http://www.youtube.com/watch?v=eeJjsceoKbY
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Gromadnie was wszystkie pocieszam kobitki moje i zaczynam się telepać, bo ze statystyki wychodzi, że teraz moja kolej.
pomponmama pisze:Właśnie dzwoniłam do wetaPompon nie ma kamieni
Tylko się przeziębił - prawdopodobnie dlatego, że ich wypuściłam ostatnio parę razy na spacerniak
Ale po skończeniu antybiotyku jeszcze raz powtórzę te badania, żeby mieć pewność, że moje kociątko zdrowe jest
babajaga pisze:Patrzcie się ludzie jaki hrabia, się przeziębił od spaceru![]()
GuFelki są regularnie werandowane całą zimę, codziennie, bez wyjątku, czasem jak się uprą to i 2 albo 3 razy na dzień. Albo to działa albo są za głupie ale nie złapały przeziębienia jak dotąd.
pomponmama pisze:No że księciunio słaby pęcherz ma, to sie okazało dopiero teraz. Będę musiała wziąć pod uwagę jakieś ocieplenie parapetów, bo mam z takiego konglomeratu jak marmur i to draństwo zimne jest , a Pomponiusz na tym dupskiem siedzi cały dzień czasem. Ewentualnie jakieś ciepłe galoty...Kalesony, czy cóś?
Jeszcze niw wiem, ale musze coś wymyślić. Chociaż kalesonów to by mi chyba kotek nie wybaczył
babajaga pisze:I karmę dla kastratów koniecznie. Dziś GuFelki dostały po raz pierwszy Purinę Pro Plan dla sterylizowanych i bardzo im smakowało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 165 gości