Tillibulkowy harem zaprasza :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 27, 2010 20:44 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:
tillibulek pisze:jakie to sposoby, kalair? :lol:
Freya dzisiaj zrzucala... grzebien z polki w kuchni, krem z polki w sypialni.... co chwile bylo jakies łubudu, a ja tylko wstawalam polprzytomna, po cmoku macałam, odstawialam rzeczy na swoje miejsce i szlam dalej spac...

Szuranie zegarem, pościanie..Brrr..Szuranie kalendarzem..Zrzucanie co się da z półek-ksiżżki, pisma, co tam jest.. Ostatnio doszło wyciąganie papieru do drukarki, i atakowanie żaluzji.
A Lafik pomaga, gnębiąc głośno szyszki. :twisted:

łojej :strach: czyli wstajesz o 4:30 i dajesz kotkom jesc :lol:
ja w sumie wole wstac na moment i nasypac im chrupek do miseczek niz zeby obudzily TŻ :wink:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob lut 27, 2010 21:01 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Przeczytałam na samym początku ze mamy wspólna panią dr....współną gminę....wspólna milosc do nevek....
no to postanowiłam się przywitac :) dobry wieczór
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob lut 27, 2010 21:14 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:
kalair pisze:
tillibulek pisze:jakie to sposoby, kalair? :lol:
Freya dzisiaj zrzucala... grzebien z polki w kuchni, krem z polki w sypialni.... co chwile bylo jakies łubudu, a ja tylko wstawalam polprzytomna, po cmoku macałam, odstawialam rzeczy na swoje miejsce i szlam dalej spac...

Szuranie zegarem, pościanie..Brrr..Szuranie kalendarzem..Zrzucanie co się da z półek-ksiżżki, pisma, co tam jest.. Ostatnio doszło wyciąganie papieru do drukarki, i atakowanie żaluzji.
A Lafik pomaga, gnębiąc głośno szyszki. :twisted:

łojej :strach: czyli wstajesz o 4:30 i dajesz kotkom jesc :lol:
ja w sumie wole wstac na moment i nasypac im chrupek do miseczek niz zeby obudzily TŻ :wink:

Tiaaa..też wolę, chociaż on śpi jak zabity. :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lut 27, 2010 21:29 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

dune pisze:Przeczytałam na samym początku ze mamy wspólna panią dr....współną gminę....wspólna milosc do nevek....
no to postanowiłam się przywitac :) dobry wieczór

oooo jak milo, dune :mrgreen: :1luvu: witajcie, dune, kotki... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nevki sa wspaniale - w ogole sibki... fajne maja charakterki - sa niesamowicie urzekajace - nasza Zorka ma w sobie cos z bobaska (takiego slodkiego i grzecznego) - niezaleznie od tego ile bedzie miala lat, tak juz pozostanie - to jej piszczenie i maślane oczka :1luvu:
ciekawa jestem czy inne nevki tez tak maja... :)

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 21:56 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Dziękuje za miłe powitanie
Z tymi charakterkami to roznie bywa... ;) mój Trelek jest zdaje sie bardziej ragdollowaty niz twój ragdoll ;)
ale urode to nevki maja oblędną....miałam gdzies fotke takiej cudnej kocinki w komputerze
moze poszukam
zaraz zaraz...nie mam...a mialam...cholerka
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Sob lut 27, 2010 22:00 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

chcialam nagrac harce malego szatana (sekunde wczesniej biegał jak szalony wpadajac, szarpiąc i taranując co sie da), ale jak tylko wzielam do reki aparat, okazalo sie, ze mam w domu same aniołki :roll: :roll: :roll:

pokaze wiec inny filmik pt. wielkie pranie futer ;)
http://www.youtube.com/watch?v=1AHk4-dfvik

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 22:06 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Boszszsz..Tilku, jakie cudka! Ależ Freyka ma ogon! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 27, 2010 22:11 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

dune pisze:Dziękuje za miłe powitanie
Z tymi charakterkami to roznie bywa... ;) mój Trelek jest zdaje sie bardziej ragdollowaty niz twój ragdoll ;)
ale urode to nevki maja oblędną....miałam gdzies fotke takiej cudnej kocinki w komputerze
moze poszukam
zaraz zaraz...nie mam...a mialam...cholerka

ooo nie, skad koty wiedza, ze aparat jest niezdatny do uzytku :x :x :x Zorka wlasnie obejmuje małą i myje jej futro... przeslodki widok :1luvu: :love: :1luvu: :love: :1luvu: :love: ale nie pochwale sie, bo nie mam jak :roll:

------------
dune, odpisuje...
milo widziec nowych gosci na watku :1luvu:
zapewne masz racje z Twoim Trelkiem :lol: u pani dr tez twierdzą, ze np. Zorka jest ragdollem, a ragdollowatosci Ruby nigdy nie omawialy ;) (chyba nie rzucila im sie w oczy ;) )

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 22:15 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:Boszszsz..Tilku, jakie cudka! Ależ Freyka ma ogon! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

no wlasnie, stad przezwisko "wiewióra" :lol:
chociaz najwiekszy i najgestszy ogon ma Zoreczka, a Freyi jest bardziej wylinialy, ale jest dluzszy, wiec moze sie bardziej rzucac w oczy ;)

Obrazek Obrazek

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 22:28 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Faktycznie, ale Freyka słodka..Zakochałam się.. :1luvu: :oops:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 27, 2010 22:43 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:Faktycznie, ale Freyka słodka..Zakochałam się.. :1luvu: :oops:

w ogonie czy we Freyi? ;)

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 22:44 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

W jednym i drugim jako całości! :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 27, 2010 22:46 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:W jednym i drugim jako całości! :lol: :lol:

doszlam do wniosku, ze tajemnica ogona Freyi tkwi w tym, ze jest on dluzszy niz ona sama :lol:

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 22:49 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Ach, jak zazdroszczę, że kociaki tak blisko same podchodzą, dają się głaskać i nie wieją na widok człowieka. Chciałabym, żeby moja Coco już tak oswojona była :)
Masz trzy cudeńka, Tillibulku!!! :1luvu:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Sob lut 27, 2010 22:56 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Mała Dzikuska pisze:Ach, jak zazdroszczę, że kociaki tak blisko same podchodzą, dają się głaskać i nie wieją na widok człowieka. Chciałabym, żeby moja Coco już tak oswojona była :)
Masz trzy cudeńka, Tillibulku!!! :1luvu:

Freya tez byla dzika - rzucala sie na nas z pazurami, syczała, rece mi sie pocily jak ją glaskalam, bo cala spinala sie i przyjmowala postawę obronną. U Was Coco robi szybkie postepy, na pewno niedlugo tez bedzie sie do Was tuliła i moze nawet kolankowała :ok: :ok:

tillibulek

[poprzednia][następna]