Tillibulkowy harem zaprasza :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 25, 2010 8:41 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

U mnie ugniatają wszystkie! :mrgreen:
Obrazek
Na temat spania się nie wypowiadam..Wrrr.. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lut 25, 2010 9:50 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Odkryłam Wasz wątek i przyszłam :)

Ewa& Choco & Miki
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lut 25, 2010 10:11 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:U mnie ugniatają wszystkie! :mrgreen:
Obrazek
Na temat spania się nie wypowiadam..Wrrr.. :twisted:

bry, bry, Kalerciu :mrgreen: ja kocham kocie ugniatanie, myslalam, ze wszystkie ugniatają!!

co do nocnych pobudek nie bylyby takie zle, gdyby nie to, ze o 5:50 trzeba wstac :twisted: :twisted: :twisted: jak mozna normalnie odespac, to absolutnie mi takie nocne eskapady moich krupek nie przeszkadzają ;) tylko, ze poza Zorką - dwa głodomory - jeden mruczy i tuli sie, drugi kwęka - robią to po to, zeby pancia dala jesc, a nie z milosci <zalewa sie łzami>

czesc kussad :1luvu: bardzo nam milo, ze nas znalazlas :D

w ogole to:

Kolejna ciekawostka przyrodnicza :twisted:
Zawsze Rubce bylo wszystko jedno czy zje czy liźnie, czy nie ;) Zorka rzucala sie na jedzonko, a Ruby stala przy misce i kontemplowała: jaki ładny mamy dzien, jak fajnie umylam sobie łapki i brzuszek, jaki z tej Zorki głodomor itd. - jak Zoreczka przychodzila, zeby pomoc Ruby zjesc, ta odsuwala się i nie byla z tego powodu nawet specjalnie nieszczesliwa.
Od pojawienia sie w domu Freyi cos sie zmienilo.
Freya to koszmarny żebrak i Rubka nauczyla sie od niej:
- żebrać (więc teraz mamy w kuchni maly teatrzyk: Freya drze japkę i robi wiewióra, Ruby siedzi i kwęka, a Zoreczka w milczeniu patroluje blaty i rozdziela kuksańce tej kotce, ktora za bardzo sie zblizy do jedzonka)
- obie pierwsze lecą do jedzenia
- więcej je!! (dlatego boczki jej sie zaokrąglily i calosc powoduje, ze ogolnie jest teraz jak kaczuszka - miekka i mila w dotyku :lol: )
Teraz obie wyjadają z miski Zorki, ktorej nie zawsze kazda karma pasuje, a tym dwóm odkurzaczom wszystko jedno, byle duzo :roll: :roll: :roll:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw lut 25, 2010 13:09 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

och, Tilli, uwielbiam koty miekkie jak kaczuszka z powodu podszytego tłuszczykiem futerka.
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw lut 25, 2010 14:52 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Rakea pisze:och, Tilli, uwielbiam koty miekkie jak kaczuszka z powodu podszytego tłuszczykiem futerka.

to troche nie tak ;) Ruby wazy tyle samo co Zorka, tylko Zorka jest nizsza, mniejsza i ogolnie pulpecikowata, a Rubka wysoka i smukła, ale jak tak dalej pojdzie, to ten tluszczyk i u niej sie pojawi :twisted:

a mieciutka jak kaczuszka jest dlatego, ze siersc zrobila jej sie taka jedwabista, jest jej sporo (w porownaniu do tego jak przyjechala - wtedy byla mlodsza i to bylo lato), boczki nie sa juz zapadniete, wiec nie wyczuwa sie żeberek jak sie ja glaszcze, a poza tym mam wrazenie jakby ona miala kosci z gumy :lol: zupelnie inne uczucie jak sie inne koty bierze na rece.... Ruby po prostu jest mieciutka jak kaczuszka i juz!! :mrgreen:

RUBY, ZORKA i FREYA przesylają pozdrowionka dla wszystkich odwiedzających je Cioć :1luvu: :1luvu: :1luvu:

test nowej poscieli...
Obrazek
ZDANY!!!

tillibulek

Post » Czw lut 25, 2010 15:05 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 25, 2010 19:32 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

lśnienie 2 - atak ragów
Obrazek

tillibulek

Post » Czw lut 25, 2010 19:34 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:lśnienie 2 - atak ragów
Obrazek

Super fota :1luvu:

Witanko :D

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw lut 25, 2010 19:56 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

hejeczka OKI :mrgreen:

fota autorstwa GC 8)

tillibulek

Post » Czw lut 25, 2010 19:59 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Fantastyczne jest :lol:

Jak się czują pannice?

OKI

Post » Czw lut 25, 2010 20:03 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

foty rewelka a koty na nich miodzio :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Czw lut 25, 2010 20:18 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

cynamon i wanilia pisze:foty rewelka a koty na nich miodzio :1luvu:

dzieki za komplementy, Ciocia :oops:

OKI, brzuszek Zorki pieknie sie zagoil po antybiotyku, Rubki brzunio wygląda wspaniale, a Freya wlasnie obrabia pasek TŻ (jak wroci to sie zdziwi :twisted: ), czyli Freya tez czuje sie dobrze :lol: dzieki, ze pytasz :1luvu:

tillibulek

Post » Czw lut 25, 2010 20:24 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Dobrze, że się Zorci wygoiło, bo martwiłam się o nią. Rozumiem, że doszły już do siebie i szaleją :lol:

Czy to był ulubiony pasek TŻ?

OKI

Post » Czw lut 25, 2010 21:11 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

OKI pisze:Dobrze, że się Zorci wygoiło, bo martwiłam się o nią.

dzieki (tez za wsparcie przed i w trakcie sterylek i za rady dot. sikacza) :1luvu:

OKI pisze:Rozumiem, że doszły już do siebie i szaleją :lol:

najbardziej szaleje Freya - to ona nakreca wszystkie zabawy i zniszczenia :twisted: Ruby i Zorka sa duzo spokojniejsze - bez Freyi szybko obroslyby tluszczykiem ;)

OKI pisze:Czy to był ulubiony pasek TŻ?

eee nic sie nie stalo, nawet nie zauwazyl :twisted:

tillibulek

Post » Czw lut 25, 2010 21:14 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:lśnienie 2 - atak ragów
Obrazek

łAAAAAA!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]