Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka w DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 23, 2010 11:48 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka w DS

Cudownie, że Bianka już w swoim domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nadal zaciskam kciuki za resztę panienek :ok: :ok: :ok:
Najtrudniej będzie z dzikuską... :( , ale wierzę, że i dla niej znajdzie się własne miejsce na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lut 24, 2010 14:34 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka w DS

postanowiłam wstrzymać adopcję Pusi, bo aż mi żal serce ściska jak na nią patrzę - ona jest taka chudzina i ma brzydkie, rzadkie futerko, szorstkie. muszę ją dopieścić, wysterylizować (przy okazji zaszyć przepuklinę) i dopiero będę ją ogłaszać.
natomiast wkrótce Ula będzie gotowa do adopcji, ale ją chyba też będę sterylizować.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Śro lut 24, 2010 14:40 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka w DS

Na pewno prędko pięknie odchuchasz Pusię :D Masz rację, będziesz spokojniejsza oddając koteczkę w pełni formy, zdrowiutką.
Kciuki za Panienki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lut 25, 2010 11:33 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka w DS

Ula powoli jest gotowa do adopcji. na razie najczęściej leży pod drzwiami albo siedzi pod drzwiami i gapi się w klamkę

:|

puss

Post » Czw lut 25, 2010 16:09 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka w DS

Co ja tu czytam?

Wszystkie tymczasiki juz na swoim? :D
Gratulacje!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Czw lut 25, 2010 21:36 Re: Poznań: Była sobie... Pusia, Burito w DS, Ulka i Bianka w DS

niestety jeszcze Ula i Pusia u mnie + dzika Lala.
Ula walczy ze świerzbem, Pusia jest do sterylizacji i ma przepuklinkę, a do tego jakaś brzydka rana się jej zrobiła na brodzie, więc adopcja chwilowo wstrzymana.

puss

[poprzednia]