bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 01, 2010 23:12 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Mialabym wreszcie dobry powod, zeby sie wybrac do Wroclawia, bo Lodz, ktorą uwielbiam, juz zdeptalam lacznie z cmentarzami i familokami, ktorych mieszkancy patrzyli na mnie jak na pomylona - bo co tu zwiedzac, ruiny fabryk i nieremontowane od 100 lat robotnicze domy :ryk:
Wroclaw ciagle planuje, tylko te 5 godzin w przedziale dla niepalacych, hehehe, to jak z temperatura faktyczna i odczuwalna - odczuwalnych z 7. :mrgreen:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 2 >>

Post » Pon mar 01, 2010 23:16 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Arcana pisze:Mialabym wreszcie dobry powod, zeby sie wybrac do Wroclawia, bo Lodz, ktorą uwielbiam, juz zdeptalam lacznie z cmentarzami i familokami, ktorych mieszkancy patrzyli na mnie jak na pomylona - bo co tu zwiedzac, ruiny fabryk i nieremontowane od 100 lat robotnicze domy :ryk:
Wroclaw ciagle planuje, tylko te 5 godzin w przedziale dla niepalacych, hehehe, to jak z temperatura faktyczna i odczuwalna - odczuwalnych z 7. :mrgreen:

zapraszamy :) pogadaj z Piracikiem, może się przejedziesz w tą i z powrotem :wink: zobaczysz Wrocław nocą :)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon mar 01, 2010 23:32 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Ja musze jak kot, swoimi sciezkami polazic. Kiedys przemknelam przez Wroclaw, sluzbowo, wiem, ze piekne miasto.
A ile czasu Piracik jedzie z Lodzi do Wrocka?

Arcana

Post » Wto mar 02, 2010 0:17 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

kropkaXL pisze:Arcano jutro mam dzwonić do Adriana-może juz coś pewnego bedzie-na razie nic więcej nie wiem!
Warszawianki-prosba o pożyczenie podwójnego transporterka dla burasiów!!!!!!!
Jesli ktos może pomóc-bardzo proszę!-Arcanie bedzie łatwiej przemieszczac sie z jednym tobołem niz z dwoma,a i kocinom bedzie raźniej razem!

Mogę pożyczyć mój. Swobodnie do niego wchodzi kocur o wadze 7,5. A kicia 3,6 zostawia jeszcze dużo miejsca. Warunek tylko aby go oddać w miarę szybko, tzn. przed świętami Wielkanocnymi Obrazek bo zapowiada mi się wizyta u weta :)
Ostatnio edytowano Wto mar 02, 2010 0:24 przez Brzózka, łącznie edytowano 1 raz

Brzózka

Od: Pt sie 31, 2007 22:46

Post » Wto mar 02, 2010 0:22 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

jessi74 pisze:nie uwierzycie :ryk: :ryk: :ryk: sama jeszcze w to nie wierzę i nie wiem czy dojdzie do skutku :ryk: :ryk: :ryk: ale mam wstępnie umówiony fajny domek dla braciszków :ok: gdyby się potwierdziło, to pojechałyby do domu razem :ryk: :ryk:
ale nie obawiajcie się, ja mam jak to ktos określił "faszystowskie metody" w sprawdzaniu domków 8) i byle komu nie oddam
no i poza tym jeszcze nie mam kotków :ryk: :ryk:

A ja się nie mogę doprosić wizyty u Maxa Obrazek

Brzózka

Post » Wto mar 02, 2010 1:14 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Brzózka pisze:
Mogę pożyczyć mój. Swobodnie do niego wchodzi kocur o wadze 7,5. A kicia 3,6 zostawia jeszcze dużo miejsca. Warunek tylko aby go oddać w miarę szybko, tzn. przed świętami Wielkanocnymi Obrazek bo zapowiada mi się wizyta u weta :)

A 2 misie po 6 kg upchne i ucho nie odpadnie temu transporterku?
Praktycznie potrzebny na 2 godziny na droge do Lodzi. Jesli to bedzie niedziela, to obejrze jeszcze przedstawienie w Filmowce z udzialem rodzinnym i w poniedzialek wracam :mrgreen:

Arcana

Post » Wto mar 02, 2010 6:54 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Arcano-Kasia Kaprys2004 może pożyczyć swój-ferplast 20!
Myślę,że te dwie godziny spokojnie w nim wytrzymają!

Kasieńko-dziękuję!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 02, 2010 7:21 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Brzózka pisze:
jessi74 pisze:nie uwierzycie :ryk: :ryk: :ryk: sama jeszcze w to nie wierzę i nie wiem czy dojdzie do skutku :ryk: :ryk: :ryk: ale mam wstępnie umówiony fajny domek dla braciszków :ok: gdyby się potwierdziło, to pojechałyby do domu razem :ryk: :ryk:
ale nie obawiajcie się, ja mam jak to ktos określił "faszystowskie metody" w sprawdzaniu domków 8) i byle komu nie oddam
no i poza tym jeszcze nie mam kotków :ryk: :ryk:

A ja się nie mogę doprosić wizyty u Maxa Obrazek

:kotek:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto mar 02, 2010 8:36 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Hej szczęśliwe chłopaki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 02, 2010 9:01 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Dzień doberek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No Misiaki,plecaczki popakowane?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 02, 2010 11:21 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Arcana pisze:
Brzózka pisze:

A 2 misie po 6 kg upchne i ucho nie odpadnie temu transporterku?
Praktycznie potrzebny na 2 godziny na droge do Lodzi. Jesli to bedzie niedziela, to obejrze jeszcze przedstawienie w Filmowce z udzialem rodzinnym i w poniedzialek wracam :mrgreen:

Myślę, że nie będzie problemu. Poza tym transporter ma dwa uchwyty dla paska, np. od torby podróżnej, także można go nieść na ramieniu. Ja tak robię czasami, bo niesienie w ręce ...... :)

Brzózka

Post » Wto mar 02, 2010 12:08 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Dopiero znalazłam drugą część wątku cudownych braciszków :oops:
A tu już plecaczki prawie spakowane :D :D :D Droga na pewno będzie szczęśliwa bo przecież tyle życzliwych duszyczek nad tym czuwa - to naprawdę wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasieńko, Twoje wielkie serducho podziałało jak magnes :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 02, 2010 17:13 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Dziewczyny-jednak piatek odpada-chłopak musi jechac na targi medyczne do Krakowa.wyjazd ok 3 rano-nie dowiozę kotków na tę godzinę do Olsztyna,a poza tym,nie bedzie jechał przez Warszawę!
Wyjad we wtorek -9-ego marca!
Tak mi przykro,wszystko sie komplikuje,a tak juz było dograne!
Za wcześnie się cieszyłam,za wczesnie!
Arcano,dla Ciebie to przecież teraz kłopot :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto mar 02, 2010 17:27 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Witajcie burasie, dopiero teraz mam dostęp do kompa. U mnie w pracy padł dzisiaj serwer na dobre :evil: :evil: :evil: Myślałam, że nie wysiedzę do końca
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto mar 02, 2010 17:33 Re: REMIS I ROMUŚ JEST DT, JEST TRANSPORT CZEKAMY NA BRACISZKÓW

Ależ Kasiu, jak za wcześnie się cieszyłaś? Przecież nikt nie zrezygnował z Burasiów! Znowu kwestia dogrania, a co się odwlecze, to nie uciecze! :ok: :ok: :ok: :ok:
Bulbko, no właśnie jakoś mi Ciebie brakowało! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]