szpigiel mojego projektu, czyli kolejna nadpraca, która przyprawi mnie wkrótce o karochi i dlatego właśnie koty zapomniały jak wyglądam, kim jestem i że mam prawo do lokalu, jaki zamieszkują...
kasa? zerowa satysfakcja? znaczna
polecam szczególnej uwadze Horroskop na str. 52 - zobacz, co na Cię czyha jeszcze w tym miesiącu ;P
Sieu mi ładuje...bendem zagłębiać się w lekturze...
Dlaczego to co sprawia nam satysfakcję nie daje nam kasy
"Neptun chce ci coś powiedzieć, ale nie wiadomo, w jakim to języku. Cokolwiek usłyszysz kieruj się swoją intuicją. Miedzy 10 i 13 twój kot świśnie ci szynkę z kanapki, 28 świśnie ci cała kanapkę! Nie przejmuj się tym i realizuj plany na marzec. Możesz wiele zyskać dzięki wsparciu kota sąsiada. Nie lekceważ go tylko dlatego, że linieje i nazywa się Ioan Gruffudd." a żebyście wiedzieli, ze mi wpierdzielił szynkę...28 nie jem kanapek o nie - miałby za dobrze :ryk:
docelowo ma się strona na monitorze powiększyć do rozmiarów 1:1 hm... nie wiem, czemu to co daje nam satysfakcję nie daje nam kasy... satysfakcja jest bezcenna i natura jakże dobrze to rozumie...?
No ale dzięki temu jaka jest rewelacyjna pamiątka No i jeden punkt w CV więcej No a koty to z dumy powinny się wypęknąć, że taką wszechstronną Dużą mają (nie wspomnę o TZcie)
one powinny z dumy pękać, że w dużej mierze są czarno-gruba inspiracją większości naszych działań wspólnych oraz indywidualnych (że o horoskopie nie wspomnę - wszak to oczywistaoczywistość przecież jest, że gdy ktoś komuś coś wróży, łapy w tym musiał maczać kkot)
jak się na jej bucie uwalę i jeszcze łapki wetknę do środka, to nie będzie mogła poleźć do tej swojej pracy tylko zostanie głaskać kota... dobrze kombinuję? czyli Fridek-Kot w Bucie
każdy swoją półkę mieć musi, czyli Gizmacz-Kot Oczytany
Ostatnio edytowano Pt mar 26, 2010 15:46 przez Fri, łącznie edytowano 2 razy
Fri pisze: jak się na jej bucie uwalę i jeszcze łapki wetknę do środka, to nie będzie mogła poleźć do tej swojej pracy tylko zostanie i głaskać kota... dobrze kombinuję?
każdy swoją półkę mieć musi, czyli Gizmacz-Kot Oczytany
No tu widać Gizmaczą spaślność i pęd do zwiedzania świata
A Fridełek kochany pańci pewnie fleki podbijał Śliczności, czarności