moje UKOCHANE i ROZPIESZCZONE koty szukają nowych domków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 02, 2010 7:52 Re: moje UKOCHANE i ROZPIESZCZONE koty szukają nowych domków

Ziutko, piękne, wychuchane koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wierzę, że uda im się znaleźć cudowne domki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 02, 2010 13:22 Re: moje UKOCHANE i ROZPIESZCZONE koty szukają nowych domków

Gdybyś zechciała mogę zrobić ogłoszenia na portalach ogłoszeniowych.
Jeśli się zgodzisz będę potrzebowała opis każdego koteczka oraz Twój nr telefonu.
Przydałoby się więcej fotek do głoszeń.

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Wto mar 02, 2010 15:07 Re: moje UKOCHANE i ROZPIESZCZONE koty szukają nowych domków

Aniu kochana, bardzo dziękuję za foty na forum:)
i oczywiście zgodzę się na ogłoszenia:)
sama mam ograniczony dostęp do netu, więc...
na priva wyślę Ci nr telefonu za chwilkę, a foty zrobię jeszcze jakieś, chyba, że "zbiorówki" też mogą być...

Jerzykowa, dziękuję:)
taaaak, wychuchane, wyhuśtane (na rękach), wyściskane, wymiziane i w ogóle i w szczególe...
tylko cudowne domki wchodzą w grę:)

Jhet,
Ziutka i Mela zostają ze mną. Ziuta to mój prezent urodzinowy (taak, podrzucili ją mojej Mamie tuż przed moimi urodzinami) i moja ukochana, najulubieńsza złośnica na świecie (po sterylce charakterek jej się trochę zmienił. Mela za to zdziecinniała...)
Zostaje ze mną jeszcze:
Bazyl - to taka moja "papuga", która ciągle siedzi mi na karku lub ramieniu, skacze na mnie, wspina się i w ogóle..., śpi na mojej głowie lub przy policzku i... widzi tylko na jedno oczko :( i... coś nie rośnie za bardzo... nie wiem dlaczego... za to energia go rozpiera :D a jakie kołysanki śpiewa - znaczy ciągle mruczy :ryk:
Groszek, Sasza i Nel (moja Mama je "adoptuje", znaczy zakazała je komukolwiek wydawać, są Jej i już - znaczy niedługo będą... ale to inna historia)

Ziutka-Mela

Od: Czw sty 28, 2010 15:14

Post » Śro mar 03, 2010 11:47 Re: moje UKOCHANE i ROZPIESZCZONE koty szukają nowych domków

Ziutka-Mela pisze:oczywiście zgodzę się na ogłoszenia:)

No to czekam, silna, zwarta i gotowa.... :D

Ania_NSP

Post » Śro mar 03, 2010 11:54 Re: moje UKOCHANE i ROZPIESZCZONE koty szukają nowych domków

Aniu, dzięki :1luvu:
Ziutko-Melu, na pewno znajdą się odpowiedzialne, wspaniałe domki dla Twoich Cudeniek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Póki co, czekamy na trochę opowieści o kotkach, zwłaszcza tych, które szukają nowych Dużych.
Uściski :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro mar 03, 2010 16:34 Re: moje UKOCHANE i ROZPIESZCZONE koty szukają nowych domków

dobra, postaram się jutro jakieś historyjki przygotować:)
dziś wleciałam tylko na chwilę na net:(

Ziutka-Mela

Post » Pt mar 12, 2010 17:28 Re: moje UKOCHANE i ROZPIESZCZONE koty szukają nowych domków

hej,
przepraszam, że to tak długo trwa.... ale mam wytłumaczenie;)))
dostałam pracę:))))))))))))))))))))
dzięki jednej z Was... i po prostu nie mam czasu... i problemy z dostaniem się na net....
pozdrawiam ciepluśko i jak tylko się wyrobię...
Moje koteczki czekają na domeczki:))))) i dla mnie :((((((((((((((((((((((((((

Ziutka-Mela

Post » Sob mar 13, 2010 7:45 Re: moje UKOCHANE i ROZPIESZCZONE koty szukają nowych domków

Ziutko-Melu to wspaniale, że masz pracę :ok:
Ogłoszenia zrobimy jak znajdziesz czas.
Pozdrowienia dla Ciebie i twoich koteczków :1luvu:

Ania_NSP

[poprzednia]