ale pieniądza poślę dopiero jutro, bo muszą się najpierw zaksięgować na moim koncie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kikkera pisze:po pierwsze - bo wąta "nawiedza" annskr - dla mnie autorytet "łapankowy", po drugie - z racji rejonizacji i patriotyzmu lokalnegodeklaruję się na sterylkę "dwupaku" - koty i kocurra
ale pieniądza poślę dopiero jutro, bo muszą się najpierw zaksięgować na moim koncie![]()
![]()
za akcję!
annskr pisze:kikkera pisze:po pierwsze - bo wąta "nawiedza" annskr - dla mnie autorytet "łapankowy", po drugie - z racji rejonizacji i patriotyzmu lokalnegodeklaruję się na sterylkę "dwupaku" - koty i kocurra
ale pieniądza poślę dopiero jutro, bo muszą się najpierw zaksięgować na moim koncie![]()
![]()
za akcję!
Wąta nawiedzam, bo mimo tylko wyrywkowego przerzucania forum (statio) forumowo od wielu lat znam Missieek i wiem, co robi od wielu lat![]()
Rejonizacja i patriotyzm lokalny bardzo dobra rzecz, pochwalam gorąco![]()
![]()
Kikkera, Ty na pewno nic ode mnie nie mnie chcesz![]()
, po to tak podejrzanie mi brzmi
![]()
I ja żaden autorytet, ja po prostu mam obsesję sterylkową i nie lubię kociaków, zobacz, w domu prawie same zgredy
A serio, to dzięki i za pomoc, i za pretekst do podrzucenia wątku![]()
malawaszka pisze:poniosę wątek - kotów zostało sporo, a już się w kazdym zakamarku słyszy kocie darcie
mimbla64 pisze:Missieek jeszcze troche kasy dzisiaj przeleję. Dostałam wczoraj 13-stkę!
annskr pisze:mimbla64 pisze:Missieek jeszcze troche kasy dzisiaj przeleję. Dostałam wczoraj 13-stkę!
Gratuluję 13tki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Google [Bot], kasiek1510 i 91 gości