Cameo pisze:Myszka już się pewnie nie może doczekać
Siem Kam,a nie wiem nawet,ale tak jak się kładzie koło mnie na łóżku ,to tak z rezerwą trochę,żeby tylko na brzuch nie wskoczyć
Moderator: Estraven
Cameo pisze:Myszka już się pewnie nie może doczekać
Kociara82 pisze:lek przed nieznanym... ale na pewno szybko mlodszego Duzego pokocha
kalair pisze:Kociara82 pisze:lek przed nieznanym... ale na pewno szybko mlodszego Duzego pokocha
Jasne!![]()
Kociara82 pisze:hmmm... na poczatku moze sie czuc odrzucona, niechciana, chocbyscie nie wiem, co robili. Bo do tej pory to ona byla najwazniejsza, byla waszym jedynym oczkiem w glowie, teraz to sie zmieni. Taka sytuacja jest mozliwa, ale nie znaczy, ze na pewno tak bedzie. Mam nadzieje, ze szybko zapalaja do siebie wielka, bezgraniczna miloscia
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:hmmm... na poczatku moze sie czuc odrzucona, niechciana, chocbyscie nie wiem, co robili. Bo do tej pory to ona byla najwazniejsza, byla waszym jedynym oczkiem w glowie, teraz to sie zmieni. Taka sytuacja jest mozliwa, ale nie znaczy, ze na pewno tak bedzie. Mam nadzieje, ze szybko zapalaja do siebie wielka, bezgraniczna miloscia
Może tak być,ale damy radę, damy.Będzie miała pieszczot full i tak i tak.Wiadomo,że nie na każde zawołanie jak teraz ,ale będzie miała z nawiązką
kalair pisze:kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:hmmm... na poczatku moze sie czuc odrzucona, niechciana, chocbyscie nie wiem, co robili. Bo do tej pory to ona byla najwazniejsza, byla waszym jedynym oczkiem w glowie, teraz to sie zmieni. Taka sytuacja jest mozliwa, ale nie znaczy, ze na pewno tak bedzie. Mam nadzieje, ze szybko zapalaja do siebie wielka, bezgraniczna miloscia
Może tak być,ale damy radę, damy.Będzie miała pieszczot full i tak i tak.Wiadomo,że nie na każde zawołanie jak teraz ,ale będzie miała z nawiązką
Kociarka ma rację..Ae dacie radę!![]()
Może Mysia od razu przejmie opiekę nad małym?
Kociara82 pisze:mysle, ze szybko zrozumie, ze nie chcecie jej sobie zastapic dzidzia, ze nadal jest dla was bardzo wazna i jest czlonkiem rodziny. Ale w mig znajdzie sobie nowe miejsce do spania: w lozeczku mlodszego Duzego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Silverblue i 246 gości