goodfriend pisze:Określenie osobista lewa szyneczkaMam za bujną wyobrażnię i sobie wyobraziłam kota ze świńską szynką taką wędzoną
![]()

Moderator: Estraven
goodfriend pisze:Określenie osobista lewa szyneczkaMam za bujną wyobrażnię i sobie wyobraziłam kota ze świńską szynką taką wędzoną
![]()
![]()
kociczka39 pisze:CZEŚĆ MÓJ SKARBEŃKU![]()
![]()
,MMMRRRAAAUUU
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:cześć
Witaj, Ciociu od Amy i Mili. Czy u Ciebie wieje tak samo okropnie jak u nas?
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:cześć
Witaj, Ciociu od Amy i Mili. Czy u Ciebie wieje tak samo okropnie jak u nas?
Tak dokładnie tak samo okropnie!
MaryLux pisze:goodfriend pisze:Określenie osobista lewa szyneczkaMam za bujną wyobrażnię i sobie wyobraziłam kota ze świńską szynką taką wędzoną
![]()
Ciociu, ale Ty też masz dwie szyneczki, lewą i prawą
Inka
goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:Określenie osobista lewa szyneczkaMam za bujną wyobrażnię i sobie wyobraziłam kota ze świńską szynką taką wędzoną
![]()
Ciociu, ale Ty też masz dwie szyneczki, lewą i prawą
Inka
wiem Inusiu KochanaI moje koty mają w sumie razem 4 szyneczki
A ja narzekam, że nie mam nic na obiad
:D:D
KAsia Amy pisze:Właśnie, niech idzie. Bo Duża mówi, że ma dużo do załatwienia w terenie i mówi, że jej coś na głowę spadnie i ją zabiję. A to ja chyba nie chcę żeby wychodziła.
MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Właśnie, niech idzie. Bo Duża mówi, że ma dużo do załatwienia w terenie i mówi, że jej coś na głowę spadnie i ją zabiję. A to ja chyba nie chcę żeby wychodziła.
Lepiej niech Duża w domu zostanie
KAsia Amy pisze:MaryLux pisze:KAsia Amy pisze:Właśnie, niech idzie. Bo Duża mówi, że ma dużo do załatwienia w terenie i mówi, że jej coś na głowę spadnie i ją zabiję. A to ja chyba nie chcę żeby wychodziła.
Lepiej niech Duża w domu zostanie
Może jej to jakoś powiem..
aglo pisze:Cześć Ineczko!
U mnie Duża ciągle śmieje się z moich szyneczek...![]()
Ale pracuję nad nimi, codziennie uprawiam pokojowy jogging.
A za oknem Duża wypatrzyła bazie!! Wiosna coraz bliżej.
Bruno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 913 gości