Moderator: Estraven
MIKUŚ pisze:Łapki wyglądają na zdrowe. Popękana pupa spowodowała zściągnięcie łapek. Maleńka jest obolała, wychudzona... Generalnie to pierwszy raz nie jestem absolutnie pewna czy baba czy chłopJakby nie patrzeć SOFI i tyle
![]()
Oczko - kropimy dicortinefem i solcoseryl. Będzie dobrze. Za jakie 2 tygodnie będzie jak nowonarodzona
XAgaX pisze:przepraszam, że Was tym zawalam, może zresztą w ramach nadmiernej troski, bo nie znam Waszych telefonów, ale zaniepokoiło mnie to ogłoszenie- szczególnie te inne kotki:
Czarną kotkę zaszczepioną, odrobaczoną, 4-miesięczną, bez ogonka (lub inne kotki) dam w dobre ręce. (Sosnowiec) 32/266 84 76, 506 682 148
jeśli to Wasze "dzieło", przepraszam za spam. Mam nadzieję, że to nie kolejny rozmnażacz...
mar_tika pisze:XAgaX pisze:przepraszam, że Was tym zawalam, może zresztą w ramach nadmiernej troski, bo nie znam Waszych telefonów, ale zaniepokoiło mnie to ogłoszenie- szczególnie te inne kotki:
Czarną kotkę zaszczepioną, odrobaczoną, 4-miesięczną, bez ogonka (lub inne kotki) dam w dobre ręce. (Sosnowiec) 32/266 84 76, 506 682 148
jeśli to Wasze "dzieło", przepraszam za spam. Mam nadzieję, że to nie kolejny rozmnażacz...
Nie to nie nasze ogloszenie niestety mamy kolejnego amatora malych kociąt w Sosnowcu
mar_tika pisze:XAgaX pisze:przepraszam, że Was tym zawalam, może zresztą w ramach nadmiernej troski, bo nie znam Waszych telefonów, ale zaniepokoiło mnie to ogłoszenie- szczególnie te inne kotki:
Nie to nie nasze ogloszenie niestety mamy kolejnego amatora malych kociąt w Sosnowcu
Iweta pisze:Na moje konto wpłyneło 50 zł od Kariny i Łukasza G. z Dąbrowy Górniczej, niestety nie ma nicka, więc nie wiem czy to ktos z forum czy też nie . W tytule wpisane jest "Nadzieja na dom" . Bardzo serdecznie dziekuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 296 gości