bardzo dobry dom MA JUŻ KOTKĘ (K-ów) Proszę o zamknięcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 22, 2010 22:28 Re: bardzo dobry dom SZUKA bardzo proludzkiej KOTKI (K-ów)

KM-Lodz pisze:Obrazek Obrazek

śpiąca Ewitka:-)

Moze ja jestem ta koteczka-jezeli mnie pokochasz mozesz miec moje gorace serduszko,bijace tylko dla Ciebie i lapki obejmujace tylko Ciebie.
Na zdjeciu jestem przytulona do mojej Tymczasowej Opiekunki.
Bardzo tesknie za domkiem na zawsze.
Ewita-Dziunia.

ejka

Od: Nie gru 05, 2004 23:42

Post » Pon lut 22, 2010 22:56 Re: bardzo dobry dom SZUKA bardzo proludzkiej KOTKI (K-ów)

ObrazekObrazek

http://www.fundacjakot.pl/content/view/260/47/

w Toruniu czeka na domek taka oto miziasta koteczka, ma ok. 10 miesięcy, jest dwukrotnie zaszczepiona i wysterylizowana (w zeszły poniedziałek)

mamy w środę możliwość transportu - zawozimy inną kotkę do adopcji na południe Polski (do Sosnowca) - w razie gdyby nasza propozycja w ogóle wchodziła w grę, musiałybyśmy bardzo pilnie się skontaktować z potencjalną opiekunką

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Pon lut 22, 2010 23:04 Re: bardzo dobry dom SZUKA bardzo proludzkiej KOTKI (K-ów)

biamila pisze:Oto miziasta młoda koteczka:
viewtopic.php?f=13&t=107285

Elfinkę, super miziastą koteczkę z wątku podanego przez biamilę mam na tymczasie. Koteńka bardzo, wręcz na wczoraj poszukuje domku. Jest stworzona na jedynaczkę i z kotami prowadzi takie wojny, że z konieczności większość czasu spędza w klatce. Gdy mam czas, zamykam się w kuchni, otwieram klatkę i Elfinka po krótkim obejściu kątów melduje się na kolanach, mruczy, obejmuje łapkami za szyję, daje buziaki, po prostu niesamowita. Mogę jeść chleb z szynką, a ona nie zwróci uwagi na szynkę, tylko skupia się na mnie.
Po serii pieszczot zwija się na kolanach i najchętniej spałaby tak godzinami. Ja się w tym miesiącu przeprowadzam do mniejszego mieszkania i zupełnie nie mam pojęcia, jak tam zainstaluję małą jeśli nie znajdzie domu. Dlatego to takie pilne.
Elfinka ma nieco ponad rok (małe nieco), jest wysterylizowana, zaszczepiona, nic jej nie dolega.

To ja, Elfinka, do Krakowa chętnie pojadę, tak bardzo czekam na swój domek, bez tych wszystkich kotów:

Obrazek

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw lut 25, 2010 20:29 Re: bardzo dobry dom SZUKA bardzo proludzkiej KOTKI (K-ów)

I jak, wiadomo coś?
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie lut 28, 2010 13:05 Re: bardzo dobry dom SZUKA bardzo proludzkiej KOTKI (K-ów)

Witajcie

Dziękuję wszystkim za maile, telefony, odpowiedzi.

Przepraszam że piszę dopiero dzisiaj (wczoraj moja kotka miała wypadek i nie miałam głowy do rozsądnego myślenia)

Pani ma już koteczkę, w piątek wzięła kotuchę wyciągniętą ze schronu przez dobrą Pani Doktor.

Strasznie mi przykro że tyle wspaniałych kotów które miałam okazję poznać dzięki wam nie trafo do tego akurat domku, ale mam nadzieję że każdy z nich znajdzie swój jak najprędzej.

Trzymam za to mocno kciuki!!!
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

[poprzednia]