Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotekŁatek pisze:Nie rozumiem dlaczego chcesz przestraszyć wszystkich opisami o Bóg wie jakiej karmie, o kosztach comiesięcznych badań krwi jeszcze z elektrolitami, o comiesięcznym usg ??? (nawet u ludzi nie słyszałam o takiej procedurze postępowania przy Niewydolności nerek z mocznikiem na poziomie 28 ).
A ty Dulencjo uparcie swoje.Mój kot mógłby mieć te badania rzadziej, raz na pół roku, ale ja strachulec jestem okropny.
Wet nigdy nie wspominał że trzeba by robić badania co miesiąc, ja sama, obserwując Felka, też nie widzę takiej potrzeby.
kotekŁatek pisze:To niech Dulencja nie wciska mi czegoś czego nie napisałam, i nie upiera się przy comiesięcznych badaniach krwi u Matejki (z lekko podwyższonym mocznikiem na poziomie 28), bo to bardzo podejrzanie wygląda.
Tak jak napisałam wycofuje się z tego forum.
kotekŁatek pisze:Zapewne niedługo napiszesz, że co prawda masz już dużo kotów w domu, ale się poświęcisz i weźmiesz tego kota do domu na DT (dom tymczasowy), jeśli tylko schronisko zwróci ci koszty różnych badań jakie rzekomo Matejko będzie potrzebował.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości