S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 03, 2010 1:01 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

arrow: DIEGO

Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Śro mar 03, 2010 2:36 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

MIKUŚ pisze:Łapki wyglądają na zdrowe. Popękana pupa spowodowała zściągnięcie łapek. Maleńka jest obolała, wychudzona... Generalnie to pierwszy raz nie jestem absolutnie pewna czy baba czy chłop :wink: Jakby nie patrzeć SOFI i tyle 8)

Oczko - kropimy dicortinefem i solcoseryl. Będzie dobrze. Za jakie 2 tygodnie będzie jak nowonarodzona :lol:

kupiłam Bączkowi z problemami pupkowymi maść na hemoroidy aesculan i barzo ładnie mu sie goi juz nie ma strupków, dobra też jest maść nagietkowa.

Niech szybko zdrowieje:))

Fajne to Twoje kurdupelki:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro mar 03, 2010 8:00 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

XAgaX pisze:przepraszam, że Was tym zawalam, może zresztą w ramach nadmiernej troski, bo nie znam Waszych telefonów, ale zaniepokoiło mnie to ogłoszenie- szczególnie te inne kotki:

Czarną kotkę zaszczepioną, odrobaczoną, 4-miesięczną, bez ogonka (lub inne kotki) dam w dobre ręce. (Sosnowiec) 32/266 84 76, 506 682 148

jeśli to Wasze "dzieło", przepraszam za spam. Mam nadzieję, że to nie kolejny rozmnażacz...

Nie to nie nasze ogloszenie niestety mamy kolejnego amatora malych kociąt w Sosnowcu :cry:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro mar 03, 2010 8:03 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

mar_tika pisze:
XAgaX pisze:przepraszam, że Was tym zawalam, może zresztą w ramach nadmiernej troski, bo nie znam Waszych telefonów, ale zaniepokoiło mnie to ogłoszenie- szczególnie te inne kotki:

Czarną kotkę zaszczepioną, odrobaczoną, 4-miesięczną, bez ogonka (lub inne kotki) dam w dobre ręce. (Sosnowiec) 32/266 84 76, 506 682 148

jeśli to Wasze "dzieło", przepraszam za spam. Mam nadzieję, że to nie kolejny rozmnażacz...

Nie to nie nasze ogloszenie niestety mamy kolejnego amatora malych kociąt w Sosnowcu :cry:

numery zaczynające się na 266 to centum miasta .... 1-go maja, sielec i dalej za kopalnią może jeszcze zamkowa
witam się z rana
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro mar 03, 2010 8:42 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Witajcie z ranka :)

Trzymam kciuki za Sofi! Za resztę koteczków też...Jeden wygląda jak brat bliźniak mojej małej diablicy. Mam na myśli Homera :)
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Śro mar 03, 2010 8:56 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Na moje konto wpłyneło 50 zł od Kariny i Łukasza G. z Dąbrowy Górniczej, niestety nie ma nicka, więc nie wiem czy to ktos z forum czy też nie . W tytule wpisane jest "Nadzieja na dom" . Bardzo serdecznie dziekuję :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro mar 03, 2010 9:00 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Dzień doberek .

Witam się w imieniu Trójcy i Astruni - :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
MIKUŚ

Post » Śro mar 03, 2010 9:03 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

mar_tika pisze:

Dziewczyny spokojne to żadna rozmnażaczka to Pani Doktor, która chce pomóc kociakom z przychodni przy ul. Niweckiej te dwa kociaki to są w okolicach tej przychodni, a w tym tygodniu będziemy tam łapały kotki do sterylizacji, a tym dwóm młodziakom Pani chciała znaleźć domek :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro mar 03, 2010 9:05 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

uFFF...........no to popieramy :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro mar 03, 2010 9:14 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

A kiedy będą zdjęcia reszty kotów zabranych ze schronu? :mrgreen:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro mar 03, 2010 9:46 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Iweta pisze:Na moje konto wpłyneło 50 zł od Kariny i Łukasza G. z Dąbrowy Górniczej, niestety nie ma nicka, więc nie wiem czy to ktos z forum czy też nie . W tytule wpisane jest "Nadzieja na dom" . Bardzo serdecznie dziekuję :D

To od mojego kolegi z pracy i jego zony :) Poogladali sobie nasza stronke, poopowiadalam Lukaszowi o Kociej Chatce. Sami maja dwuletnia kotke i mysla o dokoceniu, ale dopiero za jakis czas, bo teraz dziecko w drodze :lol:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro mar 03, 2010 9:47 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Asiu mozesz podejść i popstrykać kotom foty. Na razie nie mamy czasu. :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro mar 03, 2010 9:50 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Basia trzymam kciuki za Sofi :ok: :ok:

Peja mi dal tak popalic dzisiaj, ze myslalam ze mu cos zrobie :twisted: Terrorysta. Stasiek nie ma przy nim spokojnego zycia. Musialam Peje zamknac w lazience na godzine, bo nie dawal Stasiowi spac i non stop go atakowal. Jak on niedlugo nie znajdzie domu, to oszaleje :evil:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro mar 03, 2010 12:41 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Basiu dziś Pani Doktor przeżuci klatkę łapkę z lecznicy na Niwecką, podam jej Twój nuemr telefonu to jakoś się z nią umówisz, pamiętaj tylko że transportowo mogę pomóc, ale tylko po południu.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro mar 03, 2010 12:48 Re: S-ec K.Chatka-schron już nie dajemy rady, to już za dużo...

Tereniu przelałam ci dziś pieniążki na kociaki :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]