Wroclaw ciagle planuje, tylko te 5 godzin w przedziale dla niepalacych, hehehe, to jak z temperatura faktyczna i odczuwalna - odczuwalnych z 7.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Arcana pisze:Mialabym wreszcie dobry powod, zeby sie wybrac do Wroclawia, bo Lodz, ktorą uwielbiam, juz zdeptalam lacznie z cmentarzami i familokami, ktorych mieszkancy patrzyli na mnie jak na pomylona - bo co tu zwiedzac, ruiny fabryk i nieremontowane od 100 lat robotnicze domy![]()
Wroclaw ciagle planuje, tylko te 5 godzin w przedziale dla niepalacych, hehehe, to jak z temperatura faktyczna i odczuwalna - odczuwalnych z 7.
kropkaXL pisze:Arcano jutro mam dzwonić do Adriana-może juz coś pewnego bedzie-na razie nic więcej nie wiem!
Warszawianki-prosba o pożyczenie podwójnego transporterka dla burasiów!!!!!!!
Jesli ktos może pomóc-bardzo proszę!-Arcanie bedzie łatwiej przemieszczac sie z jednym tobołem niz z dwoma,a i kocinom bedzie raźniej razem!
jessi74 pisze:nie uwierzycie![]()
![]()
sama jeszcze w to nie wierzę i nie wiem czy dojdzie do skutku
![]()
![]()
ale mam wstępnie umówiony fajny domek dla braciszków
gdyby się potwierdziło, to pojechałyby do domu razem
![]()
![]()
ale nie obawiajcie się, ja mam jak to ktos określił "faszystowskie metody" w sprawdzaniu domkówi byle komu nie oddam
no i poza tym jeszcze nie mam kotków![]()
Brzózka pisze:
Mogę pożyczyć mój. Swobodnie do niego wchodzi kocur o wadze 7,5. A kicia 3,6 zostawia jeszcze dużo miejsca. Warunek tylko aby go oddać w miarę szybko, tzn. przed świętami Wielkanocnymibo zapowiada mi się wizyta u weta
Brzózka pisze:jessi74 pisze:nie uwierzycie![]()
![]()
sama jeszcze w to nie wierzę i nie wiem czy dojdzie do skutku
![]()
![]()
ale mam wstępnie umówiony fajny domek dla braciszków
gdyby się potwierdziło, to pojechałyby do domu razem
![]()
![]()
ale nie obawiajcie się, ja mam jak to ktos określił "faszystowskie metody" w sprawdzaniu domkówi byle komu nie oddam
no i poza tym jeszcze nie mam kotków![]()
A ja się nie mogę doprosić wizyty u Maxa
Arcana pisze:Brzózka pisze:
Mogę pożyczyć mój. Swobodnie do niego wchodzi kocur o wadze 7,5. A kicia 3,6 zostawia jeszcze dużo miejsca. Warunek tylko aby go oddać w miarę szybko, tzn. przed świętami Wielkanocnymibo zapowiada mi się wizyta u weta
A 2 misie po 6 kg upchne i ucho nie odpadnie temu transporterku?
Praktycznie potrzebny na 2 godziny na droge do Lodzi. Jesli to bedzie niedziela, to obejrze jeszcze przedstawienie w Filmowce z udzialem rodzinnym i w poniedzialek wracam
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi i 288 gości