Moderator: Estraven
Małgorzata Pękała pisze:mefka a nie wiesz jak tam wyniki ?
grazyna mizera pisze:Wiem , że p. Basia z trudem oddaje do domków swoje podopieczne kotki.Kciuki za zdrówko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
grazyna mizera pisze:Wiem , że p. Basia z trudem oddaje do domków swoje podopieczne kotki.Kciuki za zdrówko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Małgorzata Pękała pisze:grazyna mizera pisze:Wiem , że p. Basia z trudem oddaje do domków swoje podopieczne kotki.Kciuki za zdrówko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak znajdzie się odpowiedni domek to odda.![]()
Teraz najważniejsze aby doszedł do siebie a potem ....
Przypominam że dla Marsika jest założony bazarek na który serdecznie wszystkich zapraszam
mefka pisze:O właśnie.... chciałam umieścić podlinkowany bazarek na pierwszej stronie, ale coś mi się nie udaje
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=108238][color=#FF0000]Bazarek : Kartki wielkanocne Ziutki-Meli dla poturbowanego Marsa[/color][/url]
grazyna mizera pisze:Pocieszam się , że jak kotek jest obolały , to wyraz pyszczka ma nieciekawy. Bo jak inaczej rozumieć , że wyraz pyszczka nie podoba się wetowi?Zdrowiej koteczku.
grazyna mizera pisze:Nie dziwię się że zwymiotował.Moja 11 letnia kotka, zawsze zwymiotuje wszystko na odrobaczanie. Takie paskudztwo dawać choremu kotkowi, brrrr.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 193 gości