Moderator: Estraven

kya pisze:w miedzyczasie lepsze przyszly mi do glowy![]()
Kto zje tego placka
bedzie mial duzego ****![]()
![]()

kya pisze:w miedzyczasie lepsze przyszly mi do glowy![]()
Kto zje tego placka
bedzie mial duzego ****![]()
![]()
Świetne!

Tysiek pisze:Jutro będę obarczona obowiązkiem podjęcia decyzji o życiu, a raczej śmierci podopiecznej, do czego za każdym razem nie czuję się uprawniona... Od dnia otoczenia jej opieką każda chwila przybliżała nas do jutrzejszego dnia. Jednak za każdym razem jest coraz trudniej...być przy nich gdy odchodzą, patrzeć w ich gasnące ślipka, przytulać i szeptać, że teraz już będzie lepiej...gdy gaśnie życie.
Proszę, niech zostanie także w Waszych sercach i pamięci...
Pixia pisze:Kya świetny pomysł, proszę sprzedaj mi go może uda się zrobić taki ciastowy szał w innych szkołach.
Ja w przyszłym tygodniu ruszam ze kocią wiedzą do dzieci.
Opowiadajcie szybko te wierszyki.![]()
I co tutaj dzisiaj tak drętwo?
Nikt nie świętuje urodzin.....?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam.
Tysiek pisze:Jutro będę obarczona obowiązkiem podjęcia decyzji o życiu, a raczej śmierci podopiecznej, do czego za każdym razem nie czuję się uprawniona... Od dnia otoczenia jej opieką każda chwila przybliżała nas do jutrzejszego dnia. Jednak za każdym razem jest coraz trudniej...być przy nich gdy odchodzą, patrzeć w ich gasnące ślipka, przytulać i szeptać, że teraz już będzie lepiej...gdy gaśnie życie.
Proszę, niech zostanie także w Waszych sercach i pamięci...
kya pisze:Ps.Ja wierszyka o migdalku nie bede cytowac bo on byl eeeee....nieladny
Istna pisze:Pixia pisze:Kya świetny pomysł, proszę sprzedaj mi go może uda się zrobić taki ciastowy szał w innych szkołach.
Ja w przyszłym tygodniu ruszam ze kocią wiedzą do dzieci.
Opowiadajcie szybko te wierszyki.![]()
I co tutaj dzisiaj tak drętwo?
Nikt nie świętuje urodzin.....?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam.
Pixia wezmę te życzenia do siebie - bo jutro kończę... eeee... 18 lat (po raz kolejny he he)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fronflanenaps, maatohewetbi i 36 gości