noemik pisze:Aga, czy Pani je tam przechowa, w tym mieszkaniu? Do czasu znalezienia domów?
Zaszczepi je? Albo coś?
nie może, bo ma psa, któremu małe koty "przeszkadzają"
maluchy w piwnicy są teraz ale zaczynają się rozłazić
Moderator: Estraven
noemik pisze:Aga, czy Pani je tam przechowa, w tym mieszkaniu? Do czasu znalezienia domów?
Zaszczepi je? Albo coś?
Tweety pisze:nic tylko komuś wynająć mieszkanielokatorzy wyprowadzili się i zostawili po sobie dwie kocice i kocurka. A że za wersalką coś buszowało to po jej odsunięciu okazało się, że spogląda na człowieka 5 par kocich oczek, kocie oczka mają ok 2 m-ce
jakby ktoś miał chętnych na maluchy to 3 są białe w czarne łatki a dwa odwrotnie.
Tweety pisze:lutra pisze:Kociaki już bezpieczne. Ale bądźmy czujni, zaczęło się...
na szczęście udało się pozyskać nową wolontariuszkę (jeszcze nie wiem co mój mąż ma zrobić z jej mężem ale obiecał jej "wziąć go na siebie"). Renata nie pracuje i może zająć się maluchami ale żeby zabrać je od niej po odkarmieniu, aby nie blokować miejsca dla kolejnych do odkarmiania ręcznego.
W świetle ostatnich zdarzeń spotkanie super pilne i obecność obowiązkowa!
Leone pisze:Tweety pisze:nic tylko komuś wynająć mieszkanielokatorzy wyprowadzili się i zostawili po sobie dwie kocice i kocurka. A że za wersalką coś buszowało to po jej odsunięciu okazało się, że spogląda na człowieka 5 par kocich oczek, kocie oczka mają ok 2 m-ce
jakby ktoś miał chętnych na maluchy to 3 są białe w czarne łatki a dwa odwrotnie.
ech.. i przez takie coś właściciele nie wynajmują mieszkań ludziom ze zwierzętami. to strasznie niesprawiedliwe, bo trafią się właśnie tacy, a potem jak ktoś normalny chce wynająć, to ze zwierzakami nie ma mowy
Tweety pisze:noemik pisze:Aga, czy Pani je tam przechowa, w tym mieszkaniu? Do czasu znalezienia domów?
Zaszczepi je? Albo coś?
nie może, bo ma psa, któremu małe koty "przeszkadzają"
maluchy w piwnicy są teraz ale zaczynają się rozłazić

Akima pisze:Bardzo dziękuję Joli i Edycie. Wezmą Kazika do Krakvetu.
Tweety pisze:Leone, zgłaszam postulat o zmiany na wersjach obcojęzycznych, przyciski z adopcjami wirtualnymi i zwykłymi są po polsku.
Czy komuś wyświetla się zdjęcie Filka? bo ja cały czas go nie widzę
Tweety pisze:Leone, zgłaszam postulat o zmiany na wersjach obcojęzycznych, przyciski z adopcjami wirtualnymi i zwykłymi są po polsku.
Czy komuś wyświetla się zdjęcie Filka? bo ja cały czas go nie widzę
Tweety pisze:W świetle ostatnich zdarzeń spotkanie super pilne i obecność obowiązkowa!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 47 gości