Pelcia, Różyczka i Łobuziki. Brambor -zapalenie nerek (?) :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 20, 2010 17:54 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - czekamy na wiosnę :)

Ale kotu po oczach świeciłaś, łapą musi sobie zasłaniać ;)
Swoją drogą Lońka też sobie zasłania, jak śpi w ciągu dnia 8O

Adopcji gratuluję, na pocieszenie (choć pewnie głupawe) - będą inne, jeszcze fajniejsze koty ;)

Ostatnia fota piękna :)
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Sob lut 20, 2010 19:10 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - czekamy na wiosnę :)

tajdzi pisze:Adopcji gratuluję, na pocieszenie (choć pewnie głupawe) - będą inne, jeszcze fajniejsze koty ;)

I będę musiała je oddać :(

tajdzi pisze:Ostatnia fota piękna :)

Dzięki :)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lut 28, 2010 21:54 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - czekamy na wiosnę :)

Idąc z duchem czasu postanowiliśmy się dokocić rudym kotem :mrgreen: Jest bardzo miły, Ziutek go trochę zaczepiał, a on nic...

ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie lut 28, 2010 22:02 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - dokocenie rudym kotem :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Nie lut 28, 2010 22:04 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - dokocenie rudym kotem :)

ale mnie tytuł zaintrygował :ryk:
no bo ty i rude dokocenie? 8O :ryk:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Nie lut 28, 2010 22:23 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - dokocenie rudym kotem :)

Mysza pisze:no bo ty i rude dokocenie? 8O :ryk:

Że niby ja nie godna rudego :?: Wszyscy mogą mieć to i ja mogę. O! ;)
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie lut 28, 2010 22:29 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - dokocenie rudym kotem :)

No dobra dobra... Masz i co? i któryś kot sie zainteresował? :) nie lepiej pingwina było? 8) :wink: :lol:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Nie lut 28, 2010 22:39 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - dokocenie rudym kotem :)

tajdzi pisze:No dobra dobra... Masz i co?

No i mam :!: RUDEGO Taka moda jest, na rude koty. To i ja mam takiego. A że trochę nieruchawy to nawet lepiej.
Ruda Szprota tłukła moje koty, więc taki spokojny rudy kot to miła odmiana :D
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pon mar 01, 2010 10:07 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - dokocenie rudym kotem :)

normalnie uwierzylam :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pon mar 01, 2010 21:33 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - dokocenie rudym kotem :)

Maryla pisze:normalnie uwierzylam :ryk:

:mrgreen:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie mar 21, 2010 20:35 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - dokocenie rudym kotem :)

Oj sporo, zdecydowanie za dużo tych łobuzików ostatnio się nazbierało :roll: Bez domów nadal "święta trójca", czyli Misiek, Gumek i Miluś. Pańcia zachęcona sukcesem adopcyjnym kotów z Józefowa (Rudej i Dymka) przywlokła sobie nowe tymczasy :roll: Niestety nie są one tak adopcyjnie umaszczone jak Ruda i Dymek, ale są za to bardzo kochane, proludzkie, przesympatyczne i ... nie łobuzują 8O Mam więc szczerą nadzieję, że pomimo "nieciekawego" umaszczenia nie powięką już grona "łobuzików" :roll:

Sezon balkonowy 2010 można uznać za rozpoczęty :D Dziś na balkonie zebrała się Rada Czarnuchów, czyli:
Pela, najmądrzejsza i najważniejsza diablica w naszym domu:
Obrazek

Dwa pomniejsze łobuzujące diałby, czyli Ziutek i Siupsiupek:
Obrazek

Ziutek do Gamońci "Choć Mała, razem zjemy tą myszkę" ;)
Obrazek

Gamońcia:
Obrazek

Gamoń
Obrazek

I zupełnie specjalne zdjęcie Milusia. Brzydkie kaczątko, bure, na nóżkach krzywych i zbyt krótkich w stosunku do tułowia, o szczurzym ogonku, wyrosło na pieknego łabędzia. Łabędzia z najdłuższymi wibrysami jakie kiedykolwiek widziłam u dachowca, z pięknym grubaśnym ogonem :1luvu: Tylko, żeby jeszcze go ktoś zechciał :(
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie mar 21, 2010 22:17 przez genowefa, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie mar 21, 2010 21:23 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - sezon balkonowy rozpoczęty :)

Ależ piękne macie te koty :love:
A Gamoniek bardzo pasowałby do kompletu :mrgreen: :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon mar 22, 2010 10:50 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - sezon balkonowy rozpoczęty :)

piękni! wszyscy

ale przyznaję, że Pela w swej pięknocie bije wszystkich na głowę! cudna jest :1luvu:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Post » Pon mar 22, 2010 18:04 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - dokocenie rudym kotem :)

genowefa pisze: I zupełnie specjalne zdjęcie Milusia. Brzydkie kaczątko, bure, na nóżkach krzywych i zbyt krótkich w stosunku do tułowia, o szczurzym ogonku, wyrosło na pieknego łabędzia. Łabędzia z najdłuższymi wibrysami jakie kiedykolwiek widziłam u dachowca, z pięknym grubaśnym ogonem :1luvu: Tylko, żeby jeszcze go ktoś zechciał :(

A mierzylaś? Bo ja mojemu mlodszemu rezydentowi kiedyś tak :D Wyszlo 13.5 cm 8O Móglby się podrapać po uszach :strach:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon mar 22, 2010 19:30 Re: Pelcia, Różyczka i Łobuziki - dokocenie rudym kotem :)

felin pisze:A mierzylaś? Bo ja mojemu mlodszemu rezydentowi kiedyś tak :D Wyszlo 13.5 cm 8O Móglby się podrapać po uszach :strach:

Nie mierzyłam. W przypadku Milusia to byłoby trochę problematyczne. On przychodzi i ociera się o nogi, ale złapany natychmiast się wyrywa. Trudno byłoby go przytrzymać na tyle długo, żeby wybrać najdłuższy i jeszcze zmierzyć. Może jak znajdę na dywanie to zmierzę. Ale sądzę, że podrapać się po uchu też by dał radę ;)
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

[poprzednia][następna]