Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Astana pisze:Ale to chyba od kota zależy, mojej Zojce mogę zostawić cały worek a i tak zje tylko tyle ile "ustawa przewiduje". Ma stały dostęp do suchego, podchodzi do miseczki jak zgłodnieje, zje kilka chrupek, woda popije i wraca do swoich zajęći tak zjada w ciągu doby swoja dobową dawkę, jak sypnie mi sie za dużo to w miseczce zostaje.
ewaxis pisze:Nie wiem po co odmierzasz suchą karmę możesz zostawić kotu całą miskę jedzenia i jak będzie głodny to zje. Bo przecież kotek najedzony to kotek szczęśliwy.
ewaxis pisze:Nie wiem po co odmierzasz suchą karmę możesz zostawić kotu całą miskę jedzenia i jak będzie głodny to zje. Bo przecież kotek najedzony to kotek szczęśliwy.
Miarka już jest, napisałam o tym wcześniejzosia&ziemowit pisze: upomnij się tam, gdzie diety kupujesz, prawdopodobnie u weterynarza.
Kid pisze:Chodzi mi o miarkę nie objętościową, a wagową. Wagi kuchennej nie mam - to by rozwiązało problem...
Mysza pisze:ewaxis pisze:Nie wiem po co odmierzasz suchą karmę możesz zostawić kotu całą miskę jedzenia i jak będzie głodny to zje. Bo przecież kotek najedzony to kotek szczęśliwy.
ktoś się chyba za dużo reklamy Whiskasa naoglądał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 307 gości