dziekuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zyta555 pisze:a moze byscie cos dla mojego potwora znalazly? do tej pory jadla rc hairball (bo sie zaklacza strasznie) i rc light albo rc obesity (wiadomo, czemu)
iamsa nie lubi, bosha nie trawi. no i musza byc dwie sztuki: jedna na klaki, druga na wage. znajdzie sie cos? help!
tillibulek pisze:a ten TOTW to jest tylko jeden smak dla kotow?
Aniołek_ pisze:a nie lepiej na wagę po prostu mniejsze porcje i zmuszanie do ruchu?wtedy się rozszerza ilość karm, które mogą być. Potwór długowłosy?
![]()
ja swojemu na szczęście nic nie muszę dawać na odkłaczanie, trawka + wyczesywanie... i może raz na pół roku zdarzy się pawik
zyta555 pisze:Aniołek_ pisze:a nie lepiej na wagę po prostu mniejsze porcje i zmuszanie do ruchu?wtedy się rozszerza ilość karm, które mogą być. Potwór długowłosy?
![]()
ja swojemu na szczęście nic nie muszę dawać na odkłaczanie, trawka + wyczesywanie... i może raz na pół roku zdarzy się pawik
wlosy krotkie ale sie nie daje wyczesywaci bez hairballa codziennie byl paw. pasta odklaczajaca nie pomagala za bardzo. a porcje sa podawane zgodnie z zaleceniami na opakowaniu - i nie moge jej nawet odchudzic samym obestiy bo jakis odklaczacz musi byc podawany - bledne kolo
no i caly czas ten rc, wiec chcialam jakies zmiany wprowadzic.
zyta555 pisze:nie tyje, ale tez nie chudnie. a zmniejszczyc sie juz nie da, bo kot glodny chodzi. czy ktos moze polecic jakis zastepnik karmy rc hairball? i jaka karme light innej firmy niz bosh sanabelle, iams i rc?
zyta555 pisze:a moze byscie cos dla mojego potwora znalazly? do tej pory jadla rc hairball (bo sie zaklacza strasznie) i rc light albo rc obesity (wiadomo, czemu)
iamsa nie lubi, bosha nie trawi. no i musza byc dwie sztuki: jedna na klaki, druga na wage. znajdzie sie cos? help!
tillibulek pisze:dziewczyny, kolega pyta jaką karmę ze zbozami byscie polecily - nie byl zadowolony z RC, ale tez Acany i Orijena jego kotka niechciala jesc, co tam jeszcze jest godnego polecenia, bo ja to tylko w tych bezzbozowych "siedze"
tamiska pisze:No wlasnie. Orjen i Acana nie maja w ogole zboz... U mnie szal na punkcie orjena jest juz od dwoch miesiecy. Nie bardzo wiem czemu, ale tak wlasnie jest
dorota_d pisze:tamiska pisze:No wlasnie. Orjen i Acana nie maja w ogole zboz... U mnie szal na punkcie orjena jest juz od dwoch miesiecy. Nie bardzo wiem czemu, ale tak wlasnie jest
Moja kota jadła Orijen jak szalona, jednak ostatnio karma się skończyła, był weekend a ulubiony sklep internetowy byl zamkinęty na odbiórosobisty, więc pojechałam do pobliskiego zoologicznego i kupiłam Acanę - ten sam producent, podobny skład... kota nie chce tej karmy ruszyć -o co chodzi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek, Silverblue i 128 gości