Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 25, 2010 19:39 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

I tak trzymać Jasdor :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lut 25, 2010 19:42 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Villemo.... nie daj sie, walcz. Dopoki walczysz jestes zwyciezca - teraz sie sypie, wali, pieprzy i generalnie knoci ale to wszystko jest w JAKIMS celu. Wierz mi, moze jestem szczyl w stosunku do innych ale zycie nie zawsze glaskalo mnie po doopie - i nauczylo mnie jednego: wszystko w zyciu dzieje sie po cos. I zawsze po dolku jest górka. ODWAGI.
Wiem ze nie masz sily dlatego przesylam Ci cala swoja energie, sile, dobre mysli, cieple mysli i slonce ktore nalapalam w drodze z pracy do domu.
Mocno, mocno przytulam. Bez malibu ale za to z pyszna herbata z sokiem malinowym....

DZIEWCZYNY
Dziekuje za kciuki - jade na rozmowe do Bytomia w sprawie pracy.
Rozmowa we wtorek o 14.40.
Czy ktoras Siostra ze Slaska wyraza ochote spotkac sie ze mna? :)

.....w co ja sie ubiore?!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lut 25, 2010 19:47 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

solangelica pisze:
DZIEWCZYNY
Dziekuje za kciuki - jade na rozmowe do Bytomia w sprawie pracy.
Rozmowa we wtorek o 14.40.
Czy ktoras Siostra ze Slaska wyraza ochote spotkac sie ze mna? :)

.....w co ja sie ubiore?!

Sol, gratulacje, będziemy nadal wspierać Cię kciukami i dobrymi myślami. A ja to w pokorę do Tego od spraw beznadziejnych ze szczególnym wstawiennictwem sie udam. Tylko nie wiem, czy on będzie odpowiedni, bo teraz sprawa "nadziejna" jest. Ale, ale, nie tak bezinteresownie, jak będę w Krakowie to na kawę się wpraszam !

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lut 25, 2010 19:53 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Dzioucha, zapraszam na kawe a jak tylko bedzie cieplej to zapraszam na nocleg - przestrzeni duzo, spiworki sie walnie i przekimamy :) Okolica magiczna, nic ino czarowac, mietly w dlon i fruwac.

Czy sprawa nadziejna, sie okaze. Rany julek nie mam sie w co ubrac. Oby to sie okazalo warte swieczki bo jak sie zapozycze i pojade a tam sie okaze ze to jakis szwindel to chyba mnie krew zaleje.....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lut 25, 2010 20:16 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Witam Siostry !
Najpierw obowiązki, mój głos na Kocią Dolinę.

Info dla przyjezdnych na sabat:
A. łóżko podwójne do dyspozycji
B. karimata szt 1
C. śpiwór szt 1
D. Koc szt 1
E. Zapasowe kołdry szt 2
także spoko Siostry damy radę.
Mieszkam niedaleko miejsca zlotu 8)

madziabrau

Od: Nie sty 27, 2008 14:15

Post » Czw lut 25, 2010 20:20 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Głosuję na Kocią dolinę.

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Czw lut 25, 2010 20:42 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Bolkowa pisze:Zakręciłam się niemożebnie więc mam pytanie. A to lądowanie na Sabacie to w jakim dniu przewidziane :?:

a możesz i jutro wylądować... nie ma problemu...
najpóźniej do soboty do godziny 18:00 należy dolecieć
wszelkie sprawy organizacyjne dotyczące Sabatu można załatwiać u mnie... jak ktoś jeszcze nie ma namiarów - wołać do mnie...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Czw lut 25, 2010 20:53 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Się powtórzę 8)

Ja rozumiem, że wąteczek zdominowany sprawami sabatu, ale przypominam, że koniec miesiąca tuż tuż więc i koniec głosowania. A sytuacja - łeb w łeb :twisted:

"Wyłowiłam" od poprzedniej aktualizacji 1 głos

Aktualnie wyniki lutowego głosowania:

1. Sterylki koteczek z politechniki poznańskiej - 10 głosów

2. Kocia Dolina - 13 głosów

3. KOCIA ARKA NOEGO czyli RTOZ (Radomsko) - 3 głosy

Głosowały Czarowne - Trinitry36, villemo5, barba50, Bolkowa, alix76, olamichalska, ola19, PearlRain, mmk, AYO, psiama, Erin, kotka doroty, jasdor, dominikanna1, AniHili, becia_73, inatheblue, babajaga, Matahari, Dzyśka, solangelica, agiis-s, kirke18, madziabrau, Tiris
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Czw lut 25, 2010 21:01 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

ja głosuję na sterylki w Poznaniu
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw lut 25, 2010 21:56 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

witajcie siostry czarowne!

ja nie wiem co robić :( :( :( zapieprz mam taki w robocie, że nie ma kiedy załadować - jak w tym kawale, i jeszcze mam szefa kretyna, boze nie ma chyba nic gorszego niż goopi szef, który nie zna się na tym czym zarządza, oszaleję chyba niebawem... tu gdzie mieszkam, raczej nie znajdę takiej pracy jak chcę, więc rozkręcam swoją firmę szkoleniową, bo przecież muszę coś zmienić i zarabiac jakies pieniądze..., nie mam nawet czasu tu zajrzeć i poczytać...,

zbliża się sabat, chciałam bardzo jechać, ale nie wiem... biorę koteczkę z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=104733&p=5651877#p5651877 , no i myslałam, że odbiorę ją w tym tygodniu, nawet udało mi się wybłagac pare dni bez wyjazdów słuzbowych, ale domek tymczasowy może sie ze mną umówić dopiero w sobotę, a w sobote jest sabat... no i co ja mam robić???
cholera, nie wiem, nie jechać na sabat (a tak chciałam :placz:) i jechac po Klusię w sobotę??? poniedziałek mam wolny więc byłabym 3 dni w domu i mogłabym obserwować jak się towarzystwo aklimatyzuje??? czy czekać cały tydzień, ona się coraz bardziej przyzwyczaja do DT, trochę tez się stresuje, bo tam jest 10 kotów, odbiorę ja w sobotę, a w przyszły poniedziałek wyjeżdzam na 4 dniowe szkolenie i zostawiam nową kotkę z dwoma moimi potworami??? - no chyba tak nie moge zrobić :conf: :conf: :conf:

a głosuję na sterylki w Poznaniu

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Czw lut 25, 2010 22:15 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Dziękuję za rady! Będziemy próbować z suchym. Jeśli się nie uda kitek będzie dostawał Brocconis na zmianę z czymś lepszym. Mam nadzieję, że ten kryzys szybko minie i będzie coraz więcej tego lepszego. Matahari - dziękuję. Kotek obecnie je właśnie Bozitę i Animondę Carny, które zawiozłam, ale wiem, że następnej paczki właściciele nie przyjmą :roll:
Sol - gratuluję i trzymam kciuki! :ok: Jaki szwindel? :evil: Będzie dobrze i dostaniesz wspaniałą pracę na wspaniałych warunkach! :ok:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw lut 25, 2010 22:27 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Sola, w sobotę o 10 jestem umówiona na rynku pod lwem, będziesz jeszcze Bytomiu w sobotę?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw lut 25, 2010 22:40 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

moni_f... decyzja należy do Ciebie... ale szkoda...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Czw lut 25, 2010 22:48 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Matahari pisze:moni_f... decyzja należy do Ciebie... ale szkoda...

no wiem, to jasne, że decyzja nalezy do mnie :?
jutro rano skontaktuje się z DT, uzgodnię wszystko i dam znać

oczywiście, Matahari, jak będę jechać to moge wziąć kota w Kutnie

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Czw lut 25, 2010 22:50 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Aktualnie wyniki lutowego głosowania:

1. Sterylki koteczek z politechniki poznańskiej - 12 głosów

2. Kocia Dolina - 13 głosów

3. KOCIA ARKA NOEGO czyli RTOZ (Radomsko) - 3 głosy

Głosowały Czarowne - Trinitry36, villemo5, barba50, Bolkowa, alix76, olamichalska, ola19, PearlRain, mmk, AYO, psiama, Erin, kotka doroty, jasdor, dominikanna1, AniHili, becia_73, inatheblue, babajaga, Matahari, Dzyśka, solangelica, agiis-s, kirke18, madziabrau, Tiris, Basica, moni_f
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

[poprzednia][następna]