Basica pisze:tam od razu mordę....pyszczek Siostro...po kociemu pyszczek niewyparzony
O tym samym pomyślałam.
I ponowię pytanie do Siostry Skarbniczki: czy mogę w tym miesiącu zapłacić 10zł składki? Pytam, bo sama proponowałam, żeby było więcej, ale ciężki miesiąc przede mną.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ajtam jak trzeba było czarowne uciszyć to AYO była nie zastąpiona Faaaajnie było,żebym nie musiała iść na nockę w niedzielę to posiedziałabym dłużej Już czekam na następną możliwość zobaczenia się z Wami i może poznania innych czarownych
Mój egzemplarz wymagał odprasowanie, siem pogniótł jak spałam na glonojada w autobusie sie prasuje... przypominam, że resztę pieniędzy zabranych z domu oddałam (dobrowolnie) na zapoznane i miętolone koty, dobrze, że mi siostra szczecinianka podrzuciła parę złociszów, bo bym nie miała za co do chałupy wrócić (jak mam oddać?), i wielkie dzięki!