Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puskas pisze:Hm ja tu nowa jestem i się nie znam ale na logikę DT to dom tymczasowy a DS stały? My ją na zawsze zaadoptowaliśmy i nikomu nie oddamy
jerzykowka pisze:Mała1, chętnie dam DT Kreseczce. Miałam we wrześniu pp, ale skoro kocia i tak miała kontakt z chorobą i jest zaszczepiona to nie będzie ryzyka.
Mam tylko jedną prośbę, czy istnieje możliwość zrobienia testu białaczkowego (Felv/Fiv), oczywiście na mój koszt. Czy jakaś Dobra Dusza mogłaby zabrać Kreseczkę do weta w tym celu? Czy to jest możliwe?
Mefko![]()
![]()
Jarka pisze:Chyba znalazł się domek dla Lolusi - Mała1, napisałam na pw.
Mała1 pisze:jerzykowka pisze:Mała1, chętnie dam DT Kreseczce. Miałam we wrześniu pp, ale skoro kocia i tak miała kontakt z chorobą i jest zaszczepiona to nie będzie ryzyka.
Mam tylko jedną prośbę, czy istnieje możliwość zrobienia testu białaczkowego (Felv/Fiv), oczywiście na mój koszt. Czy jakaś Dobra Dusza mogłaby zabrać Kreseczkę do weta w tym celu? Czy to jest możliwe?
Mefko![]()
![]()
wiec teraz na bardziej spokojnie![]()
jerzykowska![]()
postaram sie załatwic te testy jak najszybciej
dzis zostałam bez auta i własnie sie tocżą jego i moje losy-jest poddany,, badaniu,,![]()
trzymajcie kcuki, zeby ,,wyszedł z tego,, bo obawiam sie ,ze padła mi skrzynia, a to staruszek
w kazdym razie na bank te badania załatwimy, moze od razu zbadac krew?przy okazjii pobierania krwi?
no i szukamy w takim razie transportu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 89 gości