W miarę możliwości będę podrzucać
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amika6 pisze:kociczka39 pisze:milenap pisze:Jestem tak szczęśliwa i podekscytowana, ze już mi trudno myśli zebrac![]()
Zaraz idę do bezdomniaczków, dziś z lekkim sercem
Wycałuj je Milenko każde z osobna![]()
![]()
![]()
od Cioteczek
kalair pisze:Jak się dadzą!![]()
![]()
![]()
Od czegoś musi zacząć to oswajanie, a od calusków najlepiej
Edzina pisze:Milena - co wlasciwie by bylo najlepsze? Chcesz, zeby ktos chodzil i dokarmial? Czy chcesz je polapac i umiescic w DT?
W tym roku konkurs na wylapywanie, sterylki bezdomnych i dokarmianie wygrala Inicjatywa dla Zwierzat i TOZ. Dzwon do nich i niech Ci ciachna wszystkie koty. Moze dadza Ci namiary na karmicieli. Moze jednak mieszka jakis w poblizu? A moze udaloby sie przynajmniej jakiegos im dolozyc?
Postaraj sie zrobic im zdjecia.
Jak wyadoptuje persice, to moglabym wziac jakiegos na DT. Moze tego czarnego? Ale najpierw trzeba ciachnac.
trawa11 pisze:Edzina pisze:Milena - co wlasciwie by bylo najlepsze? Chcesz, zeby ktos chodzil i dokarmial? Czy chcesz je polapac i umiescic w DT?
W tym roku konkurs na wylapywanie, sterylki bezdomnych i dokarmianie wygrala Inicjatywa dla Zwierzat i TOZ. Dzwon do nich i niech Ci ciachna wszystkie koty. Moze dadza Ci namiary na karmicieli. Moze jednak mieszka jakis w poblizu? A moze udaloby sie przynajmniej jakiegos im dolozyc?
Postaraj sie zrobic im zdjecia.
Jak wyadoptuje persice, to moglabym wziac jakiegos na DT. Moze tego czarnego? Ale najpierw trzeba ciachnac.
![]()
![]()
aga9955 pisze:ciotka Aga melduje przeslanie kaski na pierwsze potrzeby:)
![]()
zabers pisze:aga9955 pisze:ciotka Aga melduje przeslanie kaski na pierwsze potrzeby:)
![]()
Ode mnie idzie jutro - dzisiejszy "utarg" z szybkiego bazaru. (już wszystko z milenap dogadałam na PW - dane, konto i takie tam)
(wybaczcie, że juz nie będę dziś podnosić wątku, ale padam na wszystko. Kończyłam jeszcze dziś swój własny bazar i już mi sie dwoją i troją litery. Oddalam się w połochu w nieznanym kierunku)
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Google [Bot], Williamlaria, Wojtek i 48 gości