Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 03, 2010 8:58 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Agul-lo nie daj się!!! Twardym trzeba być, a nie mientkim! :wink: :ok: :ok: :ok:

http://www.youtube.com/watch?v=eeJjsceoKbY
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro mar 03, 2010 9:02 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

babajaga pisze:Gromadnie was wszystkie pocieszam kobitki moje i zaczynam się telepać, bo ze statystyki wychodzi, że teraz moja kolej.

Twoja już była - masz pocerowane plecki :? :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro mar 03, 2010 14:23 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No mam pocerowane. Pojutrze w końcu wyjmą mi nici z pleców, ufffff.........

Pomponmamo, sa już wyniki Pompońskie? Ma kamienie?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro mar 03, 2010 14:29 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Za czasów mojego dzieciństwa był Pan Cerowany ( nie wiem jak się pisało) - audycja dla dzieci, sympatyczna postać :D Możesz być Pani Cerowana :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro mar 03, 2010 14:33 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Właśnie dzwoniłam do weta :D Pompon nie ma kamieni 8) Tylko się przeziębił - prawdopodobnie dlatego, że ich wypuściłam ostatnio parę razy na spacerniak :? Ale po skończeniu antybiotyku jeszcze raz powtórzę te badania, żeby mieć pewność, że moje kociątko zdrowe jest :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro mar 03, 2010 14:47 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Patrzcie się ludzie jaki hrabia, się przeziębił od spaceru :mrgreen:
GuFelki są regularnie werandowane całą zimę, codziennie, bez wyjątku, czasem jak się uprą to i 2 albo 3 razy na dzień. Albo to działa albo są za głupie ale nie złapały przeziębienia jak dotąd.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Śro mar 03, 2010 15:15 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

pomponmama pisze:Właśnie dzwoniłam do weta :D Pompon nie ma kamieni 8) Tylko się przeziębił - prawdopodobnie dlatego, że ich wypuściłam ostatnio parę razy na spacerniak :? Ale po skończeniu antybiotyku jeszcze raz powtórzę te badania, żeby mieć pewność, że moje kociątko zdrowe jest :1luvu:

delikatne kociątko - książątko :1luvu: :1luvu: :mrgreen:
Super wieści :D
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro mar 03, 2010 15:37 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

babajaga pisze:Patrzcie się ludzie jaki hrabia, się przeziębił od spaceru :mrgreen:
GuFelki są regularnie werandowane całą zimę, codziennie, bez wyjątku, czasem jak się uprą to i 2 albo 3 razy na dzień. Albo to działa albo są za głupie ale nie złapały przeziębienia jak dotąd.

A moja kocica starsza werandowała nawet w największe mrozy i była zdrowa jak rybka.A w sobotę zaczęła kichać,oczki łzawiły i wet stwierdził KK.Była szczepiona więc lekko przechodzi,już jest praktycznie zdrowa.Ale długo poczeka na werandowanie. :lol: :lol: :lol: :lol:

teresa1950

Od: Wto gru 16, 2008 9:54

Post » Śro mar 03, 2010 16:09 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

No że księciunio słaby pęcherz ma, to sie okazało dopiero teraz. Będę musiała wziąć pod uwagę jakieś ocieplenie parapetów, bo mam z takiego konglomeratu jak marmur i to draństwo zimne jest , a Pomponiusz na tym dupskiem siedzi cały dzień czasem. Ewentualnie jakieś ciepłe galoty... :roll: Kalesony, czy cóś? :roll: Jeszcze niw wiem, ale musze coś wymyślić. Chociaż kalesonów to by mi chyba kotek nie wybaczył :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro mar 03, 2010 16:13 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

I karmę dla kastratów koniecznie. Dziś GuFelki dostały po raz pierwszy Purinę Pro Plan dla sterylizowanych i bardzo im smakowało :D
Obrazek

babajaga

Post » Śro mar 03, 2010 16:22 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Ale jak dla kastratów? 8O Chłopaki cały czas dostają bosch light, a tam jest napisane, że to dla kastratów jest. Czy ja się mylę? 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Śro mar 03, 2010 16:30 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

Jak napisane, to musi prawda :mrgreen:
Obrazek

babajaga

Post » Śro mar 03, 2010 17:56 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

pomponmama pisze:No że księciunio słaby pęcherz ma, to sie okazało dopiero teraz. Będę musiała wziąć pod uwagę jakieś ocieplenie parapetów, bo mam z takiego konglomeratu jak marmur i to draństwo zimne jest , a Pomponiusz na tym dupskiem siedzi cały dzień czasem. Ewentualnie jakieś ciepłe galoty... :roll: Kalesony, czy cóś? :roll: Jeszcze niw wiem, ale musze coś wymyślić. Chociaż kalesonów to by mi chyba kotek nie wybaczył :twisted:

A na mnie jak raz Rudi na gołym parapecie siedział to się darłaś :roll: :evil:
Podusie księciunio ma mieć.... :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro mar 03, 2010 17:58 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

babajaga pisze:I karmę dla kastratów koniecznie. Dziś GuFelki dostały po raz pierwszy Purinę Pro Plan dla sterylizowanych i bardzo im smakowało :D

Ta Pro plan Rudiemu też smakowała :) Ale u nas ceny takie, że w zasadzie to samo kosztuje RC... :roll: Choć już nie wiem, niektórzy mówią, że nie takie znów to RC dobre :roll: :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro mar 03, 2010 18:24 Re: Zafrędzlona Pomponlandia zaprasza - to już 7 numerek...

moje kochają hillsa. teraz dostają indoor, jest dla kastratów i na kule od razu ponoć. jedyna karma przy której kluska nie szura miską i nie drze papy :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

[poprzednia][następna]