61 kotow CIACH, jeszcze kilka kotek- BRAK $$, Sosnowiec HELP

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 03, 2010 13:07 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

po pierwsze - bo wąta "nawiedza" annskr - dla mnie autorytet "łapankowy", po drugie - z racji rejonizacji i patriotyzmu lokalnego :wink: deklaruję się na sterylkę "dwupaku" - koty i kocurra

ale pieniądza poślę dopiero jutro, bo muszą się najpierw zaksięgować na moim koncie :oops:

:ok: :ok: za akcję!

kikkera

Od: Sob kwi 18, 2009 10:33

Post » Śro mar 03, 2010 14:21 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

po trzecie - będę podrzucać :ok: howgh! :ok:

kikkera

Post » Śro mar 03, 2010 14:30 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

kikkera pisze:po pierwsze - bo wąta "nawiedza" annskr - dla mnie autorytet "łapankowy", po drugie - z racji rejonizacji i patriotyzmu lokalnego :wink: deklaruję się na sterylkę "dwupaku" - koty i kocurra

ale pieniądza poślę dopiero jutro, bo muszą się najpierw zaksięgować na moim koncie :oops:

Wąta nawiedzam, bo mimo tylko wyrywkowego przerzucania forum (statio) forumowo od wielu lat znam Missieek i wiem, co robi od wielu lat :D

Rejonizacja i patriotyzm lokalny bardzo dobra rzecz, pochwalam gorąco :ok: :ok:

Kikkera, Ty na pewno nic ode mnie nie mnie chcesz :?: :wink: , po to tak podejrzanie mi brzmi :mrgreen:

I ja żaden autorytet, ja po prostu mam obsesję sterylkową i nie lubię kociaków, zobacz, w domu prawie same zgredy :mrgreen:

A serio, to dzięki i za pomoc, i za pretekst do podrzucenia wątku :D :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro mar 03, 2010 14:53 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

annskr pisze:
kikkera pisze:po pierwsze - bo wąta "nawiedza" annskr - dla mnie autorytet "łapankowy", po drugie - z racji rejonizacji i patriotyzmu lokalnego :wink: deklaruję się na sterylkę "dwupaku" - koty i kocurra

Wąta nawiedzam, bo mimo tylko wyrywkowego przerzucania forum (statio) forumowo od wielu lat znam Missieek i wiem, co robi od wielu lat :D

Rejonizacja i patriotyzm lokalny bardzo dobra rzecz, pochwalam gorąco :ok: :ok:

Kikkera, Ty na pewno nic ode mnie nie mnie chcesz :?: :wink: , po to tak podejrzanie mi brzmi :mrgreen:

I ja żaden autorytet, ja po prostu mam obsesję sterylkową i nie lubię kociaków, zobacz, w domu prawie same zgredy :mrgreen:

A serio, to dzięki i za pomoc, i za pretekst do podrzucenia wątku :D :D

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: jjjaaa???? 8O 8O 8O ależ skąd!!!! moja sympatia jest naprawdę całkiem "bezpieczna" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: nie bojaj się aanskr nic a nic ! :twisted:

na poważnie - jak wysłałam posta, to doszłam do tego samego wniosku :mrgreen: zapewniam, że nie tworzę nowego scenariusza "Ścigany, osaczony.." :mrgreen:

a w domu futra masz świetne, wiem, bo podczytuję 8)

kikkera

Post » Śro mar 03, 2010 23:15 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

poniosę wątek - kotów zostało sporo, a już się w kazdym zakamarku słyszy kocie darcie :?

malawaszka

Od: Pon maja 24, 2004 23:58

Post » Czw mar 04, 2010 10:10 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

malawaszka pisze:poniosę wątek - kotów zostało sporo, a już się w kazdym zakamarku słyszy kocie darcie :?

Kocie serenady w moich okolicach słychać od stycznia, za chwilę co "szybsze" kotki będą rodzić...

Ktoś, kto wymyślil, że koty marcują chyba nie znal kotów.. jk w maju jest wysyp maluszków - a wychodzą się takie 6-8 tygodniowe, to w marciu już się rodzą... Czyli koty styczniują.

Za sterylkii :ok: :ok:
Za te "moje" też - nie chcę kociaków :cry: :cry:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Czw mar 04, 2010 10:20 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

Missieek jeszcze troche kasy dzisiaj przeleję. Dostałam wczoraj 13-stkę!
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw mar 04, 2010 10:25 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

mimbla64 pisze:Missieek jeszcze troche kasy dzisiaj przeleję. Dostałam wczoraj 13-stkę!

Gratuluję 13tki :D :1luvu:

kalewala

Post » Czw mar 04, 2010 10:32 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

annskr pisze:
mimbla64 pisze:Missieek jeszcze troche kasy dzisiaj przeleję. Dostałam wczoraj 13-stkę!

Gratuluję 13tki :D :1luvu:

A dziekuję bardzo. Sobie też już prezent zrobiłam. :D
Obrazek

mimbla64

Post » Czw mar 04, 2010 12:54 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

dziekuje!
jak znajde chwile to zrobie aktualizacje pierwszego posta

wczoraj wykastrowalam kolejne kotki wolnozyjace, kopletne dzikusy
trikolorka i bura starsza, obie Slawkow rynek
120zl + 20 transport (polowa)

wykastrowalam takze kotke z miejscowosci Klucze
rodzila co chwile, az mama namowila corke wlascicielki na kastracje
ta byla szybka, juz polowa ciazy
wlascicielka pokryla koszt i dolozyla sie do transportu

pod noz poszedl tez kocur karmicielki ze slawkowa
wziela go z ulicy jako dzikiego kociaka do leczenia
teraz juz byl jego czas na pozbycie sie zbednego balastu :)
karmicielka czyli juz wlascicielka kota pokryla koszt i dolozyla sie do transportu

jak sie uda to jutro 2 kolejne beda ciete, niech tylko sie zlapia
Obrazek

missieek

Od: Czw cze 09, 2005 19:06

Post » Czw mar 04, 2010 17:02 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

missieek koty Cię muszą nienawidzić :lol: jedziesz taśmowo ze sterylkami aż furczy!!! :piwa:

malawaszka

Post » Pt mar 05, 2010 8:53 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

A mnie bardzo cieszy, że oprócz tych ciętnych przez Missieek są też koty fnansowane przez właścicieli.

A najbardziej mnie cieszą sterylki i kastracje jako takie.

Będzie mniej kociaków, będzie mniej kociaków :dance: :dance:

kalewala

Post » Pt mar 05, 2010 18:16 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

podnoszę :kotek:

malawaszka

Post » Sob mar 06, 2010 17:27 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

podniose!
jak dam rade to naskrobie tu wieczorem
jest masa spraw do omowienia, opisania

w pierszym poscie dodaje fotki przy kotach juz po kastracji
Obrazek

missieek

Od: Czw cze 09, 2005 19:06

Post » Sob mar 06, 2010 18:58 Re: ponad 20 kotek do kastracji - polowa juz w ciazy?? pomocy!!!

Missieek :ok:

Potrzebna pomoc finansowa, duzo kotek do kastracji. :!:
Obrazek

mimbla64

[poprzednia][następna]