K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 03, 2010 10:35 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Ja się dzisiaj maluszkami nie zajmę, bo idę do veta z Dziadusiem, który przestaje mi jeść. Jutro mam zebranie w ZK, więc też niewiele mogę zdziałać. Ale od popołudnia piątkowego mogę się kotkami zająć.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro mar 03, 2010 10:36 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Kociaki już bezpieczne. Ale bądźmy czujni, zaczęło się...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro mar 03, 2010 10:50 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

lutra pisze:Kociaki już bezpieczne. Ale bądźmy czujni, zaczęło się...

na szczęście udało się pozyskać nową wolontariuszkę (jeszcze nie wiem co mój mąż ma zrobić z jej mężem ale obiecał jej "wziąć go na siebie" 8O ). Renata nie pracuje i może zająć się maluchami ale żeby zabrać je od niej po odkarmieniu, aby nie blokować miejsca dla kolejnych do odkarmiania ręcznego.
W świetle ostatnich zdarzeń spotkanie super pilne i obecność obowiązkowa!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro mar 03, 2010 10:51 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

czarny kotek spod wieliczki okazał się koteczką.. a więc mamy już trzy wysterylizowane koteczki..
bardzo mi przykro, ale na zebraniu niestety nie będę.. będę wówczas bardzo daleko stąd..
gdyby ktoś mnie potrzebował, niestety od czwartku do przyszłego poniedziałku: będę bardzo daleko stąd.. ale wrócę..
dziś będę w arwecie.. poustalam szczepienia, zrobię fotki.. szefowej złożę raport..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Śro mar 03, 2010 11:28 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

ma ktoś jeszcze moje termoforki? bo dwa są u kogoś i nie wiem gdzie a potrzebne dla maluchów

Tweety

Post » Śro mar 03, 2010 11:36 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Ja oddałam.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro mar 03, 2010 12:00 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

informacyjnie
jakby ktos kupowal duze worki karmy RC to w pieskowym raju jest obecnie promocja
http://www.psiraj.pl/

sensible jest taniej niz w kv
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro mar 03, 2010 12:39 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Tweety pisze:ma ktoś jeszcze moje termoforki? bo dwa są u kogoś i nie wiem gdzie a potrzebne dla maluchów

A poduszke elektryczna byś chciała? Taką malutką, uzywam własnie dla kotów.

Przyniosę Ci dziś kota, to przy okazji moge poduszkę podrzucić :mrgreen:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro mar 03, 2010 12:52 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Tosza pisze:
Tweety pisze:ma ktoś jeszcze moje termoforki? bo dwa są u kogoś i nie wiem gdzie a potrzebne dla maluchów

A poduszke elektryczna byś chciała? Taką malutką, uzywam własnie dla kotów.

Przyniosę Ci dziś kota, to przy okazji moge poduszkę podrzucić :mrgreen:

Jezuu, o jakim kocie Ty do mnie rozmawiasz? 8O

Tweety

Post » Śro mar 03, 2010 12:55 Re: K-ów, czarny piątek :-((

Tweety pisze:Sprawy fundacyjne, które są związane ze stolicą wczoraj potoczyły się super :1luvu: . Jedna z nich zakończy się w kwietniu i wtedy dopiero mogę napisać o niej szerzej.
Natomiast co do drugiej to od wczoraj "twarzami" naszej fundacji zostali Matylda i Mateusz Damięccy, oczywiście z wyłącznością na udzielanie wizerunku dla naszej fundacji. Bardzo mili ludzie, otwarci na pomoc zwierzakom, Matylda na własną rękę zbiera z ulicy różne nieszczęścia, leczy i znajduje im domy. Mateusz usiłował się doliczyć ile kocich ogonów stołuje się u nich zimą ale przy kilkunastu w końcu się pogubił :wink:
Dzisiaj mają poprzeglądać kalendarze, które terminy najbardziej odpowiadają im na sesję zdjęciową, która ma się odbyć u nich w domu i którą, mam nadzieję, że odpracuje cincian od Kosmy. Mamy z nich wycisnąć jak najwięcej tak abyśmy mieli dość materiału na ulotki, plakaty, kalendarze, cegiełki i wszystko co z tym związane.

Na wstępie gratuluje powodzenia misji ;)
Dziękuję również za wyróżnienie i chęć powierzenia mi takiego zadania.
Oczywiście z chęcią pomogę choć czas mnie mocno ciśnie ze wszystkich stron.
Powiedz mi Tweety ile czasu chcą zarezerwować na sesję i kiedy powinna się ona odbyć?
U mnie wchodzą w grę tylko weekendy (i to niestety nie każde).
Chodzi o zdjęcia z kotami, psami, Nimi samymi czy mix tego wszystkiego (choć pewnie należy przygotować wszystko, co możliwe przy takiej okazji).

Pozdrawiam i czekam na szczegóły - mój email znasz tak?
K.K.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

cincian

Od: Pt paź 10, 2008 9:44

Post » Śro mar 03, 2010 13:08 Re: K-ów, czarny piątek :-((

cincian pisze:Na wstępie gratuluje powodzenia misji ;)
Dziękuję również za wyróżnienie i chęć powierzenia mi takiego zadania.
Oczywiście z chęcią pomogę choć czas mnie mocno ciśnie ze wszystkich stron.
Powiedz mi Tweety ile czasu chcą zarezerwować na sesję i kiedy powinna się ona odbyć?
U mnie wchodzą w grę tylko weekendy (i to niestety nie każde).
Chodzi o zdjęcia z kotami, psami, Nimi samymi czy mix tego wszystkiego (choć pewnie należy przygotować wszystko, co możliwe przy takiej okazji).

Pozdrawiam i czekam na szczegóły - mój email znasz tak?
K.K.

zdjęcia robisz takie, że potem o zwykłe dachowce biją się jak o rasowe piękności, Kinya telefonu nie mogła odłożyć więc komu miałam to powierzyć? :D .
Damięccy prosili aby wykorzystać ich na maksa jednorazowo tzn mnóstwo przeróżnych zdjęć z założenia, że będą to ulotki, fotki do kalendarza, fotki pod autografy, na plakat, na tzw "bógwico i wszelki wypadek"
Fotki w postaci mixów, każde z osobna, w parach, ze zwierzami i to wszystko w domowych pieleszach, ze względu na pogodę odpadają plenery, chyba, że u nich w ogrodzie

Tweety

Post » Śro mar 03, 2010 14:12 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

nic tylko komuś wynająć mieszkanie :twisted: lokatorzy wyprowadzili się i zostawili po sobie dwie kocice i kocurka. A że za wersalką coś buszowało to po jej odsunięciu okazało się, że spogląda na człowieka 5 par kocich oczek, kocie oczka mają ok 2 m-ce :) jakby ktoś miał chętnych na maluchy to 3 są białe w czarne łatki a dwa odwrotnie.

Maluchy ze śmietnika już w drodze na tymczas.

Czy ktoś może kupić test na parwo i zrobić go rudemu Kazikowi dzisiaj na Kocimskiej (koszt testu do zwrotu)? sprawa bardzo pilna!!

Tweety

Post » Śro mar 03, 2010 14:25 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

dużo słów na "k" i na "s" mi się ciśnie na usta
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro mar 03, 2010 14:28 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Aga, czy Pani je tam przechowa, w tym mieszkaniu? Do czasu znalezienia domów?
Zaszczepi je? Albo coś?
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro mar 03, 2010 14:33 Re: K-ów, ALARM, 2-DNIOWE MALUCHY ZE ŚMIETNIKA! KTO POMOŻE???

Ja przepraszam, ale nie dam w piatek rad, gdybym wiedziala wczensiej to bym zosrganizowala wolny wieczor, ale na dzisiaj to juz za pozno:(
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

[poprzednia][następna]