mieszkanie po babci i mialam lokatorow z duzym psiorem, wiec ja jestem otwarta za to nie na palaczy :[
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro mar 03, 2010 16:18 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Tweety pisze:
noemik pisze:Aga, czy Pani je tam przechowa, w tym mieszkaniu? Do czasu znalezienia domów?
Zaszczepi je? Albo coś?

nie może, bo ma psa, któremu małe koty "przeszkadzają"
maluchy w piwnicy są teraz ale zaczynają się rozłazić

sprobuje urobic TZ-ta na tymczasa nr 2.... jaki charakter maluchow? bo juz mam zetresowanego futrzaka pod kanapa:]
Obrazek

Patka_

Post » Śro mar 03, 2010 16:23 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Bardzo dziękuję Joli i Edycie. Wezmą Kazika do Krakvetu. :1luvu:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro mar 03, 2010 16:41 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Super, dziewczyny. Mam nadzieję, że to fałszywy alarm...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro mar 03, 2010 16:48 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Akima pisze:Bardzo dziękuję Joli i Edycie. Wezmą Kazika do Krakvetu. :1luvu:

super!, kamień z serca, bo nie wiedziałam co zrobić z Liskiem i jak go zanieść na Kocimską i nic stamtąd nie wywlec w razie czego.

Patka, to przymilaśne maluchy, sztuk 4-5 (dzisiaj ktoś ma brać jednego)

Tweety

Post » Śro mar 03, 2010 16:53 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Leone, zgłaszam postulat o zmiany na wersjach obcojęzycznych, przyciski z adopcjami wirtualnymi i zwykłymi są po polsku.
Czy komuś wyświetla się zdjęcie Filka? bo ja cały czas go nie widzę :roll:

Tweety

Post » Śro mar 03, 2010 17:04 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Tweety pisze:Leone, zgłaszam postulat o zmiany na wersjach obcojęzycznych, przyciski z adopcjami wirtualnymi i zwykłymi są po polsku.

ja tez nie :(
Obrazek

Patka_

Post » Śro mar 03, 2010 17:38 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Tweety pisze:Leone, zgłaszam postulat o zmiany na wersjach obcojęzycznych, przyciski z adopcjami wirtualnymi i zwykłymi są po polsku.

W zakładce "W nowym domu" też proszę o zmianę tytyłu: w obu językach pojawia się po otwarciu słowo "Adoptionen" ew. "Adoptions". Musi się w tym niejscu pojawić tytuł zakładki, ew. słowa "adoptiert" (z małej litery) i "adopted". No i trzeba dodać obcojęzyczne wersje słów: "Data dodania do adopcji" i "Zwierzak jest w nowym domu od". W panelu tłumacza nie da się tego zmienić.
Filek mi się też nie wyświetla
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro mar 03, 2010 17:50 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Tweety pisze:W świetle ostatnich zdarzeń spotkanie super pilne i obecność obowiązkowa!

Ja niestety nie dam rady byc w ten piątek - musialam przelozyc inne wazne spotkanie z poprzedniego piatku z mysla o poprzednim spotkaniu...i to spotkanie rusza wlasnie o 19.00 w ten piatek.

...zapowiada sie pracowity marzec.... 8O

Edit: kciuki za Kazika....
ja bez dostepu do sieci takze klikam po kryjomu z pracy - sobota tez mi nie pasuje wieczorem, mam juz zajeta :(
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

[poprzednia][następna]