PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 24, 2010 23:33 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

Cameo pisze:Myszka już się pewnie nie może doczekać :lol:

Siem Kam,a nie wiem nawet,ale tak jak się kładzie koło mnie na łóżku ,to tak z rezerwą trochę,żeby tylko na brzuch nie wskoczyć
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lut 24, 2010 23:40 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

lek przed nieznanym... ale na pewno szybko mlodszego Duzego pokocha :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lut 24, 2010 23:42 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

Kociara82 pisze:lek przed nieznanym... ale na pewno szybko mlodszego Duzego pokocha :)

Jasne! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 24, 2010 23:44 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

Kociara82 pisze:lek przed nieznanym... ale na pewno szybko mlodszego Duzego pokocha :)

Ona jest bardziej do zwierząt anty
Jakbyśmy kociambra jakiegoś przytachali,to na pewno ktos by z nas musiał cały czas być w domu,na bank
A kiedyś siostrzenica była u nas z małą i Mycha obwąchała tylko ja ,a potem miejsce ,gdzie ta mała leżała i tyle.
Na pewno nie dopuścimy do tego,żeby ja odrzucić.Tak samo jej czas będziemy poświęcać jak do tej pory.Wiadomo,że w niektórych momentach trochę mniej,ale i tak to będziemy nadrabiać i tak
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 24, 2010 23:44 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

kalair pisze:

Jasne! :ok: :ok:

loozik :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 24, 2010 23:49 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

hmmm... na poczatku moze sie czuc odrzucona, niechciana, chocbyscie nie wiem, co robili. Bo do tej pory to ona byla najwazniejsza, byla waszym jedynym oczkiem w glowie, teraz to sie zmieni. Taka sytuacja jest mozliwa, ale nie znaczy, ze na pewno tak bedzie. Mam nadzieje, ze szybko zapalaja do siebie wielka, bezgraniczna miloscia :1luvu:

Kociara82

Post » Śro lut 24, 2010 23:51 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

Kociara82 pisze:hmmm... na poczatku moze sie czuc odrzucona, niechciana, chocbyscie nie wiem, co robili. Bo do tej pory to ona byla najwazniejsza, byla waszym jedynym oczkiem w glowie, teraz to sie zmieni. Taka sytuacja jest mozliwa, ale nie znaczy, ze na pewno tak bedzie. Mam nadzieje, ze szybko zapalaja do siebie wielka, bezgraniczna miloscia :1luvu:

Może tak być,ale damy radę, damy.Będzie miała pieszczot full i tak i tak.Wiadomo,że nie na każde zawołanie jak teraz ,ale będzie miała z nawiązką
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 24, 2010 23:55 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

kociczka39 pisze:
Kociara82 pisze:hmmm... na poczatku moze sie czuc odrzucona, niechciana, chocbyscie nie wiem, co robili. Bo do tej pory to ona byla najwazniejsza, byla waszym jedynym oczkiem w glowie, teraz to sie zmieni. Taka sytuacja jest mozliwa, ale nie znaczy, ze na pewno tak bedzie. Mam nadzieje, ze szybko zapalaja do siebie wielka, bezgraniczna miloscia :1luvu:

Może tak być,ale damy radę, damy.Będzie miała pieszczot full i tak i tak.Wiadomo,że nie na każde zawołanie jak teraz ,ale będzie miała z nawiązką

Kociarka ma rację..Ae dacie radę! :ok: :ok: Może Mysia od razu przejmie opiekę nad małym? :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 25, 2010 0:00 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

kalair pisze:
kociczka39 pisze:

Kociarka ma rację..Ae dacie radę! :ok: :ok: Może Mysia od razu przejmie opiekę nad małym? :1luvu:

Też możliwe,bo nieraz jak my leżymy to zawsze sprawdz,obwąchuje czy wszystko ok.
Kiedyś co tak źle się poczułam,to tez wskoczyła na łóżko obwąchała mnie, ja się do niej odezwałam,ona ułożyła się blisko mnie i tak se leżałyśmy,póki wstałam,żeby dalej z Wami pisać
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw lut 25, 2010 0:09 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dobranoc..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 25, 2010 0:11 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

kalair pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dobranoc..

Dobranocka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw lut 25, 2010 0:19 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

mysle, ze szybko zrozumie, ze nie chcecie jej sobie zastapic dzidzia, ze nadal jest dla was bardzo wazna i jest czlonkiem rodziny. Ale w mig znajdzie sobie nowe miejsce do spania: w lozeczku mlodszego Duzego :ryk:

Kociara82

Post » Czw lut 25, 2010 0:25 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

Kociara82 pisze:mysle, ze szybko zrozumie, ze nie chcecie jej sobie zastapic dzidzia, ze nadal jest dla was bardzo wazna i jest czlonkiem rodziny. Ale w mig znajdzie sobie nowe miejsce do spania: w lozeczku mlodszego Duzego :ryk:

Tż to samo powiedział,że może być ,że będzie tam spała :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw lut 25, 2010 0:37 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

wcale mnie to nie zdziwi :ryk:

Inusi dzis tu nie widzialam...

Kociara82

Post » Czw lut 25, 2010 0:38 Re: PO PIĄTE : Myszka jest szczęśliwa .........

Kociara82 pisze:wcale mnie to nie zdziwi :ryk:

Inusi dzis tu nie widzialam...

Była na moment była
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]