Nie miałam na myśli, żebyś podpadała modom, ale ja jestem coraz bliższa podpadnięcia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Tilku, skąd miałaś wiedzieć![]()
Nie miałam na myśli, żebyś podpadała modom, ale ja jestem coraz bliższa podpadnięcia
tillibulek pisze:OKI pisze:Tilku, skąd miałaś wiedzieć![]()
nie widzialam u Ciebie zdjec zamienionych w linki![]()
wiec chyba nie jest az tak zle
chyba mnie nie zabija za 6 fotek - sa osoby, ktore zamieszczaja duzo wiecej w duzym formacie
kalair pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Tilku, skąd miałaś wiedzieć![]()
chyba mnie nie zabija za 6 fotek - sa osoby, ktore zamieszczaja duzo wiecej w duzym formacie
U mnie modzi kiedyś zamienili w linki MINIATURKI Z rozpędu! Ale był ubaw!Uwzięli się. Teraz zawsze sobie pomniejszam, i mam spokój. Ale jak ktoś duży obrazek wstawi, zamienią na link, jak dojrzą..
tillibulek pisze:OKI pisze:Tilku, skąd miałaś wiedzieć![]()
tillibulek pisze:chyba mnie nie zabija za 6 fotek - sa osoby, ktore zamieszczaja duzo wiecej w duzym formacie
kalair pisze:A Ty czemu OKI?Dawać mniejsze zdjęcia i już!
kalair pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
OKI się znerwowała.
![]()
OKI, zgadzam się się z Tobą, ale co zrobisz..
kalair pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
OKI się znerwowała.
![]()
tillibulek pisze:kalair pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
OKI się znerwowała.
![]()
ja ją rozumiem... u mnie w robocie tez ciezko cokolwiek otworzyc - taka miniaturka, zeby obejrzec fotke, ładuje sie godzinami, a czesto nie laduje sie wcale
OKI pisze:tillibulek pisze:OKI pisze:Tilku, skąd miałaś wiedzieć![]()
U mnie nie, bo od razu małe daję, choć uważam, że rozmiar większe byłyby lepsze
tillibulek pisze:chyba mnie nie zabija za 6 fotek - sa osoby, ktore zamieszczaja duzo wiecej w duzym formacie
Niech spróbują, to mi się uleje
kalair pisze:A Ty czemu OKI?Dawać mniejsze zdjęcia i już!
A ja temu, co już mówiłam - bo mnie wkurza, że pod pretekstem kiepskiego przesyłu u co poniektórych forumowiczów, robi się tym nieszczęsnym co poniektórym wbrew i pod górkę jakimiś %%$#%$ miniaturkamiWierzcie mi, że otwarcie dowolnie dużego zdjęcia na stronie forum to przy moim łączu pikuś w porównaniu do otwierania ich na serwerach z milionem reklam zazwyczaj
Albo na takich serwerkach, gdzie wyświetla format wrzucony, często już całkiem od czapki do rozdzielczości
A już szczytem szczytów to jak mi się taka strona z miniaturką godzinę otwiera, bo przecież reklamy mają pierwszeństwo, a na końcu widzę wq%*&^%$ czerwony krzyżyk, bo fota akurat niedostępna. Grrrrr
Zbiera mi się, żeby modom po kolei swój sprzęt na tydzień podrzucić i niech powalczą z tymi *^%$%^%$ miniaturkami
![]()
Swoje foty to ja sobie mogę w każdym rozmiarze obejrzeć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 109 gości