H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 24, 2010 9:25 Re: H&M - część 5. "odchorowani"? Lizak na DT...

evalla pisze:
Marcelibu pisze: Jak mi się tylko ktoś trafi z transportem w tym kierunku - natychmiast. Gdyby ktoś zauważył transport Warszawa-Ostróda - plisss pamiętać o mnie :D . Transporter stoi i czeka. Tylko ten kierunek taki rzadko używany :( .

Jak to rzadko ? Ja średnio raz w miesiącu :)

Kiedy możemy się umówić? Bardzo proszę!!!!!!! :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lut 24, 2010 9:37 Re: H&M - część 5. "odchorowani"? Lizak na DT...

ja zawsze czytam - LUZAK na DT ;)

:1luvu:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro lut 24, 2010 9:45 Re: H&M - część 5. "odchorowani"? Lizak na DT...

Kochani, Meonik wrócił już do swojej dawnej formy: ostatnio były jakieś dziwne wymioty, mocno charczał (przyduszało go nie tylko podczas spania). Wetka powiedziała, że ma obrzęknięte gardło - ja się bałam, że jednak coś Starowince urosło w gardle i czas się powoli żegnać. Pani doktor Małgosia zapodała leki i wszystko minęło: Meonik pije wodę z miski (nie tylko i wyłacznie z kranu), nadżerki na języku znikły (wreszcie zaczął się myć i wygląda jak kot), zjada normalnie (biegnie za mną, kiedy niosę jego miseczkę), tuli się do mnie.
Cała trójka,dzięki uprzejmości Cioci Femki dostaje Beta-Glukan - specyfik bardzo smakuje szczególnie Hugciowi (wczoraj wieczorem wylizywał stół, bo troszkę proszku mi się wysypało).

No i Lizak: ja pier.... :crying: :mrgreen: . Niniejszym składam reklamację do Dorci44: ten kot ma ADHD. Biega z prędkością światła, wyjada Meonikowi jedzenie (pierwsze co zrobi wypuszczony z pokoju, to leci ile sił w pająkowatych łapkach, żeby zajrzeć do miski Burego Pysia). Meonik wówczas odsuwa się i patrzy na mnie tymi mądrymi oczami: "no weź i coś zrób: nie wiem: strzel mu w ryj albo co?". Wówczas zabieram Lizaka i próbuję go wywalić z pokoju na czas jedzenia Meonika. Nic bardziej mylnego: zanim zdążę zamknąć drzwi - Lizak już jest z powrotem :P . Bawi się bez przerwy - skacze na Hugcia pionowo w dół ze stołu - Hugcio "wrauuu" i ucieka - Lizak: "no tak - trzeba gonić". Pingwin odbija sobie w sytuacji, kiedy izoluję Lizaka, bo za bardzo "dał się w kość" - wówczas Hugcio stoi przed drzwiami do pokoju, w którym jest Lizak. W momencie, kiedy gnoja wypuszczam - najpierw pokazuje się głowa (bo przecież nie można poczekać, aż się otworzą całe drzwi 8) ) i w tym momencie Lizak obrywa od Hugcia "z liścia" :ryk: . Oczywiście pazury schowane. Ale Lizak nie widzi najmniejszego problemu - przecież zupełnie nic się nie stało. "Młody" znalazł sobie świetną miejscówkę na schowanie - szczególnie, kiedy do Marceliny przychodzą koleżanki i go "molestują" - kociak włazi do pojemnika na pościel mojej kanapy (oderwał z tyłu obicie). Trzeba wówczas uważać na otwieranie łóżka. W ogóle jest słodki i brzydki, bo jest takim podrostkiem na pająkowatych łapkach 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro lut 24, 2010 10:00 Re: H&M - część 5. "odchorowani"? Lizak na DT...

Jednym słowem Lizak zachowuje się jak typowa kocia młodzież :1luvu: A wujkowie strasi wychowują gówniarza :ok:
Ja właśnie takiego gonjka "sprzedałam" w piątek do swojego domku stałego, z jednej strony smutno trochę, a z drugiej strony widzę, że moje koty odetchnęły, bo taki koci podrostek i dla nich był męczący jednak. :mrgreen: I tylko pańcia tęskni za swoim tymczaskiem :oops:

Dobrze, że kłopoty zdrowotne się wyniosły :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro lut 24, 2010 20:01 Re: H&M - część 5. "odchorowani"? Lizak na DT...

Brawo Meos :ok: Luzak to taki moj Willy- identyczny, nic dodac nic ująć :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro lut 24, 2010 20:03 Re: H&M - część 5. "odchorowani"? Lizak na DT...

:) dobre wiesci lubie czytac:) Jestescie dzielni bardzo:)
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro lut 24, 2010 22:06 Re: H&M - część 5. "odchorowani"? Lizak na DT...

No w końcu powiało optymizmem :D , tak trzymać Marcelibu , chłopaki :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt lut 26, 2010 11:17 Re: H&M - część 5. Jest OK :-).Lizak z ADHD w DT-ja pierniczę;-)

Lizak :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt lut 26, 2010 11:50 Re: H&M - część 5. Jest OK :-).Lizak z ADHD w DT-ja pierniczę;-)

:D :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pt lut 26, 2010 12:42 Re: H&M - część 5. Jest OK :-).Lizak z ADHD w DT-ja pierniczę;-)

Femka pisze:Lizak :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Femson ma nowego kotka? Obrazek

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Sob lut 27, 2010 15:46 Re: H&M - część 5. Jest OK :-).Lizak z ADHD w DT-ja pierniczę;-)

varia pisze:
Femka pisze:Lizak :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Femson ma nowego kotka? Obrazek

Chciała go, ale nie dałam. Wycałowała Lizaka tak, że aż się bronił :evil: - stawiał stempelki na Femkowym obliczu :ok: .

Marcelibu

Post » Sob lut 27, 2010 15:57 Re: H&M - część 5. Jest OK :-).Lizak z ADHD w DT-ja pierniczę;-)

To femka musi teraz ladnie wygladac 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lut 27, 2010 16:04 Re: H&M - część 5. Jest OK :-).Lizak z ADHD w DT-ja pierniczę;-)

jak zawsze :evil:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob lut 27, 2010 16:05 Re: H&M - część 5. Jest OK :-).Lizak z ADHD w DT-ja pierniczę;-)

Femka pisze:jak zawsze :evil:

:ryk: :ryk: :ryk:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Pt mar 05, 2010 17:59 Re: H&M - część 5. Jest OK :-).Lizak z ADHD w DT-ja pierniczę;-)

Marcelibu , chłopaki , co u Was ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]