Karmelka i Morelka - obie kotki w swoich domkach :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 01, 2010 10:46 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

Dołączam swoje kciuki za normalne kupki :ok: wiem co to za radość :D
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Wto mar 02, 2010 9:12 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

Czyli kupki prawie w normie, kociaki gotowe do adopcji, pozostaje szukanie domków i hopkanie wątku :mrgreen:

A one zaszczepione ? Bo nie doczytałam?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto mar 02, 2010 9:31 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

Kupki prawie (jest poprawa), kociaczki gotowe, tylko chętnych póki co brak. Ale w sumie nam się tak bardzo nie spieszy. Długi urlop musieliśmy odwołać, więc raczej nie będziemy angażować TDT, bo jeżeli wyskoczymy to najwyżej na 4 dni. Lepiej mniej zapytań ale żeby domki spełniały oczekiwania. Więc czekamy.

Pod koniec przyszłego tygodnia panienki będzie można szczepić :). Miały minąć 3 tygodnie od wzięcia z lecznicy :).

Zapraszamy! Panienki kochane, biegają i szaleją. Na razie trochę szkoda im czasu na przytulania, ale wiadomo - w tym wieku świat jest taaaaki ciekawy, że kto by tam leżał i spał zamiast zwiedzać, ganiać i polować. Ale kochane są i uczuciowe, na pewno będą z nich miziaczki. Rano jak szykuję jedzenie to wszelkimi sposobami próbują dostać się na blat kuchenny. I jakoś się to udaje. Na otwierającą się szufladę, potem jeszcze jakiś stopień i są! Morelka za to wspina się po mojej nodze jak po drzewku :evil:. Jak mam spodnie to jeszcze jak cię mogę, ale jak pierwsze co - z łóżka lunatykuję do kuchni, bo towarzystwo drze się domagając żarcia, to po gołej nodze prawie jak akupunktura a potem zjazd pazurkami po skórze :evil:.

Najpiękniej koteńki się prezentują w dwupaku, tak ładnie razem wyglądają kolorystycznie. No i wspaniale się też razem czują, więc zachęcam domeczki. Zapraszam!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto mar 02, 2010 12:05 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

Ech, Gosia, aż buzię rozdziawiłam z rozanielenia czytając te opisy :wink:.
Teraz to zmądrzałam i bym sobie tylko takie słodkie dziewcząteczka jak Twoje przyposabiała, a nie chłopaczysków z piekła rodem.
Ale głupia byłam i teraz muszę się z nimi męczyć :roll: .

Dzisiaj np. nad ranem Trusiek stąpnął na włącznik radia i jak ryknęło panie kochany 8O, a potem znalazłam moje okulary przeciwsłoneczne zawleczone z komody pod kaloryfer, z pękniętym szkłem, już nie do użytku :evil: Zabić to mało, mało, stanowczo za mało ! :evil:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto mar 02, 2010 16:26 Re: Morelka i Karmelka - Karmelka choruje? :(

rybcie pisze:Obrazek

ciocia Rybcie, to zdjęcie jest najlepsze marketingowo, porywam do ogłoszeń :mrgreen:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto mar 02, 2010 18:27 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

:)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto mar 02, 2010 18:56 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

Te różowe łapki są cudne po prostu xD
W ogóle koteczki cudne i imiona mają świetne...
Oby się znalazł domek.

Zojaka

Od: Wto mar 02, 2010 18:28

Post » Wto mar 02, 2010 20:22 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

dowód, że okazana miłość wraca :1luvu: :1luvu: :1luvu: -

na Morelkowych stópkach:
Obrazek

lizanie wujaszka:
Obrazek

podpórka:
Obrazek

kwoka z młodymi ;) Obrazek dwa ogony: Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto mar 02, 2010 20:44 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

a to wczepiony w rękę Antoś :twisted: - czesany poluje na rękę wczepiając się całym sobą. W takim "zawieszeniu" można go podnieść do góry ;).
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto mar 02, 2010 21:07 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

jejjjjjjciu!!!! jakie słodkie fotki!!!! na stópkach u Morelci mnie rozczuliło baaaaardzo.
I lizanie wujaszka :1luvu:
mega słodkie te dziewuszki, a Bonifcio kochany wujaszek :kotek:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto mar 02, 2010 21:45 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

ale cuda kochane :1luvu:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto mar 02, 2010 22:06 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

No boskie zdjęcia, a Bonifek to anioł nie kot :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto mar 02, 2010 22:56 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

Ja nie mogę, ale foty :D :1luvu:
Tylko trochę bym się bała, że te domki razem z dziewczynkami będą chciały Bonifcia porwać :lol:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto mar 02, 2010 23:43 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

No ja widzę, że wujcio Bonifcio też jest obcałowywany. Dobrze sobie wychował kurdupelki :mrgreen:
Fotki suuuper - Antek, to niezły model :twisted:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw mar 04, 2010 9:48 Re: Morelka i Karmelka - szukamy Najlepszego Domku na Świecie :)

Jakie słodziaki :1luvu: a wujek jaki opiekuńczy :D
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

[poprzednia][następna]