Czy jest jakieś..?3 koty potrzebują DT na kilka m-cy,proszę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 28, 2010 22:15 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

Jutro może zajrzą ci, który do neta mają dostęp w pracy :ok: :ok: .
W miarę możliwości będę podrzucać
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie lut 28, 2010 22:16 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

Amika6 pisze:
kociczka39 pisze:
milenap pisze:Jestem tak szczęśliwa i podekscytowana, ze już mi trudno myśli zebrac :lol:

Zaraz idę do bezdomniaczków, dziś z lekkim sercem :D

Wycałuj je Milenko każde z osobna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: od Cioteczek

kalair pisze:Jak się dadzą! :lol:
:ok: :ok: :ok:

Od czegoś musi zacząć to oswajanie, a od calusków najlepiej :D

Oooo to to :piwa:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lut 28, 2010 22:16 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

Aga :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Milenko, wysyłam do Ciebie PW.
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Nie lut 28, 2010 22:20 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

Qlenko-Mila zaraz przyjdzie-o tej porze zawsze karmi bezdomniaczki!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lut 28, 2010 22:21 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

i pierwszy bazar
viewtopic.php?f=20&t=108363&start=0

jutro nastepne:)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Nie lut 28, 2010 22:22 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

Milenko mogę tylko trzymać kciuki :ok:

myshka

Od: Wto wrz 11, 2007 21:24

Post » Nie lut 28, 2010 22:33 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

Milena - co wlasciwie by bylo najlepsze? Chcesz, zeby ktos chodzil i dokarmial? Czy chcesz je polapac i umiescic w DT?
W tym roku konkurs na wylapywanie, sterylki bezdomnych i dokarmianie wygrala Inicjatywa dla Zwierzat i TOZ. Dzwon do nich i niech Ci ciachna wszystkie koty. Moze dadza Ci namiary na karmicieli. Moze jednak mieszka jakis w poblizu? A moze udaloby sie przynajmniej jakiegos im dolozyc?
Postaraj sie zrobic im zdjecia.
Jak wyadoptuje persice, to moglabym wziac jakiegos na DT. Moze tego czarnego? Ale najpierw trzeba ciachnac.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Nie lut 28, 2010 22:38 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

Edzina pisze:Milena - co wlasciwie by bylo najlepsze? Chcesz, zeby ktos chodzil i dokarmial? Czy chcesz je polapac i umiescic w DT?
W tym roku konkurs na wylapywanie, sterylki bezdomnych i dokarmianie wygrala Inicjatywa dla Zwierzat i TOZ. Dzwon do nich i niech Ci ciachna wszystkie koty. Moze dadza Ci namiary na karmicieli. Moze jednak mieszka jakis w poblizu? A moze udaloby sie przynajmniej jakiegos im dolozyc?
Jak wyadoptuje persice, to moglabym wziac jakiegos na DT. Moze tego czarnego? Ale najpierw trzeba ciachnac.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie lut 28, 2010 22:42 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

trawa11 pisze:
Edzina pisze:Milena - co wlasciwie by bylo najlepsze? Chcesz, zeby ktos chodzil i dokarmial? Czy chcesz je polapac i umiescic w DT?

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Alllle by było zaj... ten tego :oops:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lut 28, 2010 22:42 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

Edzina!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lut 28, 2010 22:48 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

aga9955 pisze:ciotka Aga melduje przeslanie kaski na pierwsze potrzeby:)
:ok: :ok:

Ode mnie idzie jutro - dzisiejszy "utarg" z szybkiego bazaru. (już wszystko z milenap dogadałam na PW - dane, konto i takie tam)

(wybaczcie, że juz nie będę dziś podnosić wątku, ale padam na wszystko. Kończyłam jeszcze dziś swój własny bazar i już mi sie dwoją i troją litery. Oddalam się w połochu w nieznanym kierunku)Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Nie lut 28, 2010 22:49 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

zabers pisze:
aga9955 pisze:ciotka Aga melduje przeslanie kaski na pierwsze potrzeby:)
:ok: :ok:

Ode mnie idzie jutro - dzisiejszy "utarg" z szybkiego bazaru. (już wszystko z milenap dogadałam na PW - dane, konto i takie tam)

(wybaczcie, że juz nie będę dziś podnosić wątku, ale padam na wszystko. Kończyłam jeszcze dziś swój własny bazar i już mi sie dwoją i troją litery. Oddalam się w połochu w nieznanym kierunku)Obrazek

Dziekuje Ola:) jak zawsze niezawodna :ok: :ok:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Nie lut 28, 2010 22:50 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

Ola-tytan z Ciebie!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lut 28, 2010 22:51 Re: Czy jest jakieś...?Już 8 kotów potrzebuje DT na kilka m-cy

Edzina, ja już z inicjatywą rozmawiałam, bo szukałam też karmicieli, w tych okolicach nie ma ani karmicieli, ani wolontariusza żadnego, a nikt mieszkający dalej nie zdeklaruje się do codziennego karmienia. A ja będę 450 km stąd.
Zresztą w tym momencie dla tych kotów byłoby najlepsze, by znalały DT i po prostu stąd zniknęły. Balkon tego mieszkania jest ich azylem, schodzą się tutaj o każdej porze, a jak mieszkanie zostanie sprzedane, to niestety nie wiadomo czy komuś, kto je kupi będzie się to podobało.
Szczerze mówiąc, to wątpie.

W sprawie talonów na pewno będę sie umawiać, bo na ten temat też już wstępnie rozmawiałam,dlatego pisałam, ze nie będzie problemów ze sterylkami, to jestem w stanie zrobic tutaj na miejscu.

Edzina, dzięki wielkie za propozycję pomocy :D kot oczywiście będzie ciachnięty, odpchlony i odrobaczony.
Trzymam więc kciuki za domek dla persicy! i daj proszę znać, jak coś będziesz wiedziała.

Za ok. tydzień będę miała do dyspozycji zdecydowanie lepszą klatkę łapkę,bo ta którą mam teraz, to mogę się bawić, a tutaj nie ma czasu na zawodny sprzęt.

I tak już umówiłam sie z DT z Warszawy, ze zaczynam łapać wtedy kota (w międzyczasie też będę próbowac, ale z tą klatką na wiele przez ten tydzień nie liczę).

Dziewczyny, niesamowite jesteście :1luvu: i baaardzo szybkie! :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

[poprzednia][następna]