Przerasta mnie to .....no i przerosło..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 02, 2010 11:29 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Kicia już w domku!!! :D Na razie siedzi w szufladzie pod piecem jak wylezie zrobię fotki i powklejam. Co prawda to nie jest kicia z tej wielkiej gromady ale poszłam za sugestią Małej i wzięłam Kizuni wczoraj przywiezioną po zmarłej osobie. Poznałam resztę kociaków wszystkie cudne postaram się znależć jakiś domek powieszę ogłoszenia mam tu fajny sklep zoologiczny. Poki co mam w domu kota wystraszonego (szt.1), kota obrażonego (szt.1) merdającego psa (szt.1) ryba i żaba (nie reagują na razie) a ponieważ Kizuni nie "należy" do tego tematu więc przenoszę się do Niekochanych XIII.
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

Każdy kot zasługuje na dobrego człowieka.
Nie każdy człowiek zasługuje na jakiegokolwiek kota.
Maciuś 10.12.2010.[*] Nigdy Cię nie zapomnę...

puskas

Od: Pon mar 01, 2010 16:14

Post » Wto mar 02, 2010 12:07 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

puskas dałaś kici super DT :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto mar 02, 2010 12:14 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Hm ja tu nowa jestem i się nie znam ale na logikę DT to dom tymczasowy a DS stały? My ją na zawsze zaadoptowaliśmy i nikomu nie oddamy :D
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

puskas

Post » Wto mar 02, 2010 12:17 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

O kurcze, ale się kici udało. Fartowna koteczka:))
I witaj w naszym towarzystwie:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto mar 02, 2010 12:24 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

O jejku chwilkę mnie "nie było" a tu takie wieści :ok:
Dużo :ok: :ok: :ok: :ok: dla kociastych w DT i DS

ann0106

Od: Czw lis 05, 2009 9:37

Post » Wto mar 02, 2010 12:30 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

puskas pisze:Hm ja tu nowa jestem i się nie znam ale na logikę DT to dom tymczasowy a DS stały? My ją na zawsze zaadoptowaliśmy i nikomu nie oddamy :D

aha, to gratulacje :P

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto mar 02, 2010 12:51 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Chociaż tak myślę że może w przyszłości byłaby możliwość zrobienia u nas "tymczaski"...Niestety (a może stety ??? :wink: ) małolatą już nie jestem więc muszę każdą decyzję gruntownie przemyśleć :kotek:
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

puskas

Post » Wto mar 02, 2010 12:53 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

dziewczyny :1luvu:
teraz nie moge chwilowo tego ogarnac, ale jak znajde chwile wszystko podogrywam

strasznie Wam dziekuje za szanse dla tych dziewczynek :1luvu:

u Kreseczki na oko widoczny jest tylko stan zapalny zebów, i widac ,ze po prostu inne ja czasem bija, jest zachukana

acha te koty maja tez swiezba niestety w uszkach, ale jak wiecie to nie jest najgorszy problem.

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto mar 02, 2010 13:46 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Ogromnie się cieszę szczęściem Kreseczki!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto mar 02, 2010 13:59 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

jerzykowka pisze:Mała1, chętnie dam DT Kreseczce. Miałam we wrześniu pp, ale skoro kocia i tak miała kontakt z chorobą i jest zaszczepiona to nie będzie ryzyka.
Mam tylko jedną prośbę, czy istnieje możliwość zrobienia testu białaczkowego (Felv/Fiv), oczywiście na mój koszt. Czy jakaś Dobra Dusza mogłaby zabrać Kreseczkę do weta w tym celu? Czy to jest możliwe?

Mefko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wiec teraz na bardziej spokojnie :wink:

jerzykowska :1luvu:
postaram sie załatwic te testy jak najszybciej
dzis zostałam bez auta i własnie sie tocżą jego i moje losy-jest poddany,, badaniu,, :wink:
trzymajcie kcuki, zeby ,,wyszedł z tego,, bo obawiam sie ,ze padła mi skrzynia, a to staruszek

w kazdym razie na bank te badania załatwimy, moze od razu zbadac krew?przy okazjii pobierania krwi?

no i szukamy w takim razie transportu :P

Mała1

Post » Wto mar 02, 2010 14:05 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za resztę kociaków oby szybko domki znalazły :D
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

puskas

Post » Wto mar 02, 2010 14:06 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Jarka pisze:Chyba znalazł się domek dla Lolusi - Mała1, napisałam na pw.

Jarko-bardzo, bardzo dzieki- :1luvu:
bedę ( jak tylko bede mogła) dzwonic do tej osoby

miejmy nadzieje,ze na dom w Chorzowie ma szanse Lolusia :ok:
ale to jeszcze musze potwierdzic :wink:
porozmawiac itd

bardzo Wam wszystkim dziekuje za szansy dla tych kotek

Mała1

Post » Wto mar 02, 2010 14:55 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Mała1 pisze:
jerzykowka pisze:Mała1, chętnie dam DT Kreseczce. Miałam we wrześniu pp, ale skoro kocia i tak miała kontakt z chorobą i jest zaszczepiona to nie będzie ryzyka.
Mam tylko jedną prośbę, czy istnieje możliwość zrobienia testu białaczkowego (Felv/Fiv), oczywiście na mój koszt. Czy jakaś Dobra Dusza mogłaby zabrać Kreseczkę do weta w tym celu? Czy to jest możliwe?

Mefko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wiec teraz na bardziej spokojnie :wink:

jerzykowska :1luvu:
postaram sie załatwic te testy jak najszybciej
dzis zostałam bez auta i własnie sie tocżą jego i moje losy-jest poddany,, badaniu,, :wink:
trzymajcie kcuki, zeby ,,wyszedł z tego,, bo obawiam sie ,ze padła mi skrzynia, a to staruszek

w kazdym razie na bank te badania załatwimy, moze od razu zbadac krew?przy okazjii pobierania krwi?

no i szukamy w takim razie transportu :P

Bardzo się cieszę, że uda się zrobić testy Kreseczce :1luvu: Badania krwi, za jednym zamachem to bardzo dobry pomysł :) Bardzo Ci dziękuję :1luvu:
Teraz zaciskam kciuki za dwa minusy w teście koteńki :ok: :ok: :ok:
Świerzb przepędzimy, zęby "naprawimy", zdrówkiem się zajmiemy :wink:
No i oczywiście szukamy transportu - najlepiej do Poznania, ale mogę ją również odebrać np. z Łodzi, Wrocławia (z miasta, do którego mogę dojechać i wrócić tego samego dnia).

Mała, mam nadzieję, że Twój samochód się spisze i da się naprawić, bo masz teraz całe mnóstwo na głowie...

Jarka :1luvu: , jak dobrze, że wyczarowałaś domek dla Lolusi - oby wszystko się udało :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto mar 02, 2010 15:51 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

Witam!
Jestem tą osobą poleconą przez Jarkę do adopcji Lolusi, proszę o kontakt, gdyż chcę maleńką zabrać jeszcze w tym tygodniu.
:1luvu:

mam-dwa

Od: Czw gru 17, 2009 17:56

Post » Wto mar 02, 2010 17:03 Re: Przerasta mnie to :(str 1-juz wszystkie w schronisku

O kurcze, ależ mają koty szczęście w nieszczęściu.

Mała, zrobiłam zestawienie w excellu. Jakbyś chciała to pouzupełniam i Ci wyslę. Bo jakos na początku je zrobiłam ale tych ostatnich wiadomosci nie przeniosłam.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]