Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Kociaki już bezpieczne. Ale bądźmy czujni, zaczęło się...
Tweety pisze:ma ktoś jeszcze moje termoforki? bo dwa są u kogoś i nie wiem gdzie a potrzebne dla maluchów
Tosza pisze:Tweety pisze:ma ktoś jeszcze moje termoforki? bo dwa są u kogoś i nie wiem gdzie a potrzebne dla maluchów
A poduszke elektryczna byś chciała? Taką malutką, uzywam własnie dla kotów.
Przyniosę Ci dziś kota, to przy okazji moge poduszkę podrzucić
Tweety pisze:Sprawy fundacyjne, które są związane ze stolicą wczoraj potoczyły się super. Jedna z nich zakończy się w kwietniu i wtedy dopiero mogę napisać o niej szerzej.
Natomiast co do drugiej to od wczoraj "twarzami" naszej fundacji zostali Matylda i Mateusz Damięccy, oczywiście z wyłącznością na udzielanie wizerunku dla naszej fundacji. Bardzo mili ludzie, otwarci na pomoc zwierzakom, Matylda na własną rękę zbiera z ulicy różne nieszczęścia, leczy i znajduje im domy. Mateusz usiłował się doliczyć ile kocich ogonów stołuje się u nich zimą ale przy kilkunastu w końcu się pogubił![]()
Dzisiaj mają poprzeglądać kalendarze, które terminy najbardziej odpowiadają im na sesję zdjęciową, która ma się odbyć u nich w domu i którą, mam nadzieję, że odpracuje cincian od Kosmy. Mamy z nich wycisnąć jak najwięcej tak abyśmy mieli dość materiału na ulotki, plakaty, kalendarze, cegiełki i wszystko co z tym związane.
cincian pisze:Na wstępie gratuluje powodzenia misji
Dziękuję również za wyróżnienie i chęć powierzenia mi takiego zadania.
Oczywiście z chęcią pomogę choć czas mnie mocno ciśnie ze wszystkich stron.
Powiedz mi Tweety ile czasu chcą zarezerwować na sesję i kiedy powinna się ona odbyć?
U mnie wchodzą w grę tylko weekendy (i to niestety nie każde).
Chodzi o zdjęcia z kotami, psami, Nimi samymi czy mix tego wszystkiego (choć pewnie należy przygotować wszystko, co możliwe przy takiej okazji).
Pozdrawiam i czekam na szczegóły - mój email znasz tak?
K.K.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 407 gości