Tillibulkowy harem zaprasza :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 26, 2010 19:50 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Tilku, skąd miałaś wiedzieć :lol:
Nie miałam na myśli, żebyś podpadała modom, ale ja jestem coraz bliższa podpadnięcia :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lut 26, 2010 19:59 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

OKI pisze:Tilku, skąd miałaś wiedzieć :lol:
Nie miałam na myśli, żebyś podpadała modom, ale ja jestem coraz bliższa podpadnięcia :lol:

nie widzialam u Ciebie zdjec zamienionych w linki 8)
wiec chyba nie jest az tak zle ;)

chyba mnie nie zabija za 6 fotek - sa osoby, ktore zamieszczaja duzo wiecej w duzym formacie
:lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt lut 26, 2010 19:59 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

A Ty czemu OKI? :mrgreen: Dawać mniejsze zdjęcia i już! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 26, 2010 20:01 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:

chyba mnie nie zabija za 6 fotek - sa osoby, ktore zamieszczaja duzo wiecej w duzym formacie

U mnie modzi kiedyś zamienili w linki MINIATURKI Z rozpędu! Ale był ubaw! :mrgreen: Uwzięli się. Teraz zawsze sobie pomniejszam, i mam spokój. Ale jak ktoś duży obrazek wstawi, zamienią na link, jak dojrzą..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 26, 2010 20:04 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:
tillibulek pisze:

U mnie modzi kiedyś zamienili w linki MINIATURKI Z rozpędu! Ale był ubaw! :mrgreen: Uwzięli się. Teraz zawsze sobie pomniejszam, i mam spokój. Ale jak ktoś duży obrazek wstawi, zamienią na link, jak dojrzą..

to juz forumowy mobbing :ryk: :ryk: :ryk: to dlatego masz taką awersję do miniaturek :) teraz rozumiem :lol: :lol: :lol:
po prostu trauma z dawnych czasow sie odzywa

tillibulek

Post » Pt lut 26, 2010 20:26 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:

U mnie nie, bo od razu małe daję, choć uważam, że rozmiar większe byłyby lepsze :lol:

tillibulek pisze:chyba mnie nie zabija za 6 fotek - sa osoby, ktore zamieszczaja duzo wiecej w duzym formacie :lol:

Niech spróbują, to mi się uleje :mrgreen:

kalair pisze:A Ty czemu OKI? :mrgreen: Dawać mniejsze zdjęcia i już! :lol:

A ja temu, co już mówiłam - bo mnie wkurza, że pod pretekstem kiepskiego przesyłu u co poniektórych forumowiczów, robi się tym nieszczęsnym co poniektórym wbrew i pod górkę jakimiś %%$#%$ miniaturkami :twisted: Wierzcie mi, że otwarcie dowolnie dużego zdjęcia na stronie forum to przy moim łączu pikuś w porównaniu do otwierania ich na serwerach z milionem reklam zazwyczaj :evil: Albo na takich serwerkach, gdzie wyświetla format wrzucony, często już całkiem od czapki do rozdzielczości :twisted: A już szczytem szczytów to jak mi się taka strona z miniaturką godzinę otwiera, bo przecież reklamy mają pierwszeństwo, a na końcu widzę wq%*&^%$ czerwony krzyżyk, bo fota akurat niedostępna. Grrrrr :evil: Zbiera mi się, żeby modom po kolei swój sprzęt na tydzień podrzucić i niech powalczą z tymi *^%$%^%$ miniaturkami :twisted:

Swoje foty to ja sobie mogę w każdym rozmiarze obejrzeć :wink:

OKI

Post » Pt lut 26, 2010 20:28 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: OKI się znerwowała. :mrgreen:
OKI, zgadzam się się z Tobą, ale co zrobisz..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt lut 26, 2010 20:29 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:troche Freyi...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

milego weekendu!!! :1luvu:

Kalerciu, bardzo dziekujemy za komplementy :oops: :1luvu: :oops: :1luvu:

Mrrrauuu, to to ja rozumiem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OKI

Post » Pt lut 26, 2010 20:33 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze::ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: OKI się znerwowała. :mrgreen:

Jeszcze nie wiem, jeszcze nie osiągnęłam odpowiedniego poziomu wnerwu :wink:

OKI

Post » Pt lut 26, 2010 21:11 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

ja ją rozumiem... u mnie w robocie tez ciezko cokolwiek otworzyc - taka miniaturka, zeby obejrzec fotke, ładuje sie godzinami, a czesto nie laduje sie wcale :x

tillibulek

Post » Pt lut 26, 2010 21:16 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:

ja ją rozumiem... u mnie w robocie tez ciezko cokolwiek otworzyc - taka miniaturka, zeby obejrzec fotke, ładuje sie godzinami, a czesto nie laduje sie wcale :x

Prawda? A foty w normalnych wymiarach całkiem ładnie wchodzą - przynajmniej u mnie.

OKI

Post » Pt lut 26, 2010 22:04 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Freya :1luvu: taki ładny burasek :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob lut 27, 2010 0:52 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Tilli - z twojego haremu, to Freyka wygląda mi na największego zadziorka..a taka słodka i niewinna :1luvu:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Sob lut 27, 2010 0:53 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

OKI pisze:
tillibulek pisze:

U mnie nie, bo od razu małe daję, choć uważam, że rozmiar większe byłyby lepsze :lol:

tillibulek pisze:chyba mnie nie zabija za 6 fotek - sa osoby, ktore zamieszczaja duzo wiecej w duzym formacie :lol:

Niech spróbują, to mi się uleje :mrgreen:

kalair pisze:A Ty czemu OKI? :mrgreen: Dawać mniejsze zdjęcia i już! :lol:

A ja temu, co już mówiłam - bo mnie wkurza, że pod pretekstem kiepskiego przesyłu u co poniektórych forumowiczów, robi się tym nieszczęsnym co poniektórym wbrew i pod górkę jakimiś %%$#%$ miniaturkami :twisted: Wierzcie mi, że otwarcie dowolnie dużego zdjęcia na stronie forum to przy moim łączu pikuś w porównaniu do otwierania ich na serwerach z milionem reklam zazwyczaj :evil: Albo na takich serwerkach, gdzie wyświetla format wrzucony, często już całkiem od czapki do rozdzielczości :twisted: A już szczytem szczytów to jak mi się taka strona z miniaturką godzinę otwiera, bo przecież reklamy mają pierwszeństwo, a na końcu widzę wq%*&^%$ czerwony krzyżyk, bo fota akurat niedostępna. Grrrrr :evil: Zbiera mi się, żeby modom po kolei swój sprzęt na tydzień podrzucić i niech powalczą z tymi *^%$%^%$ miniaturkami :twisted:

Swoje foty to ja sobie mogę w każdym rozmiarze obejrzeć :wink:

Uff, gorąco tu... Cieszę się, że nie tylko ja mam takie wrażenie odnośnie pracy forum, moderatorów oraz wielkości zdjęć. Już sądziłam, że się czepiam :mrgreen: ( Tak mi zresztą zasugerowano :twisted: )

A foty Freyi wspaniałe!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Sob lut 27, 2010 8:45 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]