Jaskół-Nieśmiałek, Antoś, Kedi-szukamy domków!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 25, 2010 13:14 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

Samiemu charakterek jednak się objawił :twisted:
ale to pewnie z przeżyć tak jak mówisz.

Jaskółek się rozkręca no to super :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lut 25, 2010 13:38 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

kciuki za szybkie zakończenie kuracji i zdrówko i możliwość skoncentrowania się tylko na rozpieszczaniu chłopaków zamiast tych tabletek itp.

Sami - coś Ty taki humorzasty :evil:, przecież Duża nieba by ci przychyliła a Ty pacasz?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw lut 25, 2010 16:26 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

Kasiu, nie martw się narazie kaszelkiem Jaskółka. Dobrze, że jak mruczy, to go łapie, bo czyści sobie w ten sposób dolne partie oskrzeli. Jak skończy się antybiotyk, to i tak idziecie na kontrolę.
Sami już w lecznicy jak go miętoliłam, to potrafił złapac mnie za rękę zebami, ale to tak było z rozmiziania. On faktycznie nie lubi np głaskania po pupci. No ale przeciez nie musi, no nie? :wink:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw lut 25, 2010 18:55 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

Sami ma mega srakę :crying: No masakra. Właśnie skończyłam czyścić kuwetę i okolice :? On w sumie je tylko bardzo dobre jedzonko, pije przegotowaną wodę (czasami tylko liźnie jaskółkowego kociego mleczka z duzą ilością wody) no i oczywiście je tabletki. W tym czymś :roll: był jakby pęk włosów.
Jaskółek kupka piękna, kształtna i wogóle, tylko z glizdkami :evil: Jeszcze jedno odrobaczanko i powinno być dobrze.
Dziś Sami/Trzynacha wtarabanił mi się na kolana i nie chciał zejść. Musiałam go miziać i głaskać, aż Jaśnie Pan łaskawie oddalił się jaśniepańskim krokiem w stronę misek. W czasie, kiedy Jaśnie Pan zajmował kolana Jaskół łaził w koło i mruczał :D On bardzo chce pokazać że się cieszy, ale jeszcze nie bardzo wie jak. Chociaż w sumie nie jest taki mega niekumaty, bo już kilka razy wywalił brzucho i wszystkie cztery koła do góry :mrgreen:
Aniu ja się nie przejmuję, że Sami nie lubi tego, czy tamtego. Ja mam taką kicię, która ładuje się na kolana, mruczy, przytula się, po czym bez ostrzeżenia gryzie, wali z łapy i ucieka :twisted: Dla mnie to żadna nowość. Tylko czy nowy DS Samiego to zrozumie?
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Od: Śro maja 03, 2006 20:55

Post » Czw lut 25, 2010 20:25 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

Kasiu są kociarze z zamiłowania, którzy pokochają i takie pieszczoty :wink:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lut 25, 2010 20:35 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

Jesli mozna sie wtracic , moja kotka Cindy - robi identycznie - ugryzie mnie niczym pies i daje drapaka :lol: Myslalam, ze to tylko ona taka porabana - ale uspokoilam sie.Innym razem kladzie mi sie na piersi, mruczy przymyka slepka i jeszcze lapka dotyka ust :lol: powoli odkladam lapka na bok, a kotka odczeka sekundke i znoowu kladzie mi piastkke na ustach....ale ja jej za to nie gryze :mrgreen:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw lut 25, 2010 21:06 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

ta sraczuszka to może po antybiotyku
(d)efekt uboczny
jakiś probiotyk dostaje?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw lut 25, 2010 21:09 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

Sami dostaje heparegen i hepatil na wątrobę. Ostatnio był też odrobaczany. Wcześniej kupska były ok. Antybiotyków mu nie podaję.
Ciociu ruru czy mogłabyś zrobić nam nowy banerek z przekierowaniem na nasz wątek?
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Czw lut 25, 2010 21:16 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

Lamblie?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw lut 25, 2010 21:39 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

Czyli mam polować na kupę i do analizy?
Zobaczymy jutro co i jak i jakby co będzie polowanie na sraczkę :evil:
Czy Jaskół może podłapać? Bo on na początku miał kupki nieciekawe, a teraz się takie śliczne zrobiły :wink:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Czw lut 25, 2010 22:13 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

Kasia jeszcze poczekaj bo może zaczyna wychodzić zmiana diety, a może i coś poważniejszego. Lordzik w schronisku załapał kokcydiozę i jakoś nie miał innych objawów poza kupalem ale w końcu wytłukliśmy.
Kciuki za chłopaków żeby wszelkie choróbska poszły precz :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw lut 25, 2010 22:23 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

kasiakom pisze:Sami dostaje heparegen i hepatil na wątrobę. Ostatnio był też odrobaczany. Wcześniej kupska były ok. Antybiotyków mu nie podaję.
Ciociu ruru czy mogłabyś zrobić nam nowy banerek z przekierowaniem na nasz wątek?

si, si
tylko chcem fotki :ok: :ok: :wink:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw lut 25, 2010 23:59 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

Banereczek dla chłopczyków:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/hghf4][IMG]http://img691.imageshack.us/img691/957/jasisam.jpg[/IMG][/URL]
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pt lut 26, 2010 8:04 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

Dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

kasiakom

Post » Pt lut 26, 2010 9:14 Re: Sami i Jaskółeczek (na razie ;) ) - leczymy i chuchamy :)

Koopalek brzydki po takiej zmianie, może sie zdarzać, a w razie czego wytropicie "wroga" :wink:
Sami na kolankach :1luvu: :1luvu: :1luvu: I Jaskół "kołami do góry" :1luvu: :1luvu: :1luvu: Miód na serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]